Kam na nákupy najbližšie do Rakúska?

j_ank_a
4. mar 2014

ahojte. chystame sa na nakupy do Rakuska a potrebovala by som radu, kam od BA najblizsie ist, kde najdem pokope vsetko. od potravin, cez oblecko (pre dospelych), az k drogerke? kde je lacno? ktore obchody sa oplatia? a co konkretne tam kupujete? citala som tu uz vela diskusii, ale ziadna konkretna presne co hladam... pocula som, ze napr. praci prasok ariel sa oplati, alebo cokolady... ale neviem presne v akych obchodoch to najlacnejsie najdem... vie mi niekto kto chodi na nakupy do Rakuska poradit? dakujem...

bubinko1506
4. mar 2014

ahoj, take najblizsie nakupne centrum je bruck an der leitha - najdes tu potraviny spar, zielpunkt, drogeriu müller. oblecko a topanky tam kupis v rovnakych obchodoch ako aj v BA (NY, takko, deichmann, s.Oliver,...). Je to ale take mensie centrum.

Take väcsie je kusok pod Viednou - Shopping City Süd - tu najdes uz fakt vsetko 🙂
inak, prasok sa ti oplati kupovat hlavne v bippe, ci uz v kittsee (tu sa da teoreticky kupit aj oblecko, ale osobne by som isla kusok dalej do brucku) alebo v hainburgu - odporucam vybavit si BiPa card.

2danculik
4. mar 2014

neotvorili v kittsee nejaké obchodné centrum? tusím som to niekde na nete videla

reluska
5. mar 2014

ak ideme cez Ba Berg tak na konci Haimburgu máš Bippa drogeriu, Interspar, Billu, Hoffer a Lidl... dalej je Bruck kde máš menšie nák. centrum... drogerie-Muller, Dm, Interspar, Kik oblečko.... potom v Kittsee máš opäť Bippu, Hoffer, Billu a nejaké oblečko 🙂 ale najradšej chodím do Gänsendornfu lebo máš tam menej Slovákov a tím pádom viacej tovaru... ak je napr. v akcii v Hofferi v Haimurgu je vypredané a tu kúpim v pohode 🙂

zabka79
5. mar 2014

@j_ank_a každý ti povie ináč, ja som išla do Rakúska na úžasné tipy na nákupy a nikdy v živote som nič poriadne nekúpila.Pritrafí sa výhodne možno džús, alebo čokoláda ale to musíš stráviť pol dňa v niekoľkých obchodoch. Kvôli arielu ktorý môže byť raz do mesiaca v akcii sa ozaj neoplatí cestovať. Naviac zľavu o ktorej ti budú ľudia rozprávať nemusíš zastihnúť. My sme tak išli na úžasné lacné mäso, bolo síce pekné ale isto nie lacné, predražené asi o 30% ako u nás...Nakoniec sme skončili v BA v potravinách...Beriem tom skôr ako výlet, nie ako výhodný nákup.

bubinko1506
5. mar 2014

my chodime do rakuska kazdy tyzden, vzdy doplnime zasoby a zaroven si spravime vylet po niektorom mestecku - v blizkosti hranic je niekolko zamkov, ktore su fakt pekne 🙂 . A cyklotrasy su takisto fajn.

sasheek
Odpoveď bola odstránená
Zobraz