icon

Kam s vecami po synčekovi?

marfa333
18. sep 2022

Ahojte, je nejaké detské centrum kde by potrebovali vecičky pre deti do 1 roka? Viete o niečom? Rada by som darovala veci po mojom synčekovi, nechcem ich vyhadzovať ani predávať. Ďakujem za info 🙂

jazula
18. sep 2022

Detské centrum asi závisí od lokality. Ja fungujem na FB darovacích skupinách. Aj ja som odtiaľ mala výbavu pre dcérku, aj veľa vecí, čo sme my kúpili, som cez ne vypustila do obehu. Napr v BA je skupina Kolobeh, alebo Nevyhadzujte darujte a podobné skupiny sú vo viacerých mestách 🙂

zuzikak
18. sep 2022

skus najst darovaciu skupinu v tvojom meste a este si pre to aj pridu 🙂 Alebo sa spytat v tvojom meste na nejaku charitu. Uplne malicke veci do vel. 68 som darovala na novorodenecke (treba sa spytat, ci beru) a vacsie veci som volala na infekcne. Velmi sa potesili lebo mnohe mamicky idu s babom a uz tam ostanu na noc a nie vzdy im ma kto doniest nahradne este v ten vecer.

nicole003
18. sep 2022

@marfa333 skus aj obcianske zdruzenia v mieste bydliska. Ja vsetko nosim tam. Oni uz vedia co kam posunut dalej.

deti95060810
18. sep 2022

ja tak už roky dávam do charity...

oli18
18. sep 2022

@deti95060810 mne u nas v zbernom dvore pani povedala, ze charita k nim chodi oblecenie vyhadzovat do kontajnerov.

h2
18. sep 2022

@oli18 Určite nie všetko. Niektoré darované veci sa už proste nehodia ani na to, aby ich charita dala ľuďom v núdzi.