icon

Kam s taniermi a pohármi, ktoré už nepoužívame?

murielaa
28. nov 2022

Ahojte, viete mi poradit kam by som mohla zaniest taniere a pohare, ktore uz doma neopouzivame? Robili sme v kuchyni vianocne upratovanie a nepotrebny riad chceme dat prec. Ak sa nic nenajde, tak to odniesiem na zberny dvor. Dakujem

viestta
•
28. nov 2022

Na charitu, do krízového centra, červený kríž. Treba zistiť co mate v okolí.

pribinak
•
28. nov 2022

@murielaa na jasovskej ulici v Petržalke je sklad solidarity, skús ich osloviť. V Dúbravke máš centrum pre rodiny, oni robia pravidelne zbierky domácich potrieb

aknamorka22
•
28. nov 2022

Ja všetko takéto dávam na FB na stránku Nevyhadzujte/darujte a vždy si po to niekto príde. Stránky sú potom rozdelené podľa okresov 🙂

beata_k
•
28. nov 2022

@murielaa Daj ku kontajneru. Poobede to tam nebude.

deti95060810
•
28. nov 2022

charita... u nás pravidelne odomňa pýtajú ... vraj hrnčeky môžu byť aj bez uška.

natalala
•
28. nov 2022

@murielaa vidim, ze si z BA skus aj KOLO mozno 🙂

akvi
•
28. nov 2022

@aknamorka22 presne, toto je super skupina, už som sa tam zbavila plno vecí, ktoré mi bolo ľúto vyhodiť.

janka_266
•
28. nov 2022

@murielaa id nás ich vzala kamoska, čo prenajíma apartmány v lete, že tam ich nikdy nie je dosť 😃

katuskamala1
•
28. nov 2022

Ja som zaniesla do nemocnicnej jedalne (pribor). Mozes i do skolskej jedalne ci nejakej inej, charita, atd atd

liljana
•
28. nov 2022

Nevyhodit uz len z ekologickeho hladiska. Darovat cez net, alebo na povalu a casom, ked niekto bude potrebovat, darovat,

murielaa
autor
•
28. nov 2022

Dakujem za tipy, skúsim teda obvolat charity a útulky a uvidim, ci bude o ne zaujem 🙂

monillia
•
28. nov 2022

@murielaa Ja som darovala do nemocnice, rovnako a juteraky ,obliecky, bavlnené tričká

cheeta
•
28. nov 2022