icon

Kam zmizli obľúbené diskutujúce z fóra?

25. jan 2024

Posledný čas nevidím tosomja, kvetinka75,elizabet173 ženy čo tu boli denne ako sa to tu zmenilo v poslednom case.Nic len taky výkrik do tmy

karolinakr
25. jan 2024

no zrušili si nick, elizabeth173 je neaktívna

karolinakr
25. jan 2024

alebo aj aktívna 😂

grof_monte_christo
25. jan 2024

Mňa celkom zarmútilo, že odišiel hopsadobrandejsa, mal veľmi konštruktívne príspevky, inteligentne napísané, s humorom a nadhľadom. Jeden z mojich najobľúbenejších mužských prispievateľov.

karolinakr
25. jan 2024

@grof_monte_christo ty človeče, on sa fakt zrušil, ešte na Vianoce gratuloval a pozdravoval mnohych,,,no bol to "slušný" chalan aspoň z komunikácie, dá sa povedat, aj fotku som tuším videla, akože ok chalan, ak nahodou sem ešte zabludi pozdravujem ťa 👏 no, hm...má niečo lepšie bezpochyby

karolinakr
25. jan 2024

@grof_monte_christo hovorím, že elizabeth173 je neaktívna, lajkla mi dnes jeden príspevok, tak som sa zasmiala, ako duch zhora ma pozdravila 😀 že tu som

karolinakr
25. jan 2024

@grof_monte_christo a posledné razy už len písal na všetko "rozchod!" aj som sa zasmiala nad tým

grof_monte_christo
25. jan 2024

@karolinakr No, vyzerá to na novoročné predsavzatie, seknut s modrým koníkom.

grof_monte_christo
25. jan 2024

@karolinakr Hopsadobrandejsa pisaval už len rozchod? Toto je originál hláška od goodidea, či?

karolinakr
25. jan 2024

@grof_monte_christo tak to som si pomylila? ja som si furt myslela, že je to jedna a ta ista osoba...ten hopsadobrandejsa čo bol zač? odkial kam?

grof_monte_christo
25. jan 2024

@karolinakr Hopsadobrandejsa tu neprispieval pravidelne, ale keď už, tak to boli vždy dlhšie príspevky, ktoré mali hlavu a pätu.

karolinakr
25. jan 2024

@grof_monte_christo nevadi, aj tak ho pozdravujem..nejak to mám popletené

grof_monte_christo
25. jan 2024

@karolinakr goodidea tu ešte ma nick?

karolinakr
25. jan 2024

@grof_monte_christo ano aj s fotkou

karolinakr
25. jan 2024

@grof_monte_christo ale fakt to neni on? ja som čitala jedneho aj druheho, a potom sa mi zliali do jednej masy, vôbec nechápem, ako sa to stalo

karolinakr
26. jan 2024
autor
26. jan 2024

@karolinakr on odišiel?Škoda rozumný chalan pracoval v zahraničí, ale už sa plánoval vrátiť.

grof_monte_christo
26. jan 2024

@karolinakr Nie, to nie je určite on.

karolinakr
26. jan 2024

Toto napísal 16.decembra