icon

Kam zmizla evitam?

28. júl 2021

Už dlho som od nej nečítala žiaden príspevok v diskusii....Kam sa podela?

mariejenka
28. júl 2021

Ona vedela vzdy poradiť co sa týkalo vybavovaciek na úradoch,a tak vsak? Myslim si,ze sa zmazala a uz na mk nechodí.

3petka
28. júl 2021

zmazali ju admini vraj, tak sa na to vyprdla

vandica
28. júl 2021

@3petka čože? A to kvôli čomu?? Či nevieme? Tiež som ju dosť registrovala. Taký človek je na nezaplatenie.

patka06
28. júl 2021

tiež mi tu chýba, bola to fajn baba so správnymi názormi a vedela aj dobre poradiť

vroni
28. júl 2021

Nuž, nepritakavala dostatočne usluzne tým vzorným užívateľkam, ktoré vždy pretekajú pochopením, prdia trblietky a kakajú dúhu a tak ju admini zmazali...

acrobaleno
28. júl 2021

@vroni aby som si začala dávať bacha teda. 😂

vroni
28. júl 2021

@acrobaleno, veru, nezaobalis odpoveď do ružového oblacika a si mimo. Stačí jednej nesprávnej a je to. Aj ja sa už preventívne trasiem 🤣🤣🤣

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
3petka
28. júl 2021

@vandica tak vedela povedať čo si myslí a to sa asi niekomu nepáčilo, škoda jej veru vedela dosť poradiť

viestta
Odpoveď bola odstránená
alana1
28. júl 2021

ved prave a nezistne to robila...skoda, malokedy sa najde zenska s takym skvelym prehladom ohladom materskych, pn a ocr , ako mala ona...aj mne osobne velmi pomohla ❤

moonlight1210
28. júl 2021

@viestta tiez som si vsimla, ze po jednej takej diskusii zrazu zmizla, a ked som ju hladala, tak uz bol len oznam o zruseni konta.
Skoda, radila dobre a vzdy k veci. Konkretne postupy kazdemu na mieru.
Ale vsade sa najdu privilegovane Karenky, ktore znicia, na co siahnu. Skoda.

zalka
28. júl 2021

@vroni odpadnem z teba dobrý koment ... a fakt evittam už tu tuším temer rok nie je alebo viac?

veverickav
28. júl 2021

Och skoda, veru, aj mne poradila ohladom materskej a manzela. Tak snad sa k nej dostane aspon to, ze sme jej tu mnohe povdacne a spominame na nu 🙂

leeo
28. júl 2021

@vroni toto by asi pasovalo najviac.... dnes sa "na rovinu" nenosi

zaba21
28. júl 2021

Vyznať sa vyznala, to je fakt. Ale mne osobne bola veľmi nepríjemná, správala sa nadradene. Ja som ju tak vnímala...

1sally12
29. júl 2021

@zaba21 presne, samé arogantné odpovede od nej. Chvalabohu že ju zmazali. Poradiť sa dá aj slušne, bez ironických poznámok. Ale takých je tu viac.