icon

Júnové slniečka 2007 III

sticker
24. jún 2009

Tak poďte ďalej aj so svojimi slniečkami 😵

dadulik
16. aug 2009

ahojte, tak u nas zase zaspavanie s nervami, este nespime 😖
juli, to tam fakt prestali o jednej pustat ludi ? 😲 kokos, si to neviem predstavit, ze ma nepustia a cestujem tam 80 km, a musim cakat dve hodiny aby ma zas pustili 😠 to je riadne na figu 😒
ale hlavna vec, ze vy ste boli uz vo vnutri a paradne ste si to uzili 😉 😎 no a dufam, ze hodis fotky, lebo som fakt zvedava, ako to tam teraz vyzera, ja som tam bola hadam pred 5 rokmi 😅

julca80
16. aug 2009

dad, ved to je sila, ze ludia, ktory cestuju z dialky, museli napr. cakat (aj to mozno nevedeli presne do kolkej), prip. sa museli vratit domov. 😖
Bohuzial nemam ziadne fotky, az jednu co som malu cvakla na mobile ked sa viezla na kolotoci. Uz po ceste tam sme zistili, ze sme JA aj nasi zabudli fotaky. ☹ ☹ 😠

dadulik
16. aug 2009

teda juli ☹ zabudnut fotak, to je pech ☹
laura stale buzeruje, uz stracam nervy, ja sa z toho uspavania asi zblaznim 😠

julca80
16. aug 2009

dad, ani nehovor, myslela som, ze ma picne, ked som zistila, ze sme ich zabudli ☹ 😠 😠

Nepolav pri uspavani, vydrz, uvidis, ze sa ti vrati a potom bude Laurika zaspavat bez problemov. 😉
"Len aby si nam do vtedy neosedivela?!" 😅 😉 😉
Lebo si viem predstavit, ake nervy su to. 😝 🙄

julca80
16. aug 2009

ax, dost ma myli ta druha tema ........... slniecka. 😝 😖 Uz velakrat som na nu chcela kliknut. 🤐

dadulik
16. aug 2009

uz spi 😝 ale som musela este pri nej sediet 😲 😒
vysledok, asi 2dcl dzusu a cistej vody vypitej 😝
no nist, pojdem si aj ja lahnut, lebo fakt mam uz dost sedin.....
dobru

julca80
16. aug 2009

dobru dad.
Pojdem aj ja, som nejaka vystavena z toho slnka. 😝

denisse
16. aug 2009

caute ... my opat doma, fotky na FB k rannej kave a zajtra sa uz aj do debaty zapojim ... 😀

lusinda2000
17. aug 2009

čaute kočky🙂

cez víkend sa mi nedalo ozvať,troška sme robili poriadky a piekla som,lebo sme mali hody.

dnes teda okolo 10.00-11.00hod.odchádzame,tak sa potom ozvem janke cez mt,lebo len na ňu mám číslo.
idem ešte kuk fotky,čo dala deni.

držte sa tu kočky a krásny týždeň prajem.papa

lenca13
17. aug 2009

Dobre ranko 😉 baby mi este spia
Lusi tak stastnu cestu a nech vam vyjde pocasie 🙂

lenca13
17. aug 2009

My sme mali u nasich pracovny vikend upratovali sme po malovke a Jarino skoncil v nedelu rano na pohotovosti pretoze mu boli od soboty poobedia hrozne zle celu noc ho prehanalo tak mu dali na pohotovsti dve injekcie a tabletky tak celu nedelu prespal dnes isiel do prace tak som zvedava ci vydrzi cely den idem nieco varit take aby mohol aj on jest 😉

Julik minuly rok bol bratranec vo Vincovom lese na dovce a pacilo sa im tak urcite tam bolo krasne 😉 skoda ze si nemala fotak 😖

Dadus snad sa to s tym uspavanim malej upravi 😉

sticker
autor
17. aug 2009

Ahojte 🙂 Luci tak si užite dovolenku, odpočiňte si a tešíme sa na fotky 🙂 😉

sticker
autor
17. aug 2009

Leni a z čoho to mohol mať? 😕 Zjedol niečo, alebo len nejaká vyčerpanosť? To už musí byť, keď on šiel na pohotovosť ☹

sticker
autor
17. aug 2009

Ja zase trochu cítim hlavu, takže si dám tabletku, pretože by to skončilo ako včera, to už poznám ☹ Ale ak mi nepomôže ani tabletka tak budem musieť ísť k MUDr. Nejako často ma to chytá a aj únava k tomu...
Musím ísť polievku zbúchať, pračka doperie povešiam a potom snáď veget. Ja ani nevládzem nič robiť. No starena je zo mňa hotová 😅 😝 😀
A pijem kávu takže idem na FB 😎

julca80
17. aug 2009

Ranko, tak ja som kavicku uz dopila a popritom mrkla na deniskine fotky. 😉
Hned by som isla na taku kratku dofcu. 😅

Isla by som sa aj dnes niekam kupat, len neviem kde. 😖 Vcera sme sa rozpravali aj o Uherskom Brode, ale asi z toho nic nebude. ☹

sticker
autor
17. aug 2009

Julik ja som sa už zmierila, že nikam nepôjdeme. Budem rada, keď Edo dorobí izbu a môžem sa pustiť do upratovania. A zatiaľ sú malé skromné a stačí im keď ideme von pred barák 🙂 Veď o dva týždne začína škôlka ☹ Normálne som z toho smutná ☹

dadulik
17. aug 2009

ahojte, tak krpata prespala celu noc vedla mna v posteli 😠 seknute mam za krkom, co som sa ani hnut nemohla v posteli ☹
lusi, nech vam vyjde hlavne pocasie 🙂
chudak jarino, namakal sa ako kon, a este na pohotovosti skoncil ☹
juli, a furt si borisa nepresvedcila na kupanie ??? povedz mu, ze moje slonie telo sa ide dnes odhalit na kupalisku 😀
varim zemiakovu kyslu polievku, a este cestoviny narychlo zbucham, a okolo druhej by sme chceli vyjst 🙂
tak snad bude pocasie dobre, lebo sa tu akosi zatahuje, kurnik, a to ake teploty hlasili 😲

denisse
17. aug 2009

dobre rano ... ja som si vas pri kave docitala ...
dadu, prajem silne nervy, viem, co to je, tiez sme to absolvovali 😝

nel ide dnes poobede do tych jasli ... uffff ... no uvidime ...

julca80
17. aug 2009

dad, presvedcila tak na na 40% 😅 , ale stale sme neprekrocili hranicu 50tich %, aby sa k tomu odhodlal 😝 😀
Tak poriadne vykupte, pekny den. 😎

deni, takze Nelinka nastupuje dnes opat do jasli?! 😕 Na kolko hodin?

sticker
autor
17. aug 2009

Deni to už jasličky? ☹ Tak to bude asi šok pre ňu...... Normálne mám brušnú nervozitu miesto nej... Keď si predstavím, že celé leto bola s vami a behali ste kade-tade.... Ja neviem, mohli by dať na celé dva mesiace prázdniny aj dospelým aby sa mohli venovať deťom na 100% 😅

lenca13
17. aug 2009

deni asi to bude trosku tazke po tak dlhej dobe ist do jasli 😕
No neviem z coho to mal Jarino ale z uz mu je lepsie tak bude dnes cely den v praci 😉
Ja dovarim polievku a pojdeme do Billy na nakup a baby necham vybehat v parku 🙂
Susedia pod nami vrtaju a buchaju to som zvedava ako bude Timka spat 😖

jaduska
17. aug 2009

Ahojte....pozerám, že nielen u nás choroby zakotvili - minulý týždeň u nás každého, okrem mňa, popreháňalo, ale aby mi nebolo ľúto, tak od včera ma neskutočne hrdlo bolí a včera som mala teplotu 39,9, dnes už "iba" 38,5. A keď som si pozrela do hrdla, tak mám mandle, či čo to tam je, také opuchnuté, až to je spojené s tým čudom v strede....asi ma ATB neminú ☹ ☹ ☹

deni - nelka ťa možno prekvapí a jasle budú v pohode, veď sa skoro celé leto stretávala aj s iným deťmi.... 😉

sticker
autor
17. aug 2009

Dani dnes som na Teba myslela, že pri troch deťoch musíš niekedy naozaj padať na hubu 😝 A ty do toho ešte aj ochorieš ☹ Ja mám atb. Ale to mi dala maminka, čo brala ona na hrdlo a je mi naozaj lepšie. Mám ich ešte do stredy tak uvidím. A pijem veľa čaju. No to som doslova každých 10min na wcku 😒 . Ale ak to mám pomôcť tak nech....

denisse
17. aug 2009

boli sme chvilku von, kreslit kriedami na chodnik a poprechadzat sa ... zjedli sme polievku a nel pojde spat, aby sme stihli tie jasle .. pojde len na dve hodky na trening, zajtra na cele doobedie ...

dadulik
17. aug 2009

joj dani, to je neprijemne 😒 s tym hrdlom, ja sice uz mandle nemam, ale staci ked ma v hrdle skrabe tak, ze ani prehltnut nemozem 😝
my sme boli vonku na ulici pohrat sa s detim, po dlhom case sa vsetky ratolesti z ulice spolu zisli 😅
a laura mi okaslala moju zemiakovu polievku 😠 takze nic nejedla, vypytala sa spat, a teraz protestuje v posteli 😠 skratka znova na slak trafenie, ale dala som jej trochu mlieka, teraz ma caj, tak uvidime 🙄
inak som jej kukla do pusy, a zda sa mi, ze lava spodna stolicka pojde o chvilu von, tak snad to je vsetko len koli zubom 😖

sticker
autor
17. aug 2009

Dad sa vraví, že tie posledné stoličky sú najhnusnejšie 😠 😒 . Ja som rada, že už máme všetky zuby. Aj keď teraz sa nie je na čo vyhovárať 😀

dadulik
17. aug 2009

este nespi, uz som tam bola 3x, vypila 150ml mlieka, a teraz ma druhu flasu caju, samozrejme plienka prechcata, kurnik, ani toto si neuvedomi, ked nechrape, ze cura ????? 😠 😠 😠 😠

lenca13
17. aug 2009

My sme boli v tej Bille a potom sme stretli susedu maju rocneho Alexa tak sme boli chvilu aj v parku a baby sa este teraz hraju s babikami 😉
Jadus ja som mala take priznaky a nakoniec bola z toho angina 😖
Dad snad ti cochvila zaspi ale zase Timea ked este nespi tak sa vzdy pyta cikat

jaduska
17. aug 2009

lenči - aj ja mám angínu....teraz som došla od doktora....ale ma naštval...vyslovene som mu povedala, že kojím a on mi predpísal Suprax a Bioparox. Na ten Suprax som sa ešte pre istotu opýtala v lekárni, či môžem keď kojím, tak tetuška len pozerala, prečo mi to dal, pretože absolútne sa nesmie dojčiť počas užívania....ale bola zlatá teta v lekárni, keď videla, aká som hotová, a že nevládzem ani stáť, tak mu zavolala a dohodli sa, že im prinesie druhý recept a dala mi iné lieky, ale po tých môže mať maličká hnačky, tak uvidím....Prinajhoršom ich vysadím, veď ten Bioparox je tiež antibiotikum.....

dadulik - pevne nervy prajem, neboj všetko raz prejde, o pár rokov sa na tom zasmeješ, ako si sa "nervila" 😉

zuzla2
17. aug 2009

ahojte...
tak zas som vo svojom stereotype...mm je dnes uz v praci..nexcelo sa mu ist, ani sa nedivim...mala bola tiez rano taka nijaka,kedze bola zvyknuta,ze tatik je cele dni s nami..no a ja samo tiez...v piatok sme sli k nasim, bola som sa dat ostrihat..a vcera sme este skocili na kupko do Svidnika...no a jasne,ze ked je mm uz v praci,tak tento tyzden az do stvrtka hlasia pekne...ax jaj 😖
Lusi uzite si dovcu...pocasie by vam teda malo vyjste pekne...
Jadus skore uzdravenie...mna tiez hned napadla angina,ked som citala ake mas priznaky...
Dadu vidim,ze mas trapenie s malou...no my mame teraz opacny problem..donedavna nic nerobila,len by bola mlieko pila...teraz ho nexce 😖 ani sunar,ani kravske...ani kojit sa uz nexce..v podstate sa uz aj odstavila..jogurt nejaky horko tazko do nej dostanem...no nexapem,co sa s nou stalo...aj dost malo je...tak len tajne dufam,ze to budu stolicky...
no a nam sa nielen,ze pokazil komp, ale aj notebook..na obidvox nam vypisovalo,ze nie su disky 😕 mm sa to dako podarilo rozbehat,ale nemozem zapnut icq a ine prkotiny 😒