Kam ísť do Chorvátska?
@hettinka vyzera to super, az na tu kamienkovu plaz.
@kvikina087 tak v HR radšej toto, ako ich pracho-bahno-piesok. Dieťaťu je to srdečne jedno, akurát treba botky do vody. Ak chceš piesok, fakt radšej GR alebo IT.
poprosim o skusenosti s ubytovanim, respektive dobry penzion blizko plaze okolie makarska, baska voda...zajednavali ste dopredu, ci na blind je najlepsie? chystame sa vo stvrtok, takze netradicny datum pre booking. dakujem.
Podla mna,zalezi od toho,kto na tu dovolenku ide a ked aj deti,kolko rocne....my sme uz 2x na Vire,pozvolny vstup do mora,kamienky.
-sice,zalezi aj od konkrerneho miesta....nic speci tu nie je,ale na dovolenku s mini detmi uplne ok
@terezka1947 my sme boli uz par krat v chorvatsku, no posledny krat pred cca 4 rokmi. baby maju 7 a 10 rokov. nie som vsak rozhodnuta, ci rezervovat vopred, ci ist na blind. a uvitam skusenosti s objektami😊
@zana0077 chapem...ja osobne by som na blint nesla,radsej ma istotu,hoci ubytko urcite najdes aj bez rezervacky
@terezka1947 blby termin mame, tym padom mame obmedzene moznosti😊 cez booking su apartmany podla nasich predstav v tom case dost drahe. a to nevravim, ze sice aj kondicku udrziavat treba, ale plaz pomaly 1km od penzionu za vyse 1000eurove sumy... berieme aj mamku, tej chudnut netreba😁

Teraz sme v Umagu, plaze sú sama skala, ale inak krásne miesto.