Kam zmizla Vanda323?
Ahojte, neviete čo s ňou je ? Dlhšie som sledovala jej situáciu a ako sa jej darí a teraz zrazu pozerám, že profil má zmazany. Ani na FB som nenašla
Ja len dúfam, že sa jej nijak netýka tá nehoda cez vianoce - 2 deti nepripútané ktoré zomreli v aute, šoféroval jeden z otcov ktorý mal zadržaný vodičák
Stalo sa to v obci, kde žije.
@lesana25 to dúfam že nie, lebo čas vymazania si účtu na mk by sedel. Manžel nevieme ako sa volá ? Že by jeho kuknúť na fb
@lesana25 Ježiš toto dúfam nemyslite vážne, sledovala som ju aj cez IP som jej dávala rady ani som si nevšimla že zmazala účet. Nemáš náhodou link na tú nehodu?
ja som si na ňu tiež včera spomenula sem tam som si počítala čo to v jej profile a odrazu pozerám a ona nikde
@rude_baby určite mala aj syna ale neviem či jedného ale zdá sa mi že dvoch. Jedného ale určite
@rude_baby mala syna a 2 dcérky
Normálne mi srdce bilo v krku ked som teraz čítala na nete. Dúfam že sa to nebude jej týkať 🙏 toto si nezaslúži
@mamadievcatiek noo tak potom zle píšem .neviem vlastne stále som myslela že má 3 deti
Podľa mňa to skôr súvisí s jej psychickými stavmi a depresiami...ona sa zas vráti
Tak keď to už spravila aj predtým tak myslím že aj teraz to bude ten prípad že si dala len pauzu teda
@baskustek Jej manzel mal milenku, ospravedlnujem sa ak sa mýlim. Takže určite to nemá jednoduché a k tomu samozrejme 4 deti.Ved toto by zamavalo s kazdou zenou.
To bola pani,co mala take trochu hypochondricke neustale zdravotne problemy?
Ja som naposledy zahliadla, že chcela podať žiadosť o rozvod, ale že muž ju uprosil, nech to ešte skúsia.
Tak možno preto odišla, aby si dali vzťahy dokopy, ona aby sa psychicky dala dokopy..
Snáď len pre to, a nie pre nič vážne.