Kam zmizla evitam?
Už dlho som od nej nečítala žiaden príspevok v diskusii....Kam sa podela?
zmazali ju admini vraj, tak sa na to vyprdla
tiež mi tu chýba, bola to fajn baba so správnymi názormi a vedela aj dobre poradiť
Nuž, nepritakavala dostatočne usluzne tým vzorným užívateľkam, ktoré vždy pretekajú pochopením, prdia trblietky a kakajú dúhu a tak ju admini zmazali...
@vroni aby som si začala dávať bacha teda. 😂
@acrobaleno, veru, nezaobalis odpoveď do ružového oblacika a si mimo. Stačí jednej nesprávnej a je to. Aj ja sa už preventívne trasiem 🤣🤣🤣
ved prave a nezistne to robila...skoda, malokedy sa najde zenska s takym skvelym prehladom ohladom materskych, pn a ocr , ako mala ona...aj mne osobne velmi pomohla ❤
@viestta tiez som si vsimla, ze po jednej takej diskusii zrazu zmizla, a ked som ju hladala, tak uz bol len oznam o zruseni konta.
Skoda, radila dobre a vzdy k veci. Konkretne postupy kazdemu na mieru.
Ale vsade sa najdu privilegovane Karenky, ktore znicia, na co siahnu. Skoda.
Och skoda, veru, aj mne poradila ohladom materskej a manzela. Tak snad sa k nej dostane aspon to, ze sme jej tu mnohe povdacne a spominame na nu 🙂
Vyznať sa vyznala, to je fakt. Ale mne osobne bola veľmi nepríjemná, správala sa nadradene. Ja som ju tak vnímala...

Ona vedela vzdy poradiť co sa týkalo vybavovaciek na úradoch,a tak vsak? Myslim si,ze sa zmazala a uz na mk nechodí.