Kamarátka mala oslavu a teraz rozpráva, že koľko sme prejedli a aké to bolo drahé
Ahojte baby, kamarátka nás zavolala na oslavu, aj minulý rok mala a mám dilemu či ísť alebo nie..
Ide o to ,že minulý rok 3 dní mi začala rozprávať že kolko sme prejedli a hlavne za koľko a ake to bolo drahé , a že viac to nebude robiť a ja neviem ..proste evidentne ju to skrelo že minula na naše občerstvenie veľa peňazí ..
Neurazila som sa ale nepríjemné mi to bolo , pretože ak sa chcela sťažovať tak niekomu kto tam nebol ale ja som na tej oslave bola ...muž mi povedal že im j.be celú oslavu..ja s minule ani nejedla lebo mi nebolo ok..a mali to doma nie v restike ,že sme si poobjednavali neviem čo ..
Neviem, akym stylom ti to bolo povedane, ale ak tak ako pises, tak mna by na jej oslavu uz drukykrat nedostali ani parom volov. Mam svoju hrdost a toto sa naozaj nerobi.
Tiez mi to pride divne. Hlavne ked ona tu oslavu chystala a sama si korigovala, co urobi a kolko na to minie... Ved ked jej to prislo drahe po prvom salate a chlebickoch, tak uz druhe jedlo chystat nemala. Alebo ked jej prislo vela kupit 5 flias, mala kupit len 4 a potom sa zasmiat, ze viac neni, tak mozu pit vodu alebo nieco ine... Proste sama si mohla riesit vydavky uz ked vznikali a nelamentovat, ked uz bolo po vsetkom... Ak by ste aj neprejedli, tak by jej vsetko ostalo. Ved to chystala dopredu... Divna zenska. A nesla by som a asi aj povedala preco.
@natalienka12 boli sme po oslave spolu, a začala mi sama od seba toto rozprávať , ja som sa jej nepýtala koľko minula ani nič ,mne to bolo a je jedno ...
@lopka1313 veď áno ona si rozhodovala čo tam bude, neviem bolo mi trápne zato...a to som tam ani nejedla lebo mi bolo nevoľno od žalúdka.,
Bola som raz pozvana na party (uz ako dospely clovek, nie nejaky student) a tam sa urobil zoznam, ze kto co donesie (sladke, slane) a k tomu nejake alko. Pre mna s muzom to bolo raz a na posledy...
Prislo mi to smiesne...lebo my s muzom - vzdy ked sme robili/robime akukolvek party (a to hovorim o party o cca 15 -20 ludoch), pripadne pozvali k nam na veceru/obed, v zivote by ma nenapadlo hostom nadiktovat co maju priniest.
A uz vobec by ma nenapadlo hostom vycitat konzumaciu...👎
(Samozrejme, ze ked my ideme na navstevu nieco prinesieme, ale aby mi hostujuca stanovila co pripravit a priniest? A manazovala pripravu pohostenia medzi hostami? Kto co pripravi a donesie na JEJ party? Ved ona organizuje party, nie? Ona je hostujuca.) Tak, ale ina mentalita, no.
Takze ja som uz na tuto party tiez nikdy viac nesla.
Oni na nasu stale chodili - s bonbonierou... 😅
A vy nie ste kamosky?
Preco si jej nepovedala, ze ti zle padlo, ked ti ona hovorila tieto veci a teraz nevies, ci je vhodne ist tam?
Inak, ak sa tvoj frajer takto vulgarne vyjadruje, tak je dobry debil. Moj muz nech by bol akokolvek nastvaty, vie sa ovladat a ma urcite hranice.
Cize mas kontrolku.
@zmrzlinka2021 je to môj manžel
Tak manzel... podla mna dost vulgarne vyjadrovanie
@zmrzlinka2021 mne to nevadí toto nie je ,nieco na čom si zakladam
Nesla by som a nijako by som to neodovodnovala
Posli jej pohladnicu a napis na nu ze musis jej pozvanie na oslavu odmietnut ze potraviny isli hore aby si znova nepocuvala jej vycitanie ze kolko ste toho tam pojedli a ako to bolo drahe 😂...nech aj postarka vie 😂😂😂
Aj my máme takú známu. Najskôr nás to urážalo ako sa vyjadrovala po akcii. Raz dokonca zadrela že sme prišli na hotové😂😂😂tak načo nás volala. A vieš čo tie jej hlášky teraz radi používame keď si chceme srandu spraviť👍👍👍a na jej akciu just idem a švédske stoly otočíme aj trikrát😂. Veď mi ich tiež pozývame a neriešime trapne výčitky.
@zmrzlinka2021 čítam komenty a trošku som sa zasmiala . Ty autorke vyčítas že je jej muž vulgárny a ty ho nazves debilom😂😂😂😂to vulgárne nie je🙈🙈🙈. Nedalo sa mi neozvat.😉
@kamatopo no jej muž sa podľa nej ovládať vie aby sa vulgárne nevyjadroval ale ona to evidentne nevie a robí aj za neho 😂
Ani ja by som nemala chut ist na oslavu..tvoj muz ma pravdu. No ale kebyze som sla tak by som si vzala sebou vlastnu stravu, pitie..ich by som sa nedotkla nicoho.
Nesla by som. Ak si davate darceky tak by som jej nieco dala za blahozelala no na party by som nesla mame nieco ine v plane . ( aj Keby to bolo doma na gauci nemusis vysvetlovat co)
Tiez mam názor ako @petamich, my sa medzi známymi tiež nasomreme, dnes som pocula ze " kolko piva sme vypili" 😂😁(a neurazila som sa ani to nekomentovala, pivo nepijem), mne u nas posledne neostalo nic na jedenie a tiež som to okomentovala a vlastne stale daco-dakde niekto riesi.
Jednym uchom dnu a druhym von, ak innak.bolo dobre, vychádzame, iny problém ako " drahé občerstvenie" s tou osobou nemám, tak.by som išla 😁 a aj si všetko zaradom dala ako sa patrí 😁
Ak ti 3 dni rozprávala, asi nie ste len nejaké známe, a ja by som jej teda ešte šancu dala. Blbé obdobie môže mať hocikto.
@miadi Viem o co ide, zijem v zahranici, ale z mojho multi-kulty okolia boli jedini, ktori party takto riesili. A hovorim o ludoch po 30tke, ziadni studentici, ktori sa zbieraju na pivo...
Skratka nam to s muzom nesadlo a ostatnym postupne tiez...
Vsetci ostatni sme si to svojpomocne ako hostujuci poriesili (bud cez catering, alebo sami-kto ako vedel), len oni to takto cele "delegovali" na hosti...
A ako hovorim postupne ich party zacali byt nepopularne...
Akože ja nie som nejaká vzťahovačná, ale po tejto reakcii by som tiež nešla. A nevymýšľam by som si dôvod. Jednoducho by som povedala nie. Ak by sa známa opýtala prečo tak jej to treba povedať narovinu. A absolútne súhlasím s tvojim manželom. To som sa až rozosmiala :D
@lintu ale ona to počas roka ešte dosť krát spomenula , nezabudlo sa na to
@ autorka Nechod.
Party sa u dospelych nerobi tak, ze sa na nu od hosti urobi "zbierka", alebo ze sa potom hostom vycita konzumacia...
A to ešte tá tvoja kamoška čo bude riesit keď sa bude vydavat (ak už pravdaze nie je).....zacvaka za svadbu také peniaze a hostí bude mať určite viac ako na oslave......či sa zoberu na lúke a hostina bude z polotovarov ....ako že ta oslava je velka pálka....tak potom svadba ju isto zruinuje a keď chce ušetriť naj si pozve len ženícha😆....treba sa jej opýtať že čo v prípade svadby že čo ty povie

@ankare vlastnoručne urobené jedla