icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
26. máj 2011

@jenie123 chudatko Stellka tak to ste mali nic moc noc.zeby ju zubky trapili?moja je od rana umrncanaaa 😒

jenie123
26. máj 2011

@adamala no ak by naozaj mala strasne plakala, urcite by som to nevydrzala a mliecko jej dala.. ale ono sa stavalo, ze som jej dala cumel, chvilku si len poplakala, co nebolo ani 30 sekund a opat zaspala.. takze sme kojit nemuseli.. Kamoska ma 2 rocnu dcerku a ta sa jej stale budi kazdu hodinu na mliecko.. ja som takto nechcela dopadnut, tak som to chcela nejako riesit a vsade som sa docitala, ze jedinny sposob je nechat vyplakat.. urcite ak by bol iny sposob, rada ho vyskusat.. len na umele mliecko prejst nechcem..

jenie123
26. máj 2011

@basa23 vobec neviem.. k zubkom ma este nepustila.. ale teraz je uplne v pohode, pekne sa hra, vymysla, robi mi poriadky.. 🙂 tak neviem, ale stale si dava rucku do pusy a teraz som sa jej kukala a nevyzera to na zubky, ma trosku nabehle ocne, ale este nema spodne dvojky, snad ocne nepridu skorej..

majjka0806
26. máj 2011

Kocky nezavidim vam tie "krasne" noci. Ja neviem moj Sebinko je cely iny a vo vsetkom.... Napr. on sa mi v noci budi len raz (okolo 2 a to vypije mlieko a spi dalej) ale dnes napriklad spal celu noc ...a to sa stane hocikedy.... Ale on mi takto krasne spaval od narodenia 😀 😀...klop...klop...klop... My mavame zle noci len ked ho nieco trapi (nadcha, zubky,horucka)... A to uz viem ze ked mi poriadne v noci nespinka tak nieco z toho.... Ja mam ale super dieta.... Ale zato ako krasne v noci spinka...tak cez den si to uzijeme...to akoby som ich mala troch... 😀 😀
...Tak babenky sa drzkajte...

basa23
26. máj 2011

@jenie123 mala mi uz spi bola mrzuta ked tak skoro vstavala 🙂 dnes jej idem kuk neake sandalky na leto.ozaj som zistovala ten syr hoc aky tvrdy syr ale nie udeny a nemal by byt slany do roka.ale tak uz maju pomaly rok tak si myslim ze to uz neni take.takze eidam a hoc ake syry
@majjka0806 tak to mas super ked si tak úpekne spinka ja sa toho v blizkej dobe asi nedockam 😀 len tak dalej 🙂

majjka0806
26. máj 2011

@basa23 ale neboj dockas sa aj ty 🙂 🙂 🙂

jenie123
26. máj 2011

@basa23 ja neviem co to je dnes s malou.. uz som z nej na nervy.. doobeda spala len pol hodinky, no co uz.. tak sme isli von a vsetko super.. poobede sa napapala (no napapala, dala si par lyziciek) a ze ideme spinkat, dostala mliecko ako obycajne a uz bola taka unavena, nemohla zaspat, opat len plakala a plakala, po hodine konecne zaspala.. ja vobec neviem, co to s nou je.. inak je vesela, uzasna.. len tie spanky a to som sa chvalila ako mi krasne spinka..

basa23
26. máj 2011

@jenie123 nieco ju trapi,alebo ma ted take zle dni.bohvie co tym nasim detom v hlave sa premieta 🙂 moja je tiez taka mrncava neviem som jej aj kuk zuby a nic som nevidela ze by jej sli tak neviem 😒 jeeej o 7 idem korculovat fuu zas budem ko 🙂 dnes som bola v tescu vsetky detske veci maju zlacnene tak som sa tam vyjasila 😀

basa23
27. máj 2011

dobre ranko
@jenie123 ako ste spinkali keb bola Stellka cez den taka mrzuta?mi docela ok bola hore 3 krat a rano o pol 7 vstavala tak sa dalo 🙂 vcera mala bastila jahody nevyhadzala sa tak mozme papat 🙂

jenie123
27. máj 2011

dobre ranko..
@basa23 mala vstavala o 7 a v noci bola pri prisiata asi 5 krat.. dufam, ze su to zubky.. musiem jej dnes kuknut do pusinky.. ale vy ste krasne spinkali.. o kolkej ti isla spat? jahody som skusala aj ja.. ale nechcela ich, vypluvala.. 🙂 🙂 chvilku jej teraz nedam a potom opat vyskusam.. co budes malej dnes varit? ja jej chcem dnes urobit sosovicovu polievocku.. 🙂

basa23
27. máj 2011

@jenie123 isla spat o 21 20 tak docela ok pospala ze az do pol 7 🙂 to budu asi zubky si myslim 🙂 mala ich hltala jej chutili aj ted jej davam a papa.skus neskor mozno si potom da 😉 jeej sosov.polievku to som este neskusala.musim kupit sosovicu.veru neviem prave nadtym rozmyslam ale nic ma nenapada.urobim jej nieco s hovädzim mäsom ale musim neaky recept najst 🙂

matkaasebko
27. máj 2011

@julianka777 booze chudiatko moje malinke....este ze mame vsetky maminy aby nam mal kto pomôct.... 🙂 hadam jej uz je lepsie...som zvedava ci toto bude cakat aj nas...
@jenie123 vies co my uz od kedy mame normalnu autosedacku a otocenu v smere jazdy sa mu to lubi, bo kuka von...ale tak on hadam v noci zaspi a bude tam spat...a pak spät no sak uvidime...nechame sa prekvapit...
dnes ideme akurat k doktorke nech ho kuk a nejake lieky popredpisuje preistotu...a este nam dnes asik aj bazen dovezu.... 😀 😀 😀 sa tesim ako male deco....

julianka777
27. máj 2011

@matkaasebko uz je v pohode,teraz sa nezastavi,len chodi a chodi...a nie ze za uky,alebo jednu,ale pekne sama chce 😀

jenie123
28. máj 2011

dobre ranko..
@basa23 ako ste spinkali? ved sem pomaly ani nemam kedy chodit.. vcera sme boli cely den mimo.. Stella spala celkom v pohode o 20:30 zaspala, drahy ju uspal (prvy krat, som bola prekvapena) a bola hore asi 2 ci 3 krat.. ale opat prvy krat sa zobudila o 12 a nemohla zaspat, stale sa prehadzovala, ked uz to vyzeralo, ze spinka, opocila sa, sadla si, tak som ju opat dala lezat a o chvilku zaspinkala, opat sa zobudila a toto sme trenovali asi hodinku, nez sa jej podarilo uplne zaspat.. akesi ma cudne obdobie.. ☹ a zubky nikde.. ☹
@matkaasebko vcera som to zistila, mala pozera von, ale ona je taka drobnucka, ze vela toho nevidi.. sme sa smiali, ze jej dam pod zadok vankus, aby aspon nieco videla a mozno vydrzi.. 🙂 aj vam prisiel ten bazen? a ako u doky? Vcera sme sa rozhodli, pojdeme na tu dovcu a berieme aj moju sestru s frajerom.. tak uz len nieco v taliansku najst.. cez aku cestovku si isla?

basa23
28. máj 2011

dobre ranko
@jenie123 spinkala ok bola hore 3 krat.ale velmi malo jej uz staci spat sla spat az 21 40 a uz o 6 bola hore
😒 asi ma Stellka teraz take cudne obdobie coskoro to prejde musis vydrzat 🙂 mojej idu zevraj 2 zuby.vcera suseda si vsimla jak sa snou jasila a otarala mala usta pritom ze ma navrete dasna ale mne to nechce ukazat ta moja opica hned place ked jej idem kukat tak uvidime.jeeej idete na dovolenku supis.a ktory mesiac idete?to mate super mala vam uz chodi ja dufam ze nasa bude do dovolenky.a vcera vecer urobila rekord 10 krokov asi 6 krat opakovala ze chodila 8 kroko,6 k,10k ako sa jej podarilo.snad ju to uz zacne bavit 🙂 ooo dnes bude zima u nas je ted dost chladno len 20 stupnov a vcera pomaly 30 stup jake skoky 😠

jenie123
28. máj 2011

@basa23 vcera okolo obeda bolo u nas strasne dusno, poobede sa zatiahlo a vecer uz prsalo aj burka prisla.. a dnes to aj u nas vyzera, ze sa slniecko neukaze.. a to mame ist na oslavu.. som sa tesila, ze budeme vonku.. ☹ uz sme sa dohodli, ze pojdeme.. ale vobec este neviem kedy.. musim pokukat nejake cestovky.. ale to ti kraaaasne chodi.. skus ist pred nou a nech sa snazi prist az k tebe.. ja som to robila a vtedy presla cely byt a odvtedy chodi uz sama.. Vivi to uz dlho nepotrva, uvidis, je sikula.. 🙂 ja na tej mojej opicke vobec nevidim, ze by jej mali nejake zubky ist..

jenie123
28. máj 2011

baby prosim vas, kolko vam spapaju drobci.. mne sa zda, ze stella toho strasne malo spapa.. jogurt ma rada, ten by mohla papat stale, ale ak jej dam teply obed, ci veceru nechce.. da si len par lyziciek.. a vyzivu mi vobec nechce.. sem tam si da banan, nejake tie chrumky..

lenocka84
28. máj 2011

@jenie123 no my vam tu pokazime priemer nasimi davkami 😀 😀 😀
rano 2,5dcl mlieka, na desiatu vacsinou jogurt, alebo ovocie
na obed ma polievku cca 3-4dcl, olovrant to co nemal doobeda (jogurt-ovocie) a vecera hlavne jedlo z obeda, si to rozdelil, (cca 250-300g) a pred spankom da mliecko
a napr. vcera mlieko nedal, a dnes spal do 9tej rano

julianka777
28. máj 2011

@jenie123 hoj,moja my vypije asi tak 90-120ml 2-3 za den..inak jogurtik,zeleninky alebo presnidavka

jenie123
28. máj 2011

@lenocka84 tak to Patka by sme ani za tyzden nedohnali.. 🙂 ja neviem, ci ju mam nutit alebo co.. ona si da par lyziciek a uz nechce.. skusim to na veceru odmerat, kolko spapa.. sa mi tu vysmejes.. 🙂
@julianka777 inak zistila som, ze malej viacej chuti, ked moze papat sama.. pekne si dava do pusy, len teda rucickou nie lyzickou.. takze tie tuhe veci si pekne zobka.. Aj ovocie Adka papa a ake? Stellka okrem toho bananu, ziadne moc nechce..

julianka777
28. máj 2011

@jenie123 ona najradsej jablcko,aj pomaranc a mandarinka jej chuti 🙂

jenie123
28. máj 2011

@julianka777 vidis, tropicke ovocie som este neskusala.. 🙂

julianka777
28. máj 2011

@jenie123 my sem-tam ked ja jem,lebo ja zboznujem pomarance a mandarinky 🙂

lenocka84
28. máj 2011

@jenie123 a ty este kojis??

basa23
28. máj 2011

@jenie123 idete na oslavu super,mi sme boli u nasich a ted kapor prsi na nic pocasie nikde sa neda ist a do nakupnych centier sa mi nechce veru 😒 ona ide skor za tym choditkom alebo co to je co tlaci pred sebou skusim dnes ze nech ide ku mne 🙂 ona skor vecer jak ju okupeme skusa chodit cez den len tak trocha skusa ale vecer naplno 😀

angie267
28. máj 2011

@jenie123 tak s jedlom my bojujeme, rano sa kojime, desiata bud jogurt alebo ovocie a teraz uz skusam chlebik s maslom, ale to bude jest len sama. Obed mliecko 100ml nasledne spanok. Ked sa zobudi cca o 14.30 papame zeleninku s maskom a to je boj spapa tak 120ml ale problem, ze musi to mat mixnute a riedke inak to vypluva a napina ju na zvracanie. Neskor skusim trosku na kusky nakrajane ovocie napr. teraz mame v kurze nektarinku, jahodku uz mala alebo melonik. Vecera instantna kasa cca 19.30 a zapija materskym mlieckom. V noci jej uz davam Sunar. Len mna strasne mrzi, ze mame problem s tym mixovanim, preco ju tak napinaju kusky jedla.

jenie123
28. máj 2011

@lenocka84 hej, este kojim..
@basa23 by som asi zblaznila byt cely den zatvorena v byte.. doobeda sme boli u svokry a o 16 kamoske na oslavu a to sme prisli o 9 len domov.. mala sa tam tak jasila.. mala tam 2kamosky, tak tam robili zle 🙂 dnes ste nas asi s vecernym spankom predbehli.. 🙂 som zvedava na noc a kedy sa rano zobudi.. 🙂
@angie267 ona si na to zvykne.. ked ti papa na kusky ovocie a chlebik.. Stellke to na kusky nevadi, len to mnozstvo by mohla aspom zdvojnasobit..

basa23
28. máj 2011

@jenie123 no neviem mne sla mala spat o pol 10 a to hordko tazko som ju uspala.mi sme boli doma ale dosli susedia maju dcerku 19m tak sa jasili zas sa predvadzala mala chodila stvornozky do kolecka a lietala s tym choditkom jak sarkan 🙂 dufam ze zajtra bude pekne mame ist grilovat nechce sa mi byt doma 😠

jenie123
28. máj 2011

@basa23 deti su podarene, ked sa tak predvadzaju.. 🙂 my ideme zajtra rano kupat a potom mame stretko s kamosmi, ideme s nimi na obed 🙂 maju dcerku, nase krstniatko, ma 2 roky.. tak budeme mat o zabavu postarane.. 🙂 Stella velmi rychlo zaspala na prsku, mala toho dnes vela..

stastnevydatam
28. máj 2011

maminky, opat vam skocim do vacich zabehutych rozhovorov... premyslali ste nad dovolenkou s drobcami pri mori? co cesta lietadlom? citala som si nejake clanky, ale zaujima ma, ci aj vy to toto leto skusite, resp. mozne skusenosti... dakujem 🙂