icon

K akej tvári sa hodí účes bob?

arianna25
13. apr 2020

Prosim zienky mohli by ste mi poradit, kedze na nete sa pise vselico, ohladom ucesu bob.
Mam vlasy po plecia, ale uz od novembra uvazujem nad bob ucesom. Okrem toho ze neviem ci by sa hodil k mojmu typu tvare, mam este dilemu, ako by to vyzeralo, ked mam po porode zrednute vlasy. Fakt mam copik o hrubke prsta. K akemu typu tvare sa hodi? Nerozsiri mi opticky boky este viac? Budem vdacna za vase nazory a napady.

Strana
z3
gabus123
21. apr 2020

@arianna25 posielam ti foto na inspiraciu od odbornika farba na 1x

gabus123
22. apr 2020
arianna25
autor
27. apr 2020

@gabus123 perfektne ale tieto vlasky maju pigment inej farby a urcite neboli farbene na mahagonovu alebo cervenu prip ciernu, su to najtazsie farby na odfarbovanie a vtedy sa prechadza cez rysavu ako ja

arianna25
autor
27. apr 2020

Na moje prirodzene vlasy by mi chytilo krasne na blond a preto mi kadernicka nefarbila dvojtyzdnovy odrast lebo by som to mala do biela a zvysok vlasov rysave

arianna25
autor
27. apr 2020

Trochu je vidiet ze pri korienkoch to pekne chyta na moje a preto mam korienky nezafarbene lebo by boli do biela

arianna25
autor
27. apr 2020

Na to ze je moja znama zacinajuca a este len sa rozbieha tak vie ci robi si myslim. Tento tyzden si uz dam sama a ked budu otvorene kadernictva neskor tak pojdem pekne do studia na finish

Strana
z3