Kam zaniesť oblečenie a hračky pre bábätko?
Pekný deň, prišla som sem pre tipy, kam by som mohla zaniesť kopec babätkovskeho oblečenia, perinky a aj nejaké hrkálky. Inzerát mám a nič z toho. Ďakujem 🙂
u nas v nemocnici na novorodenecke som davala kopec malickych vecí, dokonca plastove lyzicky. Mavaju vraj aj vela malinkych deticiek bez doprovodu namicky, casto bez náhradného oblecenia, tak su vďačny za vsetko
Čo sa nepredalo som darovala do nemocnice. Ležali sme tam so synom mesiac keď sa narodil, a často sme sa bavili so sestrickami a primarkou, že nemajú dostatok oblečenia ci hraciek, čiže voľba bola jasná.
@nikolaalokin Darujem za odvoz
@nikolaalokin Darujem za odvoz
@majka2959 snažím sa, mám inzerát o darovaní a nikto sa neozval 🙈
Čo sa nepredalo som darovala do nemocnice. Ležali sme tam so synom mesiac keď sa narodil, a často sme sa bavili so sestrickami a primarkou, že nemajú dostatok oblečenia ci hraciek, čiže voľba bola jasná.
@lucia13022023 vazne? Ja som sa pýtala v dvoch a nechceli, že majú dosť. Skusim ešte cez známych preveriť iné 🙂 dakujem
u nas v nemocnici na novorodenecke som davala kopec malickych vecí, dokonca plastove lyzicky. Mavaju vraj aj vela malinkych deticiek bez doprovodu namicky, casto bez náhradného oblecenia, tak su vďačny za vsetko
@katkaseiner ja som oslovila dve nemocnice a neprosia si zatiaľ žiadne oblečenia ale ďakujem za tip 🙂
@monsterablue snažím sa o to, mám inzerát v skupine, že to darujem
Skús v okolí charitu, červený kríž, krízové centrum a pod. spýtať sa môžeš aj v materskom centre
Ak máš FB daj do miestnej skupiny
@patka06 materské a krízové centra mi vôbec nenapadli, ďakujem
@nikolaalokin Nemas v okoli nejaky detsky domov? Ja by som mierila tam 🙂
@lucia13022023 vazne? Ja som sa pýtala v dvoch a nechceli, že majú dosť. Skusim ešte cez známych preveriť iné 🙂 dakujem
@nikolaalokin u nás mali vtedy nedostatok, hlavne tých malých veciciek.. Iste ženy tam nechali svoje bábätká kým sa neuzdravia, samé, bez oblečenia.. Tak ich tam sestričky dávali dokopy a presne taketo oblečenie využívali 🙂
@nikolaalokin Nemas v okoli nejaky detsky domov? Ja by som mierila tam 🙂
@micha1linka už som písala e-mail, čakám na odpoved 🙂 ďakujem
@nikolaalokin u nás mali vtedy nedostatok, hlavne tých malých veciciek.. Iste ženy tam nechali svoje bábätká kým sa neuzdravia, samé, bez oblečenia.. Tak ich tam sestričky dávali dokopy a presne taketo oblečenie využívali 🙂
@lucia13022023 samozrejme, to sa kľudne môže zmeniť a o chvíľku budú potrebovať
Ak máte charity shop tak čisté, nepoškodené, sezónne tam. Vezmú urcite
No je to ťažké...ja som posuvala kamoške. Do charity chceli, ale musel byť bloček z čistenia z čistiarne. Takže nič z toho
@majka2959 snažím sa, mám inzerát o darovaní a nikto sa neozval 🙈
@nikolaalokin To je škoda. Snáď sa ešte niekto ozve. Mne sa ozvali až po týždni alebo aj neskôr.

Skús v okolí charitu, červený kríž, krízové centrum a pod. spýtať sa môžeš aj v materskom centre
Ak máš FB daj do miestnej skupiny