icon

Kam dať detské oblečenie, keď už nesedí?

matchalatte
14. jan 2025

Ahojte. Chcem sa spýtať, kam dávate detské oblečenie, z ktorého už dieťa vyrástlo...
nemám v okolí mladšie dieťa, skúšam predávať, ale zatiaľ si toho moc nikto nekupuje, ani v ukrajinskom dome až tak nadšení neboli, že im darujem a tiež som dávala inzerát, že darujem, ale nikto sa nehlási...
Hľadám ľahké a praktické riešenie, nechcem sa tomu moc venovať...Najradšej by som to dala niekomu konkrétnemu ako vhodila do humany kontajneru...
Vďaka za vaše tipy.

jvasenka
14. jan 2025

@matchalatte toho textilu už je toľko ako maku..oplati sa predávať najmä kvalitne veci/znacky… mne je ľúto nepoškodené veci dať na handru ale robím tak hlavne pri pepco,kik a pod… a tým že sa učím šiť tak to beriem ako materiál a také čo mi je ľúto zničiť skúšam predať za lacno..

jarkaslck
14. jan 2025

@matchalatte Ahoj, v Kole podla ich stranky beru do velkosti 122, posielam link https://www.olo.sk/kolo/co-mozem-priniest-do-kolo

pribinak
14. jan 2025

Sklad solidarity v Petržalke si skúšala?

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
beata_k
14. jan 2025

Davam ku kosu, ale nie celu kopu. 1-2 ks nech tam nie je neporiadok. Zatial si vzdy niekto vzal.

weru3ka
14. jan 2025

Ja davam do koša,zial
Kazdy ma vela oblecenia a nikto to pomali ani nekupi
Max nejake softshel nohavice,ci bundu som predala
Ale tricka,pyzama,mikiny , leginy ...vsetko zbieram do tasky a ked sa naplni dam do kontajnera humana

mofa
14. jan 2025

Vies ake je lahke a prakticke riesenie? Minimalizmus…uz pred kupou premyslat co s tym urobis ked s tym tvoje dieta skonci. 3 krat si premysliet ci naozaj potrebujes dalsie pyzamko, dalsiu plastovu hracku. Nakupovat slow fashion kvalitne kusky, ktore aj predas.

mulm
15. jan 2025

@mofa
@weru3ka
@beata_k
@monsterablue ahojte ženy pracujem na obecnom úrade vo veľkej ide ako sociálny pracovník tu vždy potrebujeme takúto pomoc ak by chcel niekto darovať veci môžte sa kľudne na mňa obrátiť veci podarujeme vždy tím ktorí to potrebujú ďakujem

mulm
15. jan 2025

@mulm dámske decke pánske všetko sa ziďe po prípade hračky pre deti

saxana000
15. jan 2025

Azylove domy ti napzaj zoberu vsetko zeny sa im tam striedaju a deti rastu.poto. lokalne darovacie skupiny mamicky v nudzi samozivitelky tie co by to najviac potrebovali vacsinou ani nie su na fb..

mofa
15. jan 2025

@mulm vo velkej ide s tym potom dalej co robite? Mate tam nejake romske komunity alebo ako? Mozete mi napisat kontakt?dakujem.

mulm
15. jan 2025

@mofa aj Rómom aj Neromom píšem súkromne

matchalatte
autor
15. jan 2025

@jarkaslck aj to je možnosť poprípade..pozerala som to, ale tiež tam neberú všetko..
Vďaka za tip!

matchalatte
autor
15. jan 2025

@mofa tak to sa aj snažím....lenže potom ti dakto daruje to či ono a aj tak sa to nazbiera 😂

matchalatte
autor
15. jan 2025

Ďakujem za vaše názory a skúsenosti. Predsa sú dáke možnosti 🙂