icon

Júnové slniečka 2007 III

sticker
24. jún 2009

Tak poďte ďalej aj so svojimi slniečkami 😵

denisse
11. aug 2009

plienku na noc ma aj nela a asi este dlho mat bude .. v nedelu sa dokonca pocurala aj pocas obednajsieho spanku ,.

a halusky ma rada vselijake ... dokonca aj polievku, ktoru nema rada, zje, ak do nej nahadzem halusky 😀

sticker
autor
11. aug 2009

Deni tak to si ma ukľudnila 😀 😀
A čo ten nábytok? Pre aký ste sa nakoniec rozhodli? 🙂

denisse
11. aug 2009

mame prospekty od vsetkych ... a este pospekulujeme, porovname ceny ... ten polsky je fakt pekny, k tej spodnej posteli sa da dokupit ulozny priestor pod postel (jedna velka zasuvka) a ten bud pouzit fakt ako ulozny, alebo donho dokupit penovy matrac a da sa tam prilezitostne spat ... co u nas je vec dolezita, kedze k nam navstevy vacsinou nechodia "na kavu" ale "na tyzden" 😀

sticker
autor
11. aug 2009

Dobrý nápad 🙂 Aj my sa "niekedy" chystáme do Prahy 😀

denisse
11. aug 2009

pridte 🙂 spanie pre hosti u nas bude vzdy nejak vyriesene 😉

sticker
autor
11. aug 2009

Deni keď budem niekedy bohatá, tak prídeme 😅 😝

sticker
autor
11. aug 2009

Ale vážne. Do Prahy chceme niekedy ísť. Snáď keď budú malé väčšie a budú viac vládať a vnímať. A pevne verím, že dovtedy sa budeme ešte poznať 🙂 😉 😅

denisse
11. aug 2009

urcite .. na teba sa neda zabudnut 😅

sticker
autor
11. aug 2009

Teraz neviem ako to bolo myslené 😅 😀 Ale tak snáď v dobrom 😀 😀 😀 😉
A detto platí o Tebe a tvojej rodinke (tam rátam aj Katku 🙂 )

denisse
11. aug 2009

a ani nemusis byt extremne bohata ... sak nejak sa vyspime, daco uvarime, aby sme od hladu nepomreli ...

denisse
11. aug 2009

jasne, ze v dobrom 😅 😅 😅

sticker
autor
11. aug 2009

Deni no u nás je problém aj tá cesta, hobužiaľ 😔

denisse
11. aug 2009

ale na cestu staci byt "trosku bohata", nemusis byt velmi ... 🙂

sticker
autor
11. aug 2009

Tak sme dohodnuté 😀 Keď budem trošku bohatá 😀

denisse
11. aug 2009

ok, budeme cakat a tesit sa 😉

sticker
autor
11. aug 2009

Keby teraz vidíš ako nám tu "šibe" 😅 😀 Edo zapojil mikrofón k reprákom tak tu spievame a recitujeme o dušu.

sticker
autor
11. aug 2009

No idem ja niečo robiť 😝 Aj nejaké veci pomeriam a nahádžem do bazáru, nech je viac miesta 🙂

denisse
11. aug 2009

a ja idem na tu linku 😝

lusinda2000
11. aug 2009

kočky,teraz sme došli z mesta,boli sme kúpiť malej plavky.

potom si vás celé dočítam,ďakujeme za priania.

julik,je to talianske meno,tak z talianskeho kalendára.

julca80
11. aug 2009

aha Luci, uz som zase o nieco mudrejsia 😉 🙂
To je fajn, ze ste jej to takto dali, lebo su aj niektore rodiny, ktorych deti maju zahranicne mena a neoslavuju "meniny" a odovodnuju to tym, ze ved pocas celeho roka dostava ich deti darceky a bla bla. 😅

dadulik
11. aug 2009

kiarke vsetko naj aj od nas 🙂
my sme zbehli poobede k nasim, mala je uz navecerana, tak cakame tatiho, co pride z roboty 😉 ja sa na neho velmi tesim, lebo mi stiahol z netu moj oblubeny serial prison break - utek z vezenia, vsetky serie, tak sme to vcera spolu zacali kukat, a dnes pokracujeme 😀 je to super, ziadne reklamy, titulky pretocime, za hodku a pol stihame dva diele, skratka pohoda 😅 🙂 aspon sme si konecne nasli spolocnu "rec" pri pozerani tv 😀
este som sa nevyjadrila k tym plienkam, no laura ma aj cez obedny spanok, samozrejme aj cez noc, kedze ona pred zaspavanim pije mlieko 😠 tak sa maaaaaaaaalokedy cez obed stane, ze ma suchu plienku 😖 zvacsa, ked zaspi narychlo, alebo je uz moc unavena, ze ani moc mlieka nevypije, tak sa zobudi so suchou plienkou.
O tom, ako som ju pred nedavnom skusala dat spat bez plienky, som tu uz pisala, po 30 min. som to vzdala, kedze 4x musela ist na serbel a min. si tam cvrknut 😠

lenca13
11. aug 2009

My sme boli poobede v meste aspon sme sa trochu presli a vonku bolo prijemne 🙂
Baby su uz okupane len na spanok je este cas

sticker
autor
11. aug 2009

Ahojky 🙂 Teda Dad mňa Prison Break teda vôbec nebavilo 😅 . Ale skôr to bolo tým, že som sa bála 😝
Jul je už v postieľke a Jaja je na ceste. Ja som fotila a idem merať veci. Ako som to vybrala zo špajze hneď jedna polička prázdna.

sticker
autor
11. aug 2009

Leni ten macko na nohavičkách čo si požičala dnes sa už odlupoval? 😅 Bo som ich vytiahla z práčky a už len polovička z neho drží. Zbytok bol "pokrčený" 😅 😝

sticker
autor
11. aug 2009

Na jojke a nove je to isté 🙄 😠 . Netuším, čo budeme pozerať. Asi nejaké dvd aj my pustíme 😉

lenca13
11. aug 2009

Jani to je do pohody to su uz stare nohavicky 😉

julca80
11. aug 2009

ahojte, tak aj u nas sa uz lezi. Som zvedava aky to bude mat priebeh, lebo uz raz pistala. 😖

Aj ja som velmi rada pozeravala Prison Break, ale videla som tusim len jeden a pol serie. ☹ Asi musim nahovorit mp, aby mi to tiez ztiahol. 😅
dad, ak budes mat cas, hodis mi prosim do IP link odkial tm ztiahol vsetky tri serie? diky 😵

julca80
11. aug 2009

mam zatial zapnutu Jojku, tak snad to bude stat zato.

sticker
autor
11. aug 2009

Keď to som už videla ☹ Zväčša nova zachráni, no dnes sa "opičí" po Jojke 😀

dadulik
11. aug 2009

juli, obavam sa, ze jaro to stahoval z tej stranky, kde musis mat pozvanku ☹ ci ako sa to vola, neda sa skratka na tu stranku dostat kazdemu, ale opytam sa ho este podrobnejsie, ak by ozaj boris chcel to stahovat 😉
mala este nespi, co cakala na tatina, tak dufam, ze o par minut uz bude k.o. 😅
a co sa tyka tych obrazkov na nohavickach, asi myslis leni a jani tie s macikom pooh, tak tie obrazky sa fakt casom odlepuju, lebo su to nazehlovacky 😒 ale mala ich velmi rada nosi 🙂
no nist, idem kuk moj najmilovanejsi serial, majte sa pekne 😎