Kam si zvyčajne sadáte v taxíku?
Keď pre vás príde taxík, sadnete si dopredu alebo doazdu?
Dozadu
Ak idem sama dopredu
AK som ešte niekto cestuje sadneme si dozadu
Dozadu.
Dozadu aj keď som sama...bolo by mi divne ísť dopredu 🤭
Keď idem sama, dopredu.
Dozadu.
Sama rak dopredu, s niekym tak spolu dozadu
Do taxíka nesadám 🤷♀️😁
Vacsinou dozadu, minule som po veeeelmi dlhej dobe sla taxikom a sadla som si automaticky dopredu a bolo mi to divne 😂 ale ja teda neobľubujem konverzaciu v taxiku takze chcem nasadnut, tvarit sa ze tam nie som a vystupit na urcenom mieste 😬
Ak som sama dopredu
Dopredu, dozadu. Podla toho ako zastavi.
Ja som chodila dopredu kým ma jeden taxikár nevyhodil dozadu odvtedy už len tak
vzadu vpravo, v prípade havárie je to bezpečnejšie miesto, najmenej bezpečné miesto je vedľa vodiča
Vždy dozadu, sedadlo za spolujazdcom. Oveľa pohodlnejšie pre mňa, vždy mám minimálne veľkú kabelku a väčšia šanca, že budem mať cestou kľud 🙂.
Inak dosť šoférov má už teraz to sedadlo spolujazdca posunuté úplne dopredu, tiež im je asi príjemnejšie, že im tam nikto nezavadzia (pri preraďovaní, vo výhľade pri odbočovaní vľavo…).
Vzadu
V zadu, na pravo.
Vpredu. Ja rada pokecám. XD
Ked idem sama, vzdy si sadam dopredu, tiez nemam problem pokecat. Este sa mi teda nestalo, ze by s tym mal sofer problem.
V predu
Vždy dozadu a to využívam taxíky dosť často. Raz sa mi stalo, že mi taxikár povedal, že si môžem sadnúť aj dopredu, išli sme dlhšie, cca hodinu, ale odmietla som 😁 mne je super samej v zadu 😃
Vzadu
Volam len znamych taxikaroch a ked idem sama, tak dopredu. Poznam len troch 😆 a idem raz za uhorsky rok.
Ked idem sama tak vzdy dopredu, ked idem s niekym tak dozadu

Dozadu