K akej tvári sa hodí účes bob?
Prosim zienky mohli by ste mi poradit, kedze na nete sa pise vselico, ohladom ucesu bob.
Mam vlasy po plecia, ale uz od novembra uvazujem nad bob ucesom. Okrem toho ze neviem ci by sa hodil k mojmu typu tvare, mam este dilemu, ako by to vyzeralo, ked mam po porode zrednute vlasy. Fakt mam copik o hrubke prsta. K akemu typu tvare sa hodi? Nerozsiri mi opticky boky este viac? Budem vdacna za vase nazory a napady.
@arianna25 je to na tebe 🙂 manzel co vravi na tvoj napad? 😇
@anulienka26 tak on stale tak neutral ze rob jak chces 😄
Ja som mala po porode rovnaky problem. Vlasy padali v stovkach denne, az mi takmer nic neostalo. Nechcela som ist na kratko. Mam 110 kg a okruhlu tvar. Dala som si bob. Ale zalezi, aku dlzku zvolis. K mojej okruhlej tvari treba predne vlasy dlhe, aby opticky predlzili tvar. Nechala som ich na dlzku tesne nad ramena. Vzadu bola dlzka ledva po zaciatok krku. Mam jemne vlnite vlasy. Ked sa zadne vytocili kazdy do inej strany, vyzeralo to lezerne elegantne. Nemusela som nic zehlit. Po umyti len pouzit olej, alebo emulziu na ich "skrotenie". Mam totiz jemne vlasy a dost lietaju. Po 3 mesiacoch postupne vypadavanie ustalo a vlasy mi krasne dorastaju. Dost im aj pohlo ich skratenie. Takze za mna odporucam.
Vlasy sa ti posilnia, osviezia a ty s kratsim strihom stopercentne omladnes..(videla som tvoje fotky). Si krasna zena, v kratsich vlasoch vyniknu tvoje pekne crty a budes sa aj ty citit "lahsie" a mladsie...ver mi..cely zivot si nechavam rast vlasy a ked ich uz mam dlhe ako som vzdy chcela nevydrzim a ostriham sa na kratko...potom lutujem tie dlhe ale vzdy sa citim tak nejako sviezejsie a zaujimavejsie...a potom to urobim zas a zas ...🤷🏼♀️😃
Dakujem dievcata, necakala som zmienku ontom ze by som bola pekna slrbo nieco tak som milo prekvapena lebo ja sa vidim v takom svojskom svetle.
@arianna25 no vidíš, ked je to muzovi jedno tak urob podla seba 🙂 ale keby nechcel aby si sa ostrihala by ti povedal.... potom daj foto 🙂
Podľa mňa by si mala ísť do toho. Ako sa ti to páči tak prečo nie. Ja by som povedala, že to bude dobre vyzrať, farbu vlasov tiež budeš nejakosi meniť?
Chcem to dat na hnedo a pomalicky sem tam presvetlit trochu
no velka skoda, ze si ten strih nenechala na odnornika....
A kam sa ideš prosím ťqa dohodnúť? Vari u vás takéto služby fachčia aj teraz normálne ďalej?
Nie nie su otvorene kadernictva ale kamaratka mi to spravi u seba za domom. Aj s ruskom. Inak nechodim nikam s vynimkou ked som bola synovi kupit topanocky.
Urcite situaciu nepodcenujem ale ked dva krat do mesiaca nieco potrebujem tak sa kontaktu s ludmi nevyhnem. Zajtra si dam vlasy do poriadku pri vsetkej opatrnosti a mam pokoj. Uz len potom zase o mesiac do drogerky po farbu.
Na tomto rezime fungujem uz od neskorej jesene takze nacvik karanteny uz mam.
nechcela som kritizovat tvoju kadernicku pracu, s momentalnymi obmedzeniami si sa zariadila, ako si vedela, ale je mi hrozne luto, ak vidim pekne vlasy zle ostrihane. kocky vyssie ti poslali tak krasne strihy, mohla si este vydrzat a zverit sa odbornikovi. potesujuce je, ze vlasy rastu😂
@arianna25 jeeej sekne ti to moc 😇🙂
@anulienka26 dakujem velmi pekne 😊 tesim sa zo zmeny a uz len docielit farbu a hořtovo 😊
@luccija ale co by som mala brat v zlom podla teba? Ze by mi sli medene vlasy? Neurazim sa nikdy za ziaden nazor a uz vobec nie ked som si prosila nazory ale aj tak nazovo vyzeram choro s takou farbou vlasov lebo asi by to chcelo chladny alebo neutralny odtien len to cakanie je dlhe len odratavam 😊

@anulienka26 tak by som chcela velmi urobit takuto zmenu plus mihalnice a bola by som upravena na cely den 😊 teraz sice mozme snivat o sluzbach ale dlho mi to vrta hlavou.