Kaderníčka mi zle vyholila vlasy
Dobrý deň kaderníčka mi úplne zle vyholila zadok vlasov teraz neviem čo mám robiť ... dajte mi nejakú radu na rýchlejší rast vlasov lebo ma porazi asi 😭😭😭😭😱😱 dala som aj foto ako to malo byť a ako to je 😭😭😭😭😭

Niesom kadernicka ale toto by dokazal spravit i kazdy debil s holiacim strojkom a noznicami...aj ked vlasy vyzeraju byt riedke mozno ich dost obstrihla a tym zbytocne odhustila tie pasy...le ale su krive jak ked nadrbany traktorista kosi pole
No ja nie som kaderníčka, ale dcére to robím pravidelne. Ked jej to robila kaderníčka tiež jej to neurobila dobre.
Ten pokazený spodok si daj vyholit z menším nástavcom,,, nebude to také výrazné,,,, a za ten úkol sa max. platí 5eu,,,nie 15,,
@radiah Čo teba do toho? Jej sa to páči. To, že niekto nemá vlasy tak má mať 2m dlhé, lebo veď niekto by také chcel? Si ty v poriadku?😀 Niekomu sa páči mikádo, inému lonh bob a iná chce vlasy po zadok, ale takto posmešne reagovať? Čo máš 5 rokov?😀 Chápem, že závidiš, ale teba je do toho nič, ako sa slečna rozhodla a aký chcela účes. Zaplatila zaň? Zaplatila, mala dostať adekvátne a nie takýto nepodarok. Rieš si svoje komplexy inde a nie takto 🙂
@katulik123 o pardooooon 😄 vymažem to. Tým som chcela kočku pochváliť. Že škoda ničiť také vlásky. Škoda, že nekomentuje daná pani, ale ty. Ty si tiež zaň neplatila. ☺️
@radiah no ako pochvala to určite neznela a áno tak isto ako ty si komentovala som reagovala aj ja. 🙂
Keby si to napísala inak, neznelo by to tak arogantne.
A autorka asi nie je na internete a preto to nekomentovala, nemusí tu byť 24h/7
@katulik123 poviete aj mne o čo tu ide ?🙋😀
@milena866 o nič dôležité ;) 🙂 iba, že ti tak treba keď si si taký účes vybrala a, že si nevažiš svoje vlasy a snáď to je poučením. Nič dôležité 😁
@katulik123 no pani nech sa stará sama o seba nie o moje vlasy . Ja som chcela iba radu 😊

@bluka2 hore