icon

Júnové slniečka 2007 III

sticker
24. jún 2009

Tak poďte ďalej aj so svojimi slniečkami 😵

lenca13
3. dec 2009

Nemas za co,keby prides k nam tak doma mam original zosit k tym farbam na sklo 😉

sticker
autor
3. dec 2009

Julik a ty si to vytlačíš? Aké je to vlastne veľké. Ja som mala iba také menšie obrázky k tým farbám. Ale v obchode mi tento rok núkala za 13€ farby aj s nejakým zošítkom. To kúpim budúci rok, teraz mám dve sady farieb ešte 🙂
Inak Leni toto ti akože závidím - Timka zaspí a ty si v kľude nechystáš balíčky. Mne nespí ani jedna. Keby je aspoň Jaja v škôlke, tak mooooožno Jul uspím. A večer nestíham, keď "makám", ale tak zajtra skúsim, aby som ešte príp. dokúpila. Ale babám už nič. Od nás balíček, z mm roboty balíček, od našich balíček, od segry balíček... No budeme mať čo mlsať po večeroch 😅 😀

sticker
autor
3. dec 2009

Baby neberte to upratovanie tak vážne 😅 😝 . Ja som len klasicky teraz upratovala - wcko, kúpeľňa, obyvka + povysávala. Ale na tú linku sa mi táááák nechce.

julca80
3. dec 2009

Jani, tie predlohy mi snad mp vytlaci v praci. Najradsej by som bola keby mi ich vytlaci vo formate A4 😉

zuzla2
3. dec 2009

ahojte...
julci tak toto sa uz veruze davno nestalo vidiet ta tu takto cez den 😎
my sme zhodou okolnosti boli tiez v Bille ako lenkovci a stickerovci 😀 predxvilou som malu ulozila spat a bez plienky,lebo si tak ona zelala...tak predpokladam,ze dnes pospi uz len 30minut,ked sa jej to tak skracuje...

ja velke upratovanie nerobim...to som uz robila...ani este nepeciem... 😀 akurat dnes som sa konecne donutila urobit ten bailyes,tak uz som ho aj oxutnala..a sa mi troxa pletu pismenka 😀 😀 😀 😀

dadulik
3. dec 2009

jake velke upratovanie ???? 😕 😕 😕
zeny, ved ja som len kazdotyzdnove poriadky robila 😅 zajtra pokracovat 😝
zuzi, mnam, dala by som si 😀 vcera som akurat chcela kupit salka, ze si to urobim, ale ze jedno salco cez 40sk 😲 (stale som slovenka 😀 ) , tak si vravim, ze co by ma to vyslo, uz si aj dve flase nejakeho vajcaku a cokoladoveho kupim 😝
laura zaspava, teda zase si vypila mlieko a chcela dalsie, ale ja nedam a hotovo, tak chvilu reve, teraz je uz ticho, pojdem ju za chvilu kuknut 😕
a ja by som tak zase nieco piekla 😅 len uz nemozem, sak by sa mi tie rezy do vianoc bud pokazili, alebo zjedli 😀 😀 😀

zuzla2
3. dec 2009

dadu teraz je akcia na salco v bille za dakyx 39..a to je teda dobra cena, lebo v Tescu som videla za 52 😠 😠 islo riadne hore.a ked som si prepocitavala,tak mas pravdu,ze sa to neoplati...ale zas viem,ze co si tam davam 😎
ja som sa rozhodla,ze vecer urobim cesto na medove rolady..len este musim kupit slivkovy lekvar...

lenca13
3. dec 2009

mne spravila vajcovy konak suseda,ja som jej dala domace palene a ona mne doniesla hotovy konak 🙂
ja som vesala pradlo.poobede ma prist kamoska,tiez nerobim dajake velke upratovanie 😉
neviem kto kazdy den vysava 😀 😀 😀 😝
piect bude Jarino 😀 😀 😀

dadulik
3. dec 2009

ja viem zuzi, domace je domace, ale jaro mi to hned ofrflal, ked tie ceny videl, no je to des, potraviny na slovensku su straaaasne predrazene 😠

dadulik
3. dec 2009

😕 😕 😕
moje dieta dnes opat nezaspalo 😠 tak som ju nalozila do auta a isli sme na chvilu k nasim 🙂

lenca13
3. dec 2009

Aspon to posuniem 🙂
Timea dnes spala dve a pol hodiny,zacina si zvykat na svoju novu postel 😉
Pojdem pozerat ord, 😉

dadulik
3. dec 2009

teda leni, vidis, este sa vam aj spanie zlepsi 😀
ja idem tiez ordinovat 😎

sticker
autor
4. dec 2009

Ahojte 🙂 Tak nás posuniem hore 🙂
Včera večer som nerobila žiadnu fotku - chcela som ísť konečne normálne spať a aspoň trochu dohnať deficit spánku. Ale som začala robiť balíčky - 7 som ich spravila (samozrejme jeden pre mňa 😅 ) a spať som šla o trištvrte na desať. Tešila som sa, že sa vyspím, ale od tretej som bola hore, čo sa mi nedalo spať, tak ma bolela tá platnička a noha z toho 😒 . Tak som ležala, prevalovala sa a o pol šiestej som definitívne vstala.
Ideme s Jajou k logopedičke a uvidím, či zbehneme aj niekde do obchodov. MM musí do roboty, tak uvažujem, že by mi doviezol potom Jul niekde do mesta a by som sa prešla. Ale to uvidím až potom 🙂

lenca13
4. dec 2009

Dobre ranko 🙂 timea sa dnes 5.40 zobudila a sedela v obyvacke,tak som ju zobrala do spalne dala flasu s mliekom a spala do 7.45 🙂
ja idem varit spenatovu polievku,a pojdem do mesta pozriet na Radku topanky zacinaju sa jej stare rozpadat ☹

sticker
autor
4. dec 2009

Leni a keby sa nezobudíš, tak drobček malý sedí v tej obyvke? Zlatá musela byť, taká rozospatá 😵

dadulik
4. dec 2009

dobre ranko, teda jani, ze balicek jeden pre seba 😀 sa tu rehocem 😀 😀 😀
no ja mam zase vypekaciu maniu, ale tak nasla som nejaky recept na dvojfarebny keks, je to rychle, skusim to, a moze sa zjest aj pred vianocami 🙂 a treba nam do potravin, tak sa s laurou pojdeme vyvencit 😀

sticker
autor
4. dec 2009

Dad hoď potom ten recept, keď budeš mať trochu času 🙂 Dík
A čo ja si nezaslúžim balíček? 😀

lenca13
4. dec 2009

To musi vediet Mikulas ci si zasluzis balik 😀 😀 😀 alebo cert 😀 😀 😀

dadulik
4. dec 2009

zmena planu, kaslem na tie kekse, to bude suche 😝 idem skusit zohnat papierove kosicky a urobila by som suhajdy 😀 😀 😀

dadulik
4. dec 2009

a zase zmena, nepodarilo sa mi zohnat kosicky na tie suhajdy 😠 tak uz som zarobila cesto na tie dvojfarebne kekse, teraz to musi 2 hodiny v chlade odpocivat, takze jani:
500 g hlad. muky
200 g ml. cukru
polku prasku do peciva
1 vanilkovy cukor
2 vajicky
200 g masla
vypracovat cesto, oddelit na dve casti, do druhej primiesat trochu kakaa
vyvalkat biele cesto, na to vyvalkat kakaove cesto, stocit do rolady, dat na mastny papier na 2 hodiny odpocinut do chladu. Potom krajat asi 1 cm kolieska a dat piect na plech. Cas pecenia nebol uvedeny 😕

dadulik
4. dec 2009

a rozmyslam, ze na to bachnem este cokoladu navrch potom 😀

lenca13
4. dec 2009

Dadulik no moze to byt dobre 😉
Timeu som ulozila spat,ja chcem pozmyvat podlahy 😉

dadulik
4. dec 2009

leni, je to vynikajuce 😵 😵 😵 😵 😵 😵 aj bez cokolady, to by sa tam uz nehodilo, ale fakt je to chutovo uzasne, skratka maslove susienky, mnam 😵 🙂
boli tu nasi, doniesli laure uz mikulasa, co ta stvarala, ako bola rozblaznena, od vcera ma nejake divne maniere, vrci ako leopard, kazdeho buchnatuje......na slak trafenie 🙄 tak sa tu ani dlho nezdrzali, lebo sme sa ani rozpravat nemohli 🤐
varim cestovinu ala carbonara, krpanu som ulozila, dufam, ze po tomto "cisle" zaspi 😠

lenca13
4. dec 2009

Dadulik asi ma mala svoje obdobie 😠
Timea tiez este nespi,my sme stretli v meste Anjelika a Certa a radsej sa schovavala 😀 😀 😀

lenca13
4. dec 2009

Uz bola kakat,napit sa caju 😠 😠 😠

dadulik
4. dec 2009

leni, moja uz dostala cez zadok 😠 vyliala do postele mlieko, aj na zajaca, co s nim spi 😠 potom zliezla z postele... 😠 😠 😠

lenca13
4. dec 2009

Uz bola zase cikat,povedala som jej ze pride pre nu cert a ona sa mi zasmiala do oci 😠 u nas staci spravit krik a zaspi 😠

zuzla2
4. dec 2009

ahojte..
tak my sme prave zaspali...znova bez plienky,tak som zvedava...vcera sa nepocurala...
moja tiez zacina vystrajat pri zaspavani, spieva si, vstava, sada a neviem co vsetko len,aby nemusela spat...ale po case zatial vzdy zaspi... 😎

lenca13
4. dec 2009

Tak aj u nas sa uz spi 🙂

dadulik
4. dec 2009

u nas este nie 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
ja si asi vyrobim masku certa, a pred spanim sa jej vzdy ukazem 😠 😠 😠