Kamarát s dcérou chce ísť s nami do Chorvátska
Ahojte chceme ísť toto leto na dovolenku do Chorvátska a strašne chce ísť s nami aj naši kamaráti s dcérou Neviem či súhlasiť alebo nie
@hosaro stanovte si presne pravidla este pred dovolenkou... to ze idete tam spolu, neznamena, ze musite vsetok cas travit spolu... vsetko je to na dohode a kompromisoch.... Niektore vecery budete sami, pojdete niekam na vylet sami a niektory vecer sa mozte zase stretnut a porozpravat si zazitky...
@hosaro išla by som len s niekým, s kým si 100% rozumiem a aj deti si rozumejú, inak nie. My sme boli 2x s niekým a nikdy viac ... nie, že by sme si nerozumeli,a lebo by sa tam niečo medzi nami stalo, to nie. Ale ked si s niekým, je to vždy o istom prispôsobovaní - termín, náklady na dovolenku, hotel, jedlo, výlety ... aj ked sme si robili aj vlastný program, predsa len sa to nedá, úplne sa tam od seba "odstrihnúť". A ja sa na dovolenke nechcem prispôsobovať nikomu, len vlastnej rodine.
My sa tam nenudíme, v hoteloch majú decká vždy nejaké animácie, alebo si nájdu kamošov na pláži, urobia si program.
My sa s manželom teda spolu večer nenudíme 😀 Práve naopak, užívame si, že máme konečne na seba čas .
Niečo iné sú krátke 2-3 dňové pobyty na SK, tam som v pohode s tým, že ideme s niekým. Do 3 dní ponorka nevznikne.
@hosaro kristovanoho 🙄 my máme hlasovať za dve cudzie rodiny o ktorých nevieme absolútne nič, či majú ísť spolu na dovolenku?? 😱
Ja mám ľudí s ktorými by som išla kedykoľvek aj na opustený ostrov a poznám aj takých, s ktorými by som nešla ani na víkend na chatu. Veď ty sama musíš vedieť čo chceš, akí sú to ľudia, akí ste vy a buď povedz mužovi ok môže byť alebo nie, nechcem ísť s nimi.
@hosaro či súhlasiť, či nie??
chceš aby šli?? či nie??
jednoduché, nie? 🙂
ja by som napr na dovolenku nechcela ist s nikym inym ako s mojou rodinou
(uz som zazila dovolenku so sirsou rodinou, aj s kamaratmi a vzdy mi to liezlo na nervy sa prisposobovat lebo ja s muzom a detmi mame uplne odlisny pohlad na oddych ako.nasi znami, neznasame byt na mieste a nic nerobit, ale zase ani nie sme vodcovske typy a tak sme vzdy trpeli my, alebo sa vacsina urazila ze si robime vlastny program 🙈)
niekto je zase uplne opacny a nevie si dovlenku predstavit bez kamaratov.. tak sa zariad podla toho do ktorej skupiny patrite vy.. a potom uprimne a jemne povedz, ze ste si predstavovali dovolenku v trojici ak nechcete aby sli aj oni..
@hosaro - ak Ti už teraz niekedy trošku lezú na nervy, tak na dovolenke Ti pravdepodobne na tie nervy liezť budú viac 😉
Osobne by som sa zariadila podľa toho, ako mi tá rodina vyhovuje všeobecne, a určite by som si našla minimálne oddelené bývanie 😉 Aj keď my sme bývali raz na dovolenke s kamoškou a jej rodinou v 1 apartmáne - obrovskom, mal veľa izieb, tak sme mali miesta a miesta. Mali sme vtedy my 2-ročnú, oni takmer 2-ročnú, a bolo super 😉

Dala si malo info. Vy mate deti? Ako dobri ste kamarati, nelezu ti na nervy? My sme boli s muzom dvakrat sami na dofci a teda uz tak nejdem. Vecer sme sa nudili,nebolo s kym si posediet, deti to iste. Tak ideme radsej aspon dve rodiny, o detoch ani nevieme a vecer sa zabavime.