icon

Júnové slniečka 2007 III

sticker
24. jún 2009

Tak poďte ďalej aj so svojimi slniečkami 😵

sticker
autor
30. jún 2009

Malé sa schovali do iglú, prikryli sa a Jaja kričí "Ja sa bojím, ja sa bojím!" 😅

julca80
30. jún 2009

pustila som malej rozpravku Madagaskar 2 a idem rychlo povysavat obyvku 😝

sticker
autor
30. jún 2009

Julik keď sú takéto búrky aj tak by ste nešli von...aspoň aké-také pozitívum 😝

lusinda2000
30. jún 2009

u nás zatiaľ neprší,no hrmí po troške....

sticker
autor
30. jún 2009

Volala som mamine a je na druhom konci mesta a tam šľahá dážď a tu nepršalo 😅

lusinda2000
30. jún 2009

jak fajn jani🙂
u nás svieti zase krásne slniečko,takže je asi po búrke.ani nehrmí.

malá mi dnes spala len okolo 45min., no hrôza. okúpkali sme sa a teraz pôjdeme papať. zatiaľ sa sama hrá,namýka mi tu modrý vangel na prádlo🙂 🙂 🙂

jaduska
30. jún 2009

zuzík - ja keby študovala za slobodna, tak mám priemer 4,1 nie 1,4 😀 😀 😀 teraz k tomu musím pristupovať zodpovedne, lebo Sandra mi kontroluje známky a priznám sa, zatiaľ som mala pri písomkách šťastie a otázky mi poväčšine sadli....

julík - super, že je malej už lepšie....

jani - aký sprej to striekaš malým na oškreté kolená? našej Bobe sa nestíhajú hojiť rany, čo stále vonku niekde padne ☹ ☹ ☹ ☹

a k tým práčkam - ja som strašne nechcela zhora plnenú, ale som sa dala ukecať a teda nikdy viac. Spredu plnené sú už aj úzke, tak zaberú toľko miesta ako zhora plnené a dá sa využiť priestor nad nimi. A keď kúpem deti, tak si ich nemám kam položiť, lebo práčka otvorená....potom ju musím zatvárať a potom zase ísť otvoriť...a ja leňoch leňochový

sticker
autor
30. jún 2009

Dani Dettol je perfektný 🙂 A chystám na gauči veci a teda neviem, neviem ako sa pobalíme 😅

sticker
autor
30. jún 2009

Inak ja asi vezmem Julke aj jej paplónik 😅 . Neviem si predstaviť ako budeme spať na manželskej. Ja musím byť prikrytá či je leto, či zima 😝

jaduska
30. jún 2009

jani - to aj ja musím byť stále zakrytá, aspoň kríže....a Julka sa ti chce prikrývať? Moja Boba spí so mnou na posteli (teda vlastne ja s ňou na jej posteli v detskej) a celú noc je odkrytá. Keď ju nedajbože prikryjem, ak začne kopať s nohami a zlostiť sa - aj v spánku...

sticker
autor
30. jún 2009

Keď ju prikryjem v spánku tak ostane....neviem ako tam bude na izbách..... No veď ešte uvidím 🙂

sticker
autor
30. jún 2009

Potrebujem poradiť ohľadom zavárania.....zavárate normálne v elektrickej trúbe? Alebo iba v plynovej? Ďakujem 🙂

zuzla2
30. jún 2009

deti mam vonku, ozehlene mam...dala som este pre istotu prat jednu pracku...a mozem zacat spisovat,ze co budeme musiet zobrat...aj ked ako nas poznam,aj tak nieco zabudneme 😀
u nas ani vcera,ani dnes neprsalo..len sa zamracilo, pohrmelo...takze zatial nas to obxadza...a uz mi je zle 😖

ja som v rure nikdy nezavarala....teda zavarala som az raz s mm este ked sme byvali u nasich..a normalne v hrnci.... 😔

zuzla2
30. jún 2009

a mm ma vo vyuctovani zo zdravotneho poistenia zas nedoplatok 😠 😠 😠 😠 nexapem ako sa to rata...

denisse
30. jún 2009

nela pred pol hodkou zaspala ... 😒 asi ju zobudim, lebo potom vecer kedy pojde???? ja som tu pri nej mixovala cesto na kolac a ona pri tom hluku normalne zaspala 🙄

sticker
autor
30. jún 2009

Zuzi a keby Ti je zle napr. dnes a zajtra, tak nemala by si potom pokoj?

zuzla2
30. jún 2009

deni 🙂 🙂 🙂
Jani nemala...pretoze mna boli aj tyzden vopred 😒 a najviac zacne,ked dostanem...a to teda netusim,ze kedy..vyxadza mi to na piatok 😖

zuzla2
30. jún 2009

a to som uz aj cervene vino pila,aby som dostala skor....no,ale uz neriesim...bude mi zle,tak bude..uz to nezmenim....

zuzla2
30. jún 2009

ozaj a teraz ma napadlo..ze ako to riesite s mliekom...to mam uz z domu brat krabickove mlieko?? sak mi po ceste skysne...a hned vo stvrtok poxybujem,ze budeme este tam utekat do obxodu.... 😖
no ja zvedava na zajtrajsok..treba nam ist nakupit,pobalit sa...to bude sranda 😀

sticker
autor
30. jún 2009

Zuzi mne sa zdá, že všetci majú za zdr. poistenie nedoplatok 😠 😒
Ja budem "musieť" asi zbúchať nejaký koláč, lebo nejaké marhuľky ostali.... No teraz sa mi nechce..... Periem ešte nejaké detské topánky - aj také na odloženie... A kôpky na gauči rastú 😀

sticker
autor
30. jún 2009

Zuzi ja som chcela zobrať z domu dve krabičkky..... Možno keby si ich dám k nohám a tam je klíma tak by to nebolo až tak zlé...neviem. A ešte čo na pitie teda vziať? Víno? Fernet? Čo?

sticker
autor
30. jún 2009

No ale teraz som si uvedomila Zuzka, že je rozdiel keď my pôjdeme niečo okolo hodiny a koľko pôjdete vy 😒 ☹ . Ale v Prievidzi je Tesco....keby teda treba ísť 🙂

zuzla2
30. jún 2009

zalezi na kolko mate nastavenu klimu....my ju davame na minimum,preto minuleho roku nam z nej mala oxorela 😖
a na pitie netusim...bo mne ked bude zle,tak budem brat tabletky a tym padom pit moct nebudem...takze zalezi,ze co si vyberie mm....mozno nic 😀

zuzla2
30. jún 2009

no vsak tyx 3,5-4h my isto..dokonca minule mm zahlasil,ze az 5...tak neviem..lebo urcite sa niekde xceme aj zastavit...
a prave si spisujem zoznam,ze co mame brat..a okrem toho co ste tu napisali ma nic nenapada...teda mm napadla dialnicna znamka 🙂

sticker
autor
30. jún 2009

No ja tiež klímu moc nechcem...podľa mňa malé z toho ochoreli.. Aj keď ma Edo presviedča, že veď na ne nefúka....no chlap 😝 🙂 😉 .
Ja radšej na úplne minimum priotvorím svoje okno a klímu na minimum.

sticker
autor
30. jún 2009

Ja ešte pršiplášť pre Janku beriem. Julke samozrejme na buginu a dáždnik pre mňa .....jeden nikdy nevie, čo nás chytí v ZOO.

denisse
30. jún 2009

zuzi a ked pijes alkohol, tak ti nie je lepsie? lebo mne vacsinou pomohol alkohol viac ako tabletky ...

zuzla2
30. jún 2009

prsiplast a daznik mam uz stale v taske zbalene 😉
deni hej je...ale to by som musela pit kazdu hodinu, ak nie castejsie 😀 😀 😀 a pomedzi to behat na wc...

denisse
30. jún 2009

mozno by stacilo raz a poriadne 😀
ale samozrejme nechcem to zlahcovat, bo aj ja viem, co to je ... ☹

zuzla2
30. jún 2009

ale vsak treba aj posrandovat....plakat nebudem... 😉 aj ked teda mala som uz aj take xvilky pri tych najvacsich bolestiach.....
nebodaj aj teba tak boli alebo bolievalo???? 😕
ja to i tak mam o nieco lepsie,ako ked som bola na strednej...to som bola cela biela, bolo mi na odpadnutie..a ked raz na mna prisla bolest a bola som na wc,tak som si aj tam musela polezat....teraz ju uplne najhorsi 1den...potom ma boli tiez,ale je to o nieco lepsie...