Kaderníčky a ich nepodarky
Ahojte baby poďme sa zasmiať... Pridajte fotky + predstavy alebo zážitok z kaderníctva- čo sa kaderníčkam nepodarilo nech sa spolu zasmejeme 😂
@mia_von_prag :D
@mia_von_prag pre Krista 😂
:D nemam fotku, ale mala som 18, po stuzkovej som si isla podstrihnut vlasy a zafarbit na hnedo (bola som blondina, vlasy narovnane pod lopatky)... a nevarovali ma, ze ta sikovna kadernicka nepocuje dobre. A isla som von s vlasmi pomaly na hribika (dlzka niekde po uši) a tmavo mahagonovymi :D ... frajer ked ma zbadal skoro dopadol, moj vtedy 2,5r brat sa rozreval ako sa zlakol, lebo ma nespoznal... Ja som ju uz nedokazala zastavit, lebo ona suverenne prisla s noznicami, zastrihla a vlasy fuc :D
Alebo dalsia, ta radsej ani zrkadlo mi neukazala ked mi stiahla natacky z hlavy s trvalou = spalne vlasy na totalku, ked to upravila tuzidlom, a vyfukalo sa to,e ste to bolo ako tak. To som sa uz videla, zapltaila som a odisla... Ale doma ked som to umyla..
A este s dcerou som bola pred koronou, ze podstrihnite jej to a urobte nejaky pekny strih, ako pre 9r dievca... chudatko vysla ako Majka z Gurunu, doslova s kockatou hlavou. Nejake mikado s ofinou, pravé uhly by som tam mohla merať.. no ja som skoro revala 🙂)) moderny uzasny salon kadernicky... nakoniec som prisla na to,ze to len "navonok", sedia tam sukromnici kadejaki a strihaju kadejako.
Nastastie ako moja mama hovori: Vlasy narastu, rozum nie.
@monikam22072017 skoro to isté 😭plakať sa mi chcelo...Majka z Gurunu má lepšieho kaderníka jak som mala ja...bohužiaľ moja kaderníčka nemala voľné a ja som chcela silou mocou ísť na krátko ako je na obrázku, nech mám moje úžasné zničené vlasy trošku zregenerovane 🙈 keď som videla že silou mocou ťahá tie moje akože kučery do roviny s druhou stranou a skáče jej to tam ako šašo na spagatiku a jej stále nedopina že to nepôjde....už bolo neskoro...
@monikam22072017 tak neter chcela zmenu vlasov taky prechod nejaky,pytas sa kadernicky,posles fotku ze ci to zvladne,odpoved zs bez probkemov a pride domou s tymto
@junovedievca jeziiin, to vazne???
@amelie2017 uplne vaaazne a 50 eur len tak fuklo a este bola na seba pysna
@monikam22072017 nemám fotku v starom počítači iba.Ked bola éra trvalej veľmi som ju chcela, ale nechala mi ju dlho a vlasy mi poskočili hore.Takze som mala kuceravu ofinu do pol cela a vlasy po ramená úplne kučeravé ako pudlik
Nechcela som ísť pár dní ani do školy.Dobra kamarátka mi dala speci šampón na rýchly rast vlasov asi to bolo fakt hrozne🙂a ešte som ich mala aj o 2,3 odtiene bledsie vytiahnuté z peroxidu.Vyrastalo to dlho potom všade rovné a spodky kučeravé hrôza.Mama to išla reklamovať, lebo na niektorých miestach mi vlasy aj zhoreli mala som 2 cm vlasy a vrátila peniaze nikdy viac🙂mala som asi 16, 17 r
@monikam22072017
Túto skúsenosť si budem pamätať do konca života. 😁
Vždy keď mám záujem sa dať ostrihať, prídem rovno s fotkou (stiahnuté z netu) aký chcem strih/štýl. Podľa mňa je to najlepšie riešenie aby daná kaderníčka vedela PRESNE čo chcem a napr. či to zvládne, či sa mi to bude hodiť, či by niečo nezmenila a pod.
Takže, prídem tam, ukážem foto:
Kaderníčka: "nemôžem vás tak ostrihať"
Ja: "Prečo"?
Kaderníčka: "lebo modelka na fotke má blond vlasy a vy ste ryšavá". 🤦
Do dnešného dňa neviem čo má farba vlasov spoločne so strihom. 😅🤷
@monikam22072017
Prvá fotka je to čo som chcela a druhá fotka.je ako to dopadlo. Najhoršie bolo to, že som v tom čase bola plocha ako doska (žiadne prsia), nepoužívala som makeup a oblečenie klasické rifle + tričko si ľudia mysleli, že som chlap. 🙈🤦
@monikam22072017 schody do neba 😆
@chelsey987 presne toto aj mne spravili posledné dva razy ale v dvoch kaderníctvach. Ja uz neverim, ze niekto dokáže vlasy odstrihnut rovno... 😂😂😂
mne kadernicka omylom odfarbila aj saty 🤣🤣🤣🤣 dala som si robit melir pred narodeninovou oslavou.
kamoška je kaderníčka a poplietla si nožnice, chcela pani preriedit vlasy a ona jej ich odstrihla🤦♀️😀
@22abigail22 podľa mňa sa tento účes dosť podobá predstave 🤔😂 stačilo to možno len trošku postrapatit s gélom a možno by to bolo rovnaké 😃
@monikam22072017 je to podobné, áno ale stálo to nebolo ono. Také nedokončené. Táto fotka bolo urobené ihneď som ako od kaderníčky prišla a tá mi to "upravila" gélom.
@junovedievca panebože toto za 50€?? Ani 10 by som nedala