icon

Júnové slniečka 2007 III

sticker
24. jún 2009

Tak poďte ďalej aj so svojimi slniečkami 😵

lenca13
19. jan 2010

Ahojte,tak u nas sa dnes zaspalo dost rychlo,ale dala som jej len jednu flasu caju a ked pytala dalsiu tak som odmietla sice vykrikovala ale potom zaspala 😉
Julik a ty si si saty objednavala,ja ze budes mat pozicane 😕

zuzla2
19. jan 2010

ahojte...
dad prijmi aj od nas gratulacie 😀 😀
mne mala predxvilou zaspala a ja si idem vypit nescu,lebo mi ide hlavu rozstrelit...
inac neviem ako u vas,ale u nas je oproti vcerajsku riadna zima a tu u nas na kopci este aj fuci 😒
julci tak sa s nimi poxval nee???? 😀 😀 😀 😀

julca80
19. jan 2010

najprv som si ich pozicala, ale potom po zpocitani 1+1 som zistila, ze si mozem kludne kupit "fungl nove a budu len a len moje" cez net a to za 2/3 cenu aku by som vysolila za pozicane na cca. 8 hodin. Takto zostanu moje a potom ich mozem dalej predat co i len za polovicnu cenu. 😉
Teda tie v pozicovni som zrusila rezervacku. 😉

dad, jasne, ze ich budem schovavat, supnem ich k nasim 😀

julca80
19. jan 2010

hmmm, no pre mna su 100-bodove 😅 😀
Velmi nechcem nechcem hadzat link sem do fora odkial som si ich kupila, tak mi poradte ako vam ich ukazem 😅

zuzla2
19. jan 2010

julci posli len cez ip, pripadne mas nase mailove adresy 😉
a sxvalujem,ze si si nakoniec saty kupila..ja som si kupila tiez...sice s tym,ze ix nasledne predam a dodnes visia u rodicov v skrini...moje srdce mi to nedovolilo 😀 😀 😀

no a moj saty videl pred svadbou,lebo sme ix boli kupovat spolu 😀 😀 😀

julca80
19. jan 2010

zuzi, aj mp videl saty, ked som si ich objednavala, ale nazivo mu ich neukazem 😀

lenca13
19. jan 2010

Julik no urcite su krasne,ved ja som svad.saty ani skarede nevidela 😀 😀 😀

julca80
19. jan 2010

Leni, dobra poznamka 😀 😀 😀

zuzla2
19. jan 2010

ani ja som skarede nevidela a ani ziadnu skaredu nevestu 😉 podla mna ja v ten den kazda krasna 😎

julca80
19. jan 2010

to fakt pravda 🙂

julca80
19. jan 2010

este musim doriesit, resp. vybrat doplnok do vlasov a snad by to bolo komplet. Samo, ze este kupit popolnocne saty, sice uz mam vybrane asi dvoje, uz len sa rozhodnut ktore.

zuzla2
19. jan 2010

to su krasne starosti 😵 😵
aj ked ja by som si to uz osobne zopakovat nexcela...tie stresy..uf hlavne ten posledny tyzden pred..skoro sme sa vtedy aj rozisli 😀 😀 😀 takze takto uz nie..dakujem neprosim...som povedala,ze kebyze mam moznost sa este raz vydavat,tak ideme na seychely a tam 😵 😀
ale inac to bol krasny jedinecny den..po narodeni malej, druhy najkrajsi 😉 len tie stresy
😔

lenca13
19. jan 2010

Zuzi,pekne si to napisala a hlavne pravdivo 🙂

julca80
19. jan 2010

ved to Zuzi, strasne vela opletacie a vybavovaciek je okolo toho vsetkeho a taaaaak kopec veci treba zariadit, ze az. 😝 😅 😨

lenca13
19. jan 2010

Julik a kde budete mat sobas na St alebo v TN 😕

julca80
19. jan 2010

v S.T. 😉

julca80
19. jan 2010

aspon co ja viem, malo by to byt podla tradicie, tzn. odkial nevesta pochadza, tak v jej mieste bydliska. Snad mam spravne vedomosti?! 😅 Ak nie, opravte ma.
Viem, ze nie vsetci to tak dodrziavaju, ale tusim sa to tak hovori.

zuzla2
19. jan 2010

julci...neviem ci je to skutocne tradicia 😉 tiez poznam takych co to nedodrziavaju,ale u mna aj keby to nebola tradicia,tak ja som to tak xcela mat a aj mala.. 😎

dadulik
19. jan 2010

😀 😀 😀 zuzi, aj my sme sa tyzden pred svadbou rozchadzali koli stresom zo svadby a pod. 😒
ja som tak nachodena, boli sme sa prejst so sankami, a od tretej sme dorazili az teraz 😝
a aj ja chcem do ip tie saty 😀 prosim 😅

lenca13
19. jan 2010

Aj ja chcem saty do IP 🙂
Jarina som poslala poobede vyprasit koberec na sneh,a zobral aj baby potom si postavili este snehuliaka 😉

denisse
19. jan 2010

ahojte 😉
tak ja som doma ... dnes vcelku fuska, bola som v robote, potom sa registrovat v porodnici, potom v jasliach po nelu, v lidli na nakup, varila som cestoviny na veceru a polievku na zajtra a este tu trosku upratujem, lebo zajtra pride jirina, tak nech tu nie je vybuch 😝

denisse
19. jan 2010

aj ja chcem IP 😀

julca80
19. jan 2010

dad, leni, a deni - IP poslane 😉

lenca13
19. jan 2010

Julik dik,su krasne a ozaj dobra cena 😵 😵 😵

julca80
19. jan 2010

ta cena zohrala dost velku ulohu v rozhodovani, bo v salone by som za ne dala cca. 330E, aj to len pozicanie 😖 😠

julca80
19. jan 2010

teraz zase som zaneprazdnena na tej stranke a zhanam, resp. hladam vhodne bolerko k tomu 😅

lenca13
19. jan 2010

Julik,no inak na tych satoch zarobia 😠

julca80
19. jan 2010

veru, to je potom dobry biznis 😒

lusinda2000
20. jan 2010

čaute kočky🙂

dadu-neskoro ale predsa,všetko najlepšie želáme aj my🙂

my sme boli v pondelok tu vonku za chalupu máme taký krásny kopček,na ktorom som sa ešte ja za môjho mládí riadne vyšantila na sánkach🙂,takže teraz to prešlo na malú.....bola taká unavená,pretože dolu sa spustila na boboch,ale hore musela šľapať🙂
včera sme boli len u babky pozrieť a doma☹

jo juli,krásne starosti🙂
aj ja chcem vidieť šatôčky,ak môžem poprosiť🙂

dadulik
20. jan 2010

dobre rano, moje deti este spia 😀 bola som budit malu, no bez uspechu 😕
aaaale uz pocujem nad sebou kroky, tak je hore 😀 😀 😀 😀 😀
nam treba ist dnes na postu, varit budem asi cesnacku a cestoviny 🙂