Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@angie267 nooo ci sa veru stretneme lebo ja som nepojazdna a hmm v blizkej doby ak by som aj zacala soferovat neviem ci mimo BA 😒
@adamala aj ja som z BA 😉
@jenie123 ty si pojazdna nie?aach to mas super ja posero ☹ manzel bude mat krasne prekvapko.a ako to ubehlo zajtra ho mate doma 🙂 uz mi spi ted isla.ted vecer sa trosku rozchodila ale rano vstane a nic jak keby zabudla ☹ pijes vino aj ked kojis?to mozem?a kolko?viem ze nie liter ale tak pribliznme 😀
@jenie123 bola som tam uz, je tam krasne maju tam aj zvieratka taktiez nieco pre deti a restauracia tam je 🙂 je to tak zastrcene v lese cize nepocut hluk aut na vylet s rodinou a detmi ako stvorene 🙂 aj na ranci v Ma som bola viackrat chodievala som tam s starsou dcerkou kvoli konom kedze jazdi. tiez je tam pekne ale maju tam len koniky, tiez par preliezok pre deticky, ale nie je tam ziadna restika ani nic podobne a je to pri hlavnej ceste hned za Ma smer Bratislava. Ty nesoferujes?
@basa23 tak poharik alebo si skor spravim strik.. nepijem casto, ale sem tam si dam a ked je prilezitost.. 🙂 deci je uplne v pohode.. 🙂 pojazdna som, len auto nemam.. musela by som to nejako spojit s manzelikom..
@angie267 soferujem, len auticko uz nemam.. a neviem ci by to Stella zvladla sama vzadu.. ale treba to vyskusat.. 🙂 a teda aj v BA som toho vela nenajazdila..
dobre ranko kocky..
@basa23 celkom fajn, bola horie tiez 3 krat, nad ranom sa zobudila a chvilku mi plakala..a vstavali sme tiez 6:45.. dnes tusim drzia spolu.. 🙂 hej uz sa nam vrati.. aj to ubehlo.. a uz sa moc tesim.. uz chystam super veceru.. 😀 a vies co ma tak napadlo.. ked mame problem ty aj ja s tym autom.. co keby sme zobrali aj manzelov, my baby budeme kecat spolu a chlapi nech sa zabavia.. 🙂 a mozme ist na ten salas do stupavy.. 🙂
@angie267 nemas nahodou link na ten salas.. ja som ich tu stranku uz videla a strasne sa mi to tam pacilo.. tak aby aj baby videli..
@jenie123 ahoj nasla som http://www.biofarma.sk/index.php?id=biofarmastu... skus pozriet 🙂
@basa23 ok dohodneme este 🙂
@jenie123 na slano?wau to som este nejedla skusim najst recept a urobim si aj takych par vyskusam 😀 mala mi tiez spi.som s nou bola v tom kutiku a normalne tam chodila no samozrejme aj stvornozkovala a viac chodila tam bol koberec,bola bosa tak sa jej to lubilo doma parkety 😠 zlaty manzel ze prisiel skor 😀 daj vediet ci mu chutil dzem.
baby co sa chystate drobcom darovat k prvym narodeninkam? Potrebujem inspiraciu 😝
u nas bola velka burka aj s krupobitim.......
@angie267 ahojček,no mi mame uz tolko hraciek,uz som nevedela čo,tak sme kupili odrážadlo,big bobby a lego🙂 ale inak sme dostali este pukylino,zaujma ho to velmi,ale vozit sa nevie 😉
lego stavame skoro kazdy den,teda on rozklada,ale taky je zlatucký ked sa to tam snazi dat
potom sme dostali aj taky malý domcek od smoby,ten sa mu velmi páci 😉
@angie267 dakujeeem
@basa23 inak malej sa na zaciatku tiez lepsie chodilo po koberci.. mala mi po obednom spanku zobudila s placom a plakala s prestavkami az doteraz.. dzem chutil, mohol byt trosku hustejsi, ale na prvy krat moze byt.. 🙂 slane palacinky su mnamka.. natriem si ich syrom alebo pomazankovym maslom, salatik, nejaku zeleninku, osolit, okorenit, ked tak posypat syrom.. uz teraz mi tecu slinky.. chcela som niekedy vyskusat aj zapekane so spenatom..
oooh, aj ja chcem na stretko! ale cez 2/3 republiky sa nedaaa 😢
to tu nikto nie je z vychodu?
inak, od vcera sa a my posuvame do partie chodurov 😀 a hned zhurta po travicke dolu kopcom a s macom v rukach 😵 este roztraseno a ja sa tesim viac ako ona...
@znamia my sme polovicny vychodnari 😀priatel je z Bj a v lete sa tam chystame 🙂
@julianka777 tak aspon vy sa po ceste mozte zastavit, haa? 😉
@angie267 ahoj,tak adka uz dostala tu trojkolku,sestra jej chce kupit latkovu babiku,my sme jej dali tu od jednej kamaratky uhackovat capicku a take tricko s potlacou-volam sa adka a mam jeden rok...a my uvazujeme nad tym bazenikom a hupackou a krstna vecicky a nocnik hraci
@znamia akurat vravim drahemu,a on povedal ze je to nejakych 200km ☹
@kuriatko33 tak to uz veru mate toho dost a nad domcekom som rozmyslala aj ja do zahrady, ale je to teda dost drahe 😠
@jenie123 mala toho tiez dost podostava ja vobec netusim co dostane od zvysku rodiny, ale predpokladam, ze kazdy da peniaze a to mi asi aj najviac bude vyhovovat, kupim co budem chciet 😝 ale ten stan tiez nie je zly napad, mame gulicky 100ks a nie je ich kam dat mam ich po celom dome 😲 trojkolku uz mame.....
@znamia gratulujeme malinkej k prvym krocikom 🙂 vyzera to tak, ze sme tu vacsina zapadniarky no skoda ze to mas tak daleko......
@julianka777 ta trolkola je paradna videla som foto, bazenik aj hojdacku uz mame zadovazenu, inak hojdacka je super vec, malinkej sa veeeelmi paci dokaze v nej presediet aj hodinu 😵

@basa23 v polke jula by to mohlo aj byt a miesto? Inak krasne miesto je aj pri Stupave na Salasi, je to tak v lese a da sa to v pohode najst a je to aj pre tie co nie su z Ba, lebo nie kazdy sa vie v Ba orientovat 😝 ja sice jazdim aj do Ba ale len na miesta kde to poznam 😝
skuste dat aj vy nejake tipy a nieco z toho si spolocne vyberieme 😵