icon

Kabelkománia

maminkajanka84
23. okt 2022

Ahojte žienky ,len tak zo srandya napadlo sa spytat,že koľko mate kabeliek doma?o nič nejde ,len ma zaujima ,ake si vyberáte ,či originalne alebo bežné v obchodoch ,či si ich kupujete samé alebo dostávate a ako často si kupite novu kabelku?tka poďte do toho💅👍👜💼

mamamasama
23. okt 2022

Veľa nie. Dokopy možno 15, ale všetko sú kvalitné a hlavne originálne kúsky. Radšej investujem viac do jednej kvalitnej, ako mať 50 šmejdov. Šoperka, listonoška,cestovná, športová do fitka, ruksaky,zopár cez rameno, do ruky, ľadvinka. Ako darčeky ich nedostávam. To si rada urobím radosť sama pre seba. 🤩 Často nekupujem. Len ak sa mi ozaj nejaká fakt páči, ale v tom prípade jednu staršiu vyradím a predám.

doriiis
23. okt 2022

Ani jednu.Kabelku ani jednu.Nosim tasky cez rameno.

sonnenshein
23. okt 2022

@maminkajanka84 Podobne ako
@mamamasama, mam ich asi 15, z toho 4 su vyslovene na notebook, 1 shopperka, 3 beznej velkosti A4, zvysok listovky/krpate crossbody. Preferujem slovensku produkciu (Dajana Rodriguez, Lubive)

jeanne14
23. okt 2022

Mám asi 12 kúskov len, ale kvalitné.
Základná čierna, hnedá a potom farebné, dva rupsačiky, elegantnú, športovú, šoperku, menšie crossbody. 😊 Zopar som ich dostala.

bimbambom
23. okt 2022

Ja mám LEN 2 . Jednu som si uháčkovala sama a druhú mám Coccinelle . A dva vaky . To je naozajstné všetko nič viac 😂

domculik
23. okt 2022

@bimbambom Noo tak ja si tiez myslim ze vyrazom LEN by som oznacila tak max. 5 kabeliek 😁🤭 ako ty.
Ja mam ozaj teda tiez "LEN" 4 kabelky, preferujem kvalitu a praktickost. Jednu z nich som dostala, ostatne som si vybrala. A novu si kupim tak raz za 3 roky. Takze kabelkomaniak asi nie som 🤔😊.

kris_tin257
23. okt 2022

Ja mám doma asi 15-20 kabeliek ale odkedy som si kúpila tri Michael Kors iné už nenosím, asi ich všetky posuniem ďalej 😊

jaskolka
23. okt 2022

Mám len pár, nič extra drahé, maximálne Deichmann. Nejako nevidím v tom význam, proste je to pre mňa taška, kde hodím pár potrebných vecí, nepotrpim si na značku ani dizajn. Klasika čierna, hnedá, letná biela, potom jedna sivo biela, čo mi kúpil manžel k meninám, , elegantná čierna listová na ples ci nejakú príležitost a ruksacik. Hotovo 🙂

viestta
23. okt 2022

Jednu kabelku k spoločenským satam. Ináč nosím ruksaky.

zuzubb007
23. okt 2022

Znackove 3 kabelky a 3 znackove rubsaky, zakladne farby cierna, kremova, hneda a modra, zbytocne carachov netreba, ked si oblubim dlho nosim aj jednu 🙂

luciannka83
23. okt 2022

Ku kazdym topankam musim mat kabelku/ tasku. Nemusi byt znacková, ale nech nevyzera uplne lacno🙈

struhanka
23. okt 2022

13 ks: 4 batohy, 1 ľadvinka, 2 shopper (1 darček), 5 crossbody (1 darček), 1 do ruky (darček). Niektoré sú kožené, značky: New Yorker, Mohito, Desigual, Guess, Lasocki a Ralph Lauren. Novú kabelku si kúpim, ak mám pocit, že niektorá staršia už dosluhuje alebo sa mi nejaká zapáči v obchode. Je to cca 2x do roka.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
januska12323
23. okt 2022

Dokopy možno 5, ja také hlúposti neriešim.

dilino
23. okt 2022

Ja mám dosť kabeliek tašiek a aj batohov ale nosím 90 percent crosbody. Tie mám najviac.

mikadooo
23. okt 2022

@maminkajanka84 mám 1 menšiu čiernu - na pohreby, svadby, krstiny, prijímania,... Používam ju všade tam, kam sa nepatrí nabehnúť s ruksakom. Ináč kabelky nemám.

zuzana76
23. okt 2022

@bimbambom aj ja mám dve coccinelle 😀

zuzana76
23. okt 2022

Kabelky asi 5, ale striedam 2 , ostatne su skôr príležitostne

maminkajanka84
autor
23. okt 2022

@mikadooo 😮ty nie si labelkomaniacka💅🤞😆

xsandrax
23. okt 2022

@maminkajanka84 ja mam cca 15-20 všetko originál, keď som ešte študovala, tak som si kúpila kabelku napr. v Humanic, Deichman, CCC a časom s väčším rozpočtom aj na ,,značkové", ale nie značky za za 2000€ 😄 a kabelku si kupujem, keď mi padne nejaká do oka, lebo ako naschvál, keď mám sviatok, zrovna nič na obzore nie je 😅