Júnové slniečka 2007 III
Tak poďte ďalej aj so svojimi slniečkami x-)
takze babule moje 😃 ja si pomeliem mak do misky a tam ho zmiesam s mletym cukrom, potom tym posypem sulance, ale urcite to mozete urobit tak, ako lenka napisala, zmiesat to vsetko dokopy v mise 😉 aj s tym maslom to moze byt mnam :-N mozete si k tomu este na kraj taniera dat slivkovy alebo iny lekvar a tam omacat, taktiez ako lenka pisala, oprazit na oleji struhanku s cukrom, to je velka lahodka 🙂
a deni, pre tvoju slanu variantu mam jeden napad, nedavno mi to jarova sesternica povedala, ze to jej deti tak miluju, kecup k tym sulancom :-N najpr som si to nevedela predstavit, ale kedze je to zemiakove cesto, tak si z toho urobili kvazi hranolky 😃 😃 😃 urcite aj slaninu a cibulu k tomu mozes oprazit :-p joj ale som sa navnadila chutovo 😃
jani, dik za pripomenutie, uz aj idem housa zapnut 😉
majte sa tu papa....
a deni, pre tvoju slanu variantu mam jeden napad, nedavno mi to jarova sesternica povedala, ze to jej deti tak miluju, kecup k tym sulancom :-N najpr som si to nevedela predstavit, ale kedze je to zemiakove cesto, tak si z toho urobili kvazi hranolky 😃 😃 😃 urcite aj slaninu a cibulu k tomu mozes oprazit :-p joj ale som sa navnadila chutovo 😃
jani, dik za pripomenutie, uz aj idem housa zapnut 😉
majte sa tu papa....
Začni písať odpoveď...

Odošli
Luci Jarmok je budúci víkend 🙂 😉
Dad už som si aj poznačila a skúsim cez víkend, vďaka 🙂