icon

Kam napísať sťažnosť na televízny program?

22. feb 2020

Ahoj baby kde napísať keď chcete nahlásiť nevhodný program pred 22:00
Poprípade nevypipane vulgarizmy

Strana
z2
autor
23. feb 2020

Škodoradosť autorky???autorku niektorého príspevku?? Alebo autorky zakladateľky témy čiže mňa???...

autor
23. feb 2020

Netreba rozoberať nič mimo témy opýtala som sa jasne kde sa dá nahlásiť program na akej stránke kto vie napísal to je všetko čo som chcela vedieť nič iné
žiadne nikoho úvahy ani poučky....len kde nahlásiť nevhodný program to je všetko....odpoveď som už dostala ďakujem priamo za link....nič iné ma nezaujíma....

ja_lucik
23. feb 2020

no ja by som tu reláciu co spomínaš decku nepustila aj keby isla v ktoromkoľvek čase a vôbec nie pre tie nadávky, ale pre celkový charakter. Keď moje dieťa povie kur*a, budem oveľa menej znepokojena ako ked si potetuje aj gule a bude sa správať tak povysenecky.

autor
23. feb 2020

@ja_lucik čo??? O čom rozprávaš?? Nechápem...to tam povedal že si potetoval gule??to som neregistrovala nedivala som to celé Ako vravím len som pretočila spätné program reku čo to je pretocim a hneď nadávka takže som to dala hneď prec.....to že je potetovaný som si všimla ale akože dnes je potetovaný každý druhý človek takže nechápem....ale ako vravím. Ja už som dostala odpoveď na otázku iné neriešim

Strana
z2