icon

Kam ísť do Chorvátska?

kvikina087
15. feb 2018
Strana
z2
hettinka
1. apr 2018

Teraz sme v Umagu, plaze sú sama skala, ale inak krásne miesto.

cokii
Autor odpoveď zmazal
hettinka
2. apr 2018

Novigrad - plaz pri Aminess Maestral. Fotené dnes, podľa mna super pre deti, pozvolný vstup, okolo hotela park, trávička a na rovinke. Hotel je bezbariérový.

kvikina087
autor
2. apr 2018

@hettinka vyzera to super, az na tu kamienkovu plaz.

hettinka
2. apr 2018

@kvikina087 tak v HR radšej toto, ako ich pracho-bahno-piesok. Dieťaťu je to srdečne jedno, akurát treba botky do vody. Ak chceš piesok, fakt radšej GR alebo IT.

zana0077
21. aug 2018

poprosim o skusenosti s ubytovanim, respektive dobry penzion blizko plaze okolie makarska, baska voda...zajednavali ste dopredu, ci na blind je najlepsie? chystame sa vo stvrtok, takze netradicny datum pre booking. dakujem.

terezka1947
21. aug 2018

Podla mna,zalezi od toho,kto na tu dovolenku ide a ked aj deti,kolko rocne....my sme uz 2x na Vire,pozvolny vstup do mora,kamienky.
-sice,zalezi aj od konkrerneho miesta....nic speci tu nie je,ale na dovolenku s mini detmi uplne ok

zana0077
21. aug 2018

@terezka1947 my sme boli uz par krat v chorvatsku, no posledny krat pred cca 4 rokmi. baby maju 7 a 10 rokov. nie som vsak rozhodnuta, ci rezervovat vopred, ci ist na blind. a uvitam skusenosti s objektami😊

terezka1947
21. aug 2018

@zana0077 chapem...ja osobne by som na blint nesla,radsej ma istotu,hoci ubytko urcite najdes aj bez rezervacky

zana0077
21. aug 2018

@terezka1947 blby termin mame, tym padom mame obmedzene moznosti😊 cez booking su apartmany podla nasich predstav v tom case dost drahe. a to nevravim, ze sice aj kondicku udrziavat treba, ale plaz pomaly 1km od penzionu za vyse 1000eurove sumy... berieme aj mamku, tej chudnut netreba😁

Strana
z2