icon

Kaderníčka mi zle vyholila vlasy

milena866
24. máj 2020

Dobrý deň kaderníčka mi úplne zle vyholila zadok vlasov teraz neviem čo mám robiť ... dajte mi nejakú radu na rýchlejší rast vlasov lebo ma porazi asi 😭😭😭😭😱😱 dala som aj foto ako to malo byť a ako to je 😭😭😭😭😭

Kaderníčka mi zle vyholila vlasy Kaderníčka mi zle vyholila vlasy
Strana
z2
milena866
autor
25. máj 2020

@bluka2 hore

judar
26. máj 2020

Niesom kadernicka ale toto by dokazal spravit i kazdy debil s holiacim strojkom a noznicami...aj ked vlasy vyzeraju byt riedke mozno ich dost obstrihla a tym zbytocne odhustila tie pasy...le ale su krive jak ked nadrbany traktorista kosi pole

zuzka32
26. máj 2020

No ja nie som kaderníčka, ale dcére to robím pravidelne. Ked jej to robila kaderníčka tiež jej to neurobila dobre.

stakacso
26. máj 2020

Ten pokazený spodok si daj vyholit z menším nástavcom,,, nebude to také výrazné,,,, a za ten úkol sa max. platí 5eu,,,nie 15,,

monammm
26. máj 2020

@milena866 neboj sa. To máš dorastene za chvíľočku. Poprípade to daj ešte viac skrátiť a rýchlejšie sa to stratí 😉 a ako píšu baby stále to môžeš schovať pod rozpustenými vlasmi. A rozhodne nájsť lepšie kaderníčku na to. Mne to strihá manžel a ten už vie tvoriť parádne vzory

milena866
autor
26. máj 2020

@monammm dakujem veľmi pekne 😁

radiah
Autor odpoveď zmazal
katulik123
26. máj 2020

@radiah Čo teba do toho? Jej sa to páči. To, že niekto nemá vlasy tak má mať 2m dlhé, lebo veď niekto by také chcel? Si ty v poriadku?😀 Niekomu sa páči mikádo, inému lonh bob a iná chce vlasy po zadok, ale takto posmešne reagovať? Čo máš 5 rokov?😀 Chápem, že závidiš, ale teba je do toho nič, ako sa slečna rozhodla a aký chcela účes. Zaplatila zaň? Zaplatila, mala dostať adekvátne a nie takýto nepodarok. Rieš si svoje komplexy inde a nie takto 🙂

radiah
26. máj 2020

@katulik123 o pardooooon 😄 vymažem to. Tým som chcela kočku pochváliť. Že škoda ničiť také vlásky. Škoda, že nekomentuje daná pani, ale ty. Ty si tiež zaň neplatila. ☺️

katulik123
26. máj 2020

@radiah no ako pochvala to určite neznela a áno tak isto ako ty si komentovala som reagovala aj ja. 🙂
Keby si to napísala inak, neznelo by to tak arogantne.
A autorka asi nie je na internete a preto to nekomentovala, nemusí tu byť 24h/7

milena866
autor
26. máj 2020

@katulik123 poviete aj mne o čo tu ide ?🙋😀

katulik123
26. máj 2020

@milena866 o nič dôležité ;) 🙂 iba, že ti tak treba keď si si taký účes vybrala a, že si nevažiš svoje vlasy a snáď to je poučením. Nič dôležité 😁

vannillka
26. máj 2020

@milena866 neboj,mám urobený undercut....rastie to rýchlo,keď to chcem mať upravené,aby to aj vyzeralo,tak chodím ku barber-ke každé dva týždne 😉

milena866
autor
26. máj 2020

@katulik123 no pani nech sa stará sama o seba nie o moje vlasy . Ja som chcela iba radu 😊

milena866
autor
26. máj 2020

@vannillka máš aj foto ? 😁

milena866
autor
1. jún 2020

Ahojte Baby bola som u kaderníčky a dala mi to.trosku dokopy 😀😊 sorry za krivu fotku 😂

amelia000
23. jún 2020

@milena866 no ako si dopadla s ucesom?

Strana
z2