icon

Kam ísť s dieťaťom, kým dostanem byt?

Dnes o 18:52

Prosím o radu ,kam by ste išli keď nemáte nikoho s dieťaťom 4roky na mesiac pokým dostanem byt od mesta?Syn autista

anonym_780c40
•
Dnes o 18:56

Otec dieťaťa?

cyberk
•
Dnes o 18:59

Umrela ti cela rodina a tak si si dieta spravila a nechala hned s prvym okoloiducim?

beata_k
•
Dnes o 19:00

@anonym_autor Azylove centrum. Nieco pre matky s detmi. V tomto duchu. Ale neviem ako to tam funguje. Ci sa caka

obrazkova
•
Dnes o 19:08

@anonym_autor v okolí sa popýtať cez známych, v bytovke, či by sa nedalo aj u nejakej staršej pani zostať, čo ťa poznajú. Prip.sa spýtaj na mestskom úrade, ja by som neváhala poprosiť o pomoc aj primátora/starostu, možno by na ten mesiac pomohli s niecim

anonym_60acc1
•
Dnes o 19:22

@anonym_autor zdielana izba, byt, ubytovna, penzion, zalezi kolko mas penazi. Ak peniaze nemas, tak vzdialena rodina, kamaratka...

anonym_ccd4ae
•
Dnes o 19:31

Ja nikdy pri takychto diskusiach nechapem. To tolko ludi na Slovensku zije v uplnom vzduchoprazdne? Este dokazem pochopit, ze niekto nema blizku rodinu, moze sa stat, ze rodicia neziju a je jedinacik, dobre. Ale vo vsetkych existujucich pokoleniach ani jeden clen rodiny? Dobre, este aj to beriem. Ale ze ani nijaka kamaratka, znama, ved museli ti ludia chodit do skoly, do prace, mat nejake kontakty s inymi ludmi, preboha. X prilezitosti s niekym sa skamaratit. Toto fakt nechapem.

anonym_8f3bdb
•
Dnes o 19:36

Máš vôbec istotu že dostaneš byt ??? Či len dúfas že ho dostanes.

anonym_780c40
•
Dnes o 19:39
@anonym_ccd4ae

Ja nikdy pri takychto diskusiach nechapem. To tolko ludi na Slovensku zije v uplnom vzduchoprazdne? Este dokazem pochopit, ze niekto nema blizku rodinu, moze sa stat, ze rodicia neziju a je jedinacik, dobre. Ale vo vsetkych existujucich pokoleniach ani jeden clen rodiny? Dobre, este aj to beriem. Ale ze ani nijaka kamaratka, znama, ved museli ti ludia chodit do skoly, do prace, mat nejake kontakty s inymi ludmi, preboha. X prilezitosti s niekym sa skamaratit. Toto fakt nechapem.

@anonym_ccd4ae to je čaro koníka. Tu sú všetci záhadne bez rodiny priateľov. Len tak sa ru zjavili.
A potom keď sa čaro pominie tak zistíš že majú mamu ale nerozumejú si, otca videli naposledy pred 20 rokmi. Babka žije kdesi v dedinke a vnučku nechce vidieť lebo je prespanka. Nevlastní súrodenci sú ešte mali. Kamarátky sú na tom podobe.
V podstate mi je ich ľúto

anonym_0f6755
•
Dnes o 20:03
@anonym_ccd4ae

@anonym_ccd4ae s tým ubytovaním je to ťažké. Dohodnete sa na pár týždňov a čo keď ani o tých pár týždňov nebude mať kde hlavu skloniť. Vykopneš ju na ulicu? Aj s dieťaťom?
Ale v podstate máš pravdu.

anonym_0f6755
•
Dnes o 20:07

ubytovňa, popr. sa opýtaj na azylové centrum. Jedna pani tu prisieva z azylového centra, neraz píše že jej stoja ženy aj s deťmi pred azylákom.

anonym_ccd4ae
•
Dnes o 20:11
@anonym_0f6755

@anonym_ccd4ae s tým ubytovaním je to ťažké. Dohodnete sa na pár týždňov a čo keď ani o tých pár týždňov nebude mať kde hlavu skloniť. Vykopneš ju na ulicu? Aj s dieťaťom?
Ale v podstate máš pravdu.

@anonym_0f6755 ano, ved ja tomu rozumiem, len ako uz aj predo mnou napisala komentujuca, casto potom vyjde najavo, ze ten clovek ma nejaku rodinu, len ma s nimi uplne rozvratene vztahy. Niekedy za to moze aj ta rodina, nehovorim, ved su aj rodicia alkoholici a tyrani, ale dost casto za to moze aj ten clovek sam, ze sa proste s ludmi nepohodne. Napriklad preto, ze rodicia dcere radili, aby si nebrala prveho debila (nehovorim, ze je to pripad autorky). A ked ju ten debil posle do prec, tak sa nema kam vratit. Peniaze ziadne nenasetrene, lebo keby mala, nebol by problem na mesiac zaplatit nejake ubytovanie. Proste takito ludia, co sa len "vyskytnu", casto robia sled zlych rozhodnuti za sebou. Len problem je, ked na to doplacaju ich deti.

anonym_f59f6d
•
Dnes o 20:15

Si si ista, ze to bude len jeden mesiac?

anonym_9d0052
•
Dnes o 20:24

@anonym_autor lacná slušnejšia ubytovňa niekde na periférii, nejaká chatka v zapadákovitom celoročnom kempe, chatkovej osade, kde sa cena na dlhšie obdobie (povedzme mesiac) kalkuluje priaznivejšie, ako za 1 noc.

kavasmliekom
•
Dnes o 20:43

A teraz bývaš kde? Nemôžeš tam byť ešte ten mesiac?

anonym_0f6755
•
Dnes o 21:27

napíš mesto .

autor
•
Dnes o 21:57
@anonym_0f6755

napíš mesto .

@anonym_0f6755
@anonym_0f6755 Nové Mesto n.Vahom