Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 ked sme boli minule v chorvatsku v gradaci, tak tam mali piesocnatu plaz, teda ak sa to da plaz nasvat, mala len 5 metrov.. 🙂 urcite su tam urobene aj pieskove, len ich treba najst.. ja som bola vcera u lekarky.. len tak pre istotu nech sa na malu pozrie a nic nenasla.. takze je zdrava, mi hovorila, ze jej mam davat do nosika nasivin alebo olymp a sirup na kasel, len uz neviem ako sa volal.. ale mam doma tusim dva.. a mala tam u nej behala a vymyslala, tak mi doky hovorila, ze je Stella dost aktivna.. co teda je, neusedi ani 15 sekund.. 🙂
@jenie123 hej su aj take kuskove ale su aj viac dlhe pieskove 🙂 no tak to ma zo zubkov aj mala mavala soplik a kasel a bolo to zo zubkov.ted mi konecne zaspala.no tak to si snou uzijes ked je taka aktivna.aj vivi vkuse lieta ale ked ju nieco zaujme najmä voditka psa tak prinom obsedi a hra sa 😀
@basa23 🙂 nasu zaujima smetny kos 🙂 a vytahovat vsetko z nocneho stolika a trhat mi casopis mama a ja.. 🙂 Stella este od 8 spinka.. som celkom prekvapena.. u nas je teraz zatiahnute, tak bude super vonku, aspon tam nebude horuco.. a ma k nam prist krsniatko, tak sa budu spolu hrat a nahanat.. 🙂
@basa23 dnes sa mala tak pojasila.. 🙂 jasila sa najprv s Baruskou - mojim krsniatkom, ani spat nechcela ist, potom si dala pol hodinky spanku a prisla kamoska s dcerou Nellkou a jasili sa skoro doteraz.. tak nam ten den utiekol.. 🙂
jeee a musim sa pochvalit mame dovcu.. 🙂 🙂 tak baby ideme 16. jula.. tak dufam, ze to stretko bude skor alebo o tyzden neskor.. 🙂
dobre ranko kocky
@basa23 my sme boli castejsie hore, asi 3 krat a vstavali sme 15 minut po vas.. 🙂 v poslednej dobe to je jej cas vstavania.. 🙂 dnes je u nas zamracene, dufam, ze nebude prsat a stihneme ist von.. ideme sem.. : http://renytravel.dyndns.org/Booking/katalog_re...
@basa23 a kedy ti isla Vivi vcera spinkat.. ? Stella isla o pol 9.. a teraz mi prave opat zaspala.. bola tak strasne uplakana.. tak teraz rychlo zaspala, ani neviem ako.. 🙂 neviem, co tak skoro vstavaju.. ked budu v puberte, tak veru tak skoro vstavat nebudu a budeme ich budit o 10.. 🙂 aj ja sa uz tesim.. vyzera to tam super, dufam, ze tam aj super bude.. som zvedava, ci sa bude pacit aj malej.. budes malej kupovat koleso? ja teraz rozmyslam, ci jej mam kupit klasicke alebo to co si tam moze sadnut..
@jenie123 isla spat o 21 15.ja som malu predchvilou uspala som snou bola vonku.ale nic moc lebo vsade mokro.konecne mi trosku chodila aj vonku ale este sa neak boji ale zachvilu sa rozbehne aj vonku.urcite jej budem kupovat koleso.som kupila rukaviky ale neviem si jej budu dobre.a potom ma 2 take lodky.a beriem jej aj taky maly bazenik k moru bo ked bude moc teplo tak ju dam pod stromy do bazena.tam sice je bazen v tom hoteli ale velky 😒 sice je tam tobogan tak mozno tam bude aj maly.sa tesim su tak animacie pre vsetky vekove kategorie tak snad aj pre Vivi.beres Stellke aj nekae lieky pre pripad?
@basa23 lieky urcite, ale to najskor skocim k doky a co mi poradi ona a vsetko zoberiem.. 🙂 bazenik som rozmyslala aj ja.. a paci sa mi aj toto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11005119&tab=1 alebo taketo nieco http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11484551&tab=3 . uz zacinam byt z toho nervozna.. 🙂 ja som si myslela, ze rukavniky im bude este na nic.., myslis, ze ich vyuziju? my tam mame tiez bazen, tak dufam, ze tam bude nieco aj pre deti.. co take este vivi beries, aby som na nieco nezabudla.. 🙂 mame toho teraz akosi vela.. buduci vikend ideme na Myjavu na folklore, potom je uz oslava, dalsi vikend dalsie oslava a za dalsie 2 tyzdne uz ideme na dovcu.. a ked sa vratime mame 3 oslavy gulatych narodenin 50, 60, 80..
@jenie123 ten apartman je pekny, len trosku dalej ad plaze ale ved aj mala prechadzka je ok 🙂 nebudete urcite lutovat lebo Lignano je krasne 😵
nasej Nici asi idu spodne zubky vidim ich trosku napuchnute, boli sme vonku a chystam sa ju dat spinuskat a hajda varit, upratovat 😝
@basa23
@jenie123 aj ked este je skoro, ale zelam vam krasne dovolenky 😀 a zavidim 😝 😅
@jenie123 jeeej tak vy mate teda tych oslav pozehnane aspon sa budete zabavat 😀 fuuu ja veru neviem co este take brat to mi skor ty potom poradis idete skor 🙂 ten bazenik je super aj to koleso,to koleso jej asi objednam.mi mate taky podobny bazen kukni na facebooku tam je maňla odfotena v bazene.kokso vivina buducu sobotu ma oslavu este nic nemam pomaly nachystane 😒 potom foto po dovce 😀
@angie267 dakujeeeeem 😀
@angie267dakujem a vy sa nechystate niekam..? je to dalej, ale najblizsie zo vsetkych.. mali sme na vyber, ze 850m od mora a tak podobne.. a tu sa mi paci, ze tam mame aj bazen k dispozicii.. jaaaaj zubky, ja uz cakam skoro mesiac, ze jej nejake vyjdu a nikde nic.. na hornych som to pekne videla, ze to mala napuchnute a na dolnych nevidim nikdy nic..
@basa23 matkasebko sa vrati z dovci a porozprava co a ako a co vsetko zobrala a co nezobrala, zoberieme my.. 🙂 vidis, ved oslava, ani ja nemam nic nakupene, teda mame to o tyzden neskor, ale aspon baloniky som mohla kupit a to nemam este malej ani darcek.. a co ta trojkolka?
@angie267 dakujeme, tak sme si dobre vybrali..? 🙂 mali sme na vyber viacero, ale toto sa mi pacilo najviac a bol jedinny s bazenom a ako som hovorila tie ostatne boli este dalej od plaze.. ja som povodne tiez nechcela ist, mame na plane novu kuchynu a radsej by som peniaze dala do nej, ale drahy ma prehovoril a kuchynu budeme robit na jesen.. krasne fotecky, najskor som si myslela, ze Nici na tom strome sedi sama a az potom som si vsimla ruky.. 😀
velmi dobry vyber a aj miesto Lignano ma svoje caro hned by som to brala 🙂 dakujem mam kamaratku ona stale foti ked sme vonku 😉
@angie267 jeeej mala krasna smejko 🙂
@jenie123 ani mi nespominaj uz mam nervy.v piatok konci reklamacne tak uvidim co povedia tej tetke,ak sa nenajde tak mi posle peniaze a idem kupit novu uz mam vyhliadnutu 🙂 len snad to stihnem do jej narodenin ☹ ja mam zatial len baloniky a servitky.ides kupovat take decke tanieriky a tak na oslavu?ak hej ted maju akciu nato v hrackarstve all toys za 6 eur je tam 6 tanierikov,servitok,ciapok,trubiek a este niecol.mam doma katalog mozno je to aj na nete.aj ten nas bazen tam maju zlacneny za 13 eur
dobre ranko
@basa23 no tak mala zaspala o 8 vecer a o 10 som si ju uz musela zobrat k sebe, o pol 2 spustila strasny krik, plakala snad 30 min, ukludnila sa prskom a potom bola hore este o 4 a vstavala o 7:15, uz dlho si takto neposlala, ale noc celkom super, az na ten plac.. aj u nas prsi a moc sa z toho tesim.. hrackarstvo all toys tu nikde nemame, to by som musela ist asi do ba.. nad tanierikmi som vobec este neuvazovala, no mala by som sa do tej oslavy spustit.. 🙂
@basa23 @angie267 angie krasna torta, my budeme mat tu v prvom rade druhu http://www.cukraren-ludvik.sk/index.php?m=1&sub... kedze pojde s nami az z ba, tak sme vybrali jednoduchsiu, aby prezila cestu.. 🙂
@jenie123 tak to ste mali docela ok noc az na ten plac.chudatko nieco ju trapilo 😒 jeezis ta torta je nadherna zboznujem kvietky krasnu ste vybrali.som objednala malej to zlte koleso co si dala link,ale som si vsimla ze je od 11 kg do 15 kg.to nebude Stellke velke.som kukala v googli ked skusit vyhladat kolesa tak najdes aj pre stelku mensie.no dnes mi pisala ta pani za trojkolku jej pisali z´posty ze trojkolka sa nenasla ze jej uznali reklamaciu.tak idem hladat rychlo trojkolku do buducej soboty nech ju ma do narodenin 😉
@basa23 tu tortu vybrala sestra, ona robi v tej cukrarni a maju tam aj zlavu, tak velmi chcela nejaku tortu doniest.. a tato sa aj mne velmi pacila.. musim objednat nejake to koleso aj ja.. Ta trojkolka ma mrzi.. snad to stihnes.. i ked mozno ani my ju nebudeme mat na narodeniny.. vcera mi hovorila krstna, ze ju objednali, ale bohuzial nemali na sklade, ale ze by to stihnut mali, tak uvidime.. aku by si chcela zohnat? videla som tusim vcera na aukcii tu co budeme mat aj my, len ruzovo fialkovu, a bola za dost super cenu, len sa vcera asi vydrazila..
a co chystate na papu na oslavu?
@jenie123 uz som jednu vyhliadla ale neviem ci je volna a potom este jednu v obchode mam vyhliadnutu.kde na aukcii myslis na mimiaukcie?ja som tam ted nasla ta pani je z Bratislavy myslim meno neaka Petra.nebola ta trojkolka vydrazena tak som jej skusila napisat.ta bola myslim ze ruzovofialova.ideme robit kuracie rezne a salat,chlebicky a henry vajcia.vy co chystate?
@basa23 hej na mimiaukcii, myslim, ze tam bola vcera.. dnes tam uz neni.. mne sa uz par krat stalo, ze som sa ozvala predavajucej, ked sa dana vec nevydrazila a dostala som ju za vyvolavaciu cenu.. 🙂 my asi budeme grilovat, narobim nejake salatiky, dresing, tzaziky, babka napecie trdlove rohlicky - mnamka.. a asi nejake oblozene misy a tu tortu budeme mat.. a mohlo by byt aj nejake ovocie. rozmyslala som, ze by som pre malu urobila ovocno-jogurtovo-tvarohovu tortu, tu by som si dala aj ja.. a mohli by sme si spravit nealko mojito.. uz len aby vyslo pocasie.. 😀

@jenie123 no dajej jej neaky sirup ajvzdy malej dam ked ma kasel ,lekarke idem len ked ma uz teplotu.a to ma urcite kasel zo soplikov.tpo hej vas je dost to je obtiazne najst skor len pre 4 sa lahsie najde.uvidite co vam povedia z cestovky 🙂 taliansko je pekne ale ja som zatazena na more chorvatske take ciste,a na ich chlieb 😀 aj v chorvatsku su piesocne plaze na istych miestach.neviem kde musis vygooglit 🙂