icon

K akej tvári sa hodí účes bob?

arianna25
13. apr 2020

Prosim zienky mohli by ste mi poradit, kedze na nete sa pise vselico, ohladom ucesu bob.
Mam vlasy po plecia, ale uz od novembra uvazujem nad bob ucesom. Okrem toho ze neviem ci by sa hodil k mojmu typu tvare, mam este dilemu, ako by to vyzeralo, ked mam po porode zrednute vlasy. Fakt mam copik o hrubke prsta. K akemu typu tvare sa hodi? Nerozsiri mi opticky boky este viac? Budem vdacna za vase nazory a napady.

arianna25
autor
14. apr 2020

@anulienka26 tak by som chcela velmi urobit takuto zmenu plus mihalnice a bola by som upravena na cely den 😊 teraz sice mozme snivat o sluzbach ale dlho mi to vrta hlavou.

anulienka26
14. apr 2020

@arianna25 je to na tebe 🙂 manzel co vravi na tvoj napad? 😇

arianna25
autor
14. apr 2020

@anulienka26 tak on stale tak neutral ze rob jak chces 😄

bmuller
14. apr 2020

@arianna25 za mna praveze vlnity bob vyzera "smrncovnejsie" ako rovny /nuda, mam to cely zivot 😀 urcite to skus, osviezi to. a ak by si nebola spokojna, vlasy rychlo dorastu 🙂

arianna25
autor
14. apr 2020

@bmuller no presne aj som posielala na obrazku vlnity bob to by som brala 😊 ja by som scela tiez vyzerat ako babika 😊

radorendez
14. apr 2020

Ja som mala po porode rovnaky problem. Vlasy padali v stovkach denne, az mi takmer nic neostalo. Nechcela som ist na kratko. Mam 110 kg a okruhlu tvar. Dala som si bob. Ale zalezi, aku dlzku zvolis. K mojej okruhlej tvari treba predne vlasy dlhe, aby opticky predlzili tvar. Nechala som ich na dlzku tesne nad ramena. Vzadu bola dlzka ledva po zaciatok krku. Mam jemne vlnite vlasy. Ked sa zadne vytocili kazdy do inej strany, vyzeralo to lezerne elegantne. Nemusela som nic zehlit. Po umyti len pouzit olej, alebo emulziu na ich "skrotenie". Mam totiz jemne vlasy a dost lietaju. Po 3 mesiacoch postupne vypadavanie ustalo a vlasy mi krasne dorastaju. Dost im aj pohlo ich skratenie. Takze za mna odporucam.

kikidee
14. apr 2020

Vlasy sa ti posilnia, osviezia a ty s kratsim strihom stopercentne omladnes..(videla som tvoje fotky). Si krasna zena, v kratsich vlasoch vyniknu tvoje pekne crty a budes sa aj ty citit "lahsie" a mladsie...ver mi..cely zivot si nechavam rast vlasy a ked ich uz mam dlhe ako som vzdy chcela nevydrzim a ostriham sa na kratko...potom lutujem tie dlhe ale vzdy sa citim tak nejako sviezejsie a zaujimavejsie...a potom to urobim zas a zas ...🤷🏼‍♀️😃

arianna25
autor
14. apr 2020

Dakujem dievcata, necakala som zmienku ontom ze by som bola pekna slrbo nieco tak som milo prekvapena lebo ja sa vidim v takom svojskom svetle.

anulienka26
14. apr 2020

@arianna25 no vidíš, ked je to muzovi jedno tak urob podla seba 🙂 ale keby nechcel aby si sa ostrihala by ti povedal.... potom daj foto 🙂

evkao
15. apr 2020

@arianna25 krasna si uz teraz 🙂 mas velmi pekne crty, aj nenamalovana si pekna, a bob by ti urcite pristal 🙂 vobec by si nezostarla, vela zien prave pri takom ucese omladne, a neviem sice, kolko mas rokov, ale s nim budes podla mna tiez vyzerat "dievcensky" 🙂

misulienkamisa
15. apr 2020

Podľa mňa by si mala ísť do toho. Ako sa ti to páči tak prečo nie. Ja by som povedala, že to bude dobre vyzrať, farbu vlasov tiež budeš nejakosi meniť?

arianna25
autor
Autor odpoveď zmazal
arianna25
autor
15. apr 2020

Chcem to dat na hnedo a pomalicky sem tam presvetlit trochu

gabus123
15. apr 2020

no velka skoda, ze si ten strih nenechala na odnornika....

arianna25
autor
16. apr 2020

@gabus123 zajtra idem doobedu na farbenie a strihanie lebo nie takto som si to predstavovala 😊
Jedno velke plus je ze ten najvaznejsi krok uz mam za sebou. Vlasy su odstrihnute. Taka dlzka mi nevadi lebo to bude este rast ale uz to bude inaksie vyzerat zajtra 😄

grankosko
16. apr 2020

A kam sa ideš prosím ťqa dohodnúť? Vari u vás takéto služby fachčia aj teraz normálne ďalej?

arianna25
autor
16. apr 2020

Nie nie su otvorene kadernictva ale kamaratka mi to spravi u seba za domom. Aj s ruskom. Inak nechodim nikam s vynimkou ked som bola synovi kupit topanocky.

arianna25
autor
16. apr 2020

Urcite situaciu nepodcenujem ale ked dva krat do mesiaca nieco potrebujem tak sa kontaktu s ludmi nevyhnem. Zajtra si dam vlasy do poriadku pri vsetkej opatrnosti a mam pokoj. Uz len potom zase o mesiac do drogerky po farbu.
Na tomto rezime fungujem uz od neskorej jesene takze nacvik karanteny uz mam.

gabus123
16. apr 2020

nechcela som kritizovat tvoju kadernicku pracu, s momentalnymi obmedzeniami si sa zariadila, ako si vedela, ale je mi hrozne luto, ak vidim pekne vlasy zle ostrihane. kocky vyssie ti poslali tak krasne strihy, mohla si este vydrzat a zverit sa odbornikovi. potesujuce je, ze vlasy rastu😂

arianna25
autor
16. apr 2020

@gabus123 hej no je to pravda dakujem 😊 ked ja som presne koli ochrane zacala sama cvakat vlasy ale keby som si ich neodstrihla tak by som zase cuvla 😊

gabus123
16. apr 2020

@arianna25 tak snad ti ich kamoska opravi k tvojej spokojnosti. drzim palce✊ukaz sa potom, ako to dopadlo😉

arianna25
autor
Autor odpoveď zmazal
anulienka26
17. apr 2020

@arianna25 jeeej sekne ti to moc 😇🙂

arianna25
autor
17. apr 2020

@anulienka26 dakujem velmi pekne 😊 tesim sa zo zmeny a uz len docielit farbu a hořtovo 😊

bmuller
17. apr 2020

@arianna25 fiha, riadna zmena. urcite sa citis odlahcene 🙂 btw. ani tmavu farbu vlasov podla mna nezavrhuj, hramonizuje ti s tvarou 😉

luccija
17. apr 2020

@arianna25 tak ty si akčná žena😀toľko strachu a nakoniec sa sama ostrihas?ja by som už počkala na kadernicku.Poslem Ti obrázok ako sa chcem dať ostrihať.Ale, ak mám pravdu povedať neber to v zlom si podľa mňa typ na také rysavejsie vlasy medená..

arianna25
autor
21. apr 2020

@luccija posli fotku ake chces mat vlasky 😊

arianna25
autor
21. apr 2020

@bmuller taka klasicka hneda asi je mi ta naj ale uz dost bolo hnedej 😊

arianna25
autor
Autor odpoveď zmazal
arianna25
autor
21. apr 2020

@luccija ale co by som mala brat v zlom podla teba? Ze by mi sli medene vlasy? Neurazim sa nikdy za ziaden nazor a uz vobec nie ked som si prosila nazory ale aj tak nazovo vyzeram choro s takou farbou vlasov lebo asi by to chcelo chladny alebo neutralny odtien len to cakanie je dlhe len odratavam 😊