Ahojte snažilky, viem, že tém o snažilkách je tu veľa, ale takmer všetky sú určené pre nejakú kategóriu žien......... Ja zakladám túto tému pre snažilky všetky..... Roznej vekovej kategórie, rozneho náboženstva, snažilky čerstvé aj pre tie čo sa snažia dlho.......Skrátka chcem aby to bola téma pre všetky, ktoré sa nechcú hádať, nechať sa poučovať atď. teda aby sma neodchádzali od koníka, nahnevané, rozzúrené, rozrušené, ale chcem aby to bola téma kde sa budeme všetky cítiť dobre bez rozdielu, kde si budeme pomáhať, podporovať sa, skrátka aby sme si navzájom vytvárali takú atmosféru, aby sme boli veselé a mali vždy dobrú náladu lebo práve tú potrebujeme k tomu aby sa nám podarilo otehotnieť. Tak ak sa vam tato temicka pozdava tak mozte veselo prispievat
ale som si upravovala fotku a zmizla mi, ☹
doumyvala som riad, a vytesujem sa so sesternicky dnes sa nám narodila 😉
jjeeeej hura a ako sa vola? no tu fotku by si si mohla dať 😀
ahoj baby 🙂
ew čau ty si raz tu a potom nie kde sa flakaš? 😀
kvetka ked mienko princezny nezmenili tak Martinka 😉
ahoj ew 😉
kvetka pincezna je taky maly splneny snik mojej tety, pretoze po 12 rokoch od synceka sa im narodila teraz princeznicka 😉
jej krasne parada nech je len zdravučka 😉
no dala som si moju staru fotku, a uz ju nebudem menit ... 😉
no dobre ako chceš 😉 🙂 idem von...pa
Ahojte dievčatá ste tu? 😉
ahoj mirip...
ako?
aaaaaaaaale unavená ako pes....sme robili lečo, smrdím ako stará paradajka 😀
ahojte, len Vás pozdravím a idem 😉
ale budete mat co papkat..... 😉 ja moc leco nemusim... 😝
no ja idem cvičiť 🙂
tak si pekne zacvic a uvolni endorfiny 🙂
v zdravom tele zdravý duch, vo veselom brušku ... čoskoro bábabtko 😵
ani ja sorci, ale ked robím maso na šťave napr. s kolienkami tak tam občas pasuje 😀
marlenka, bodaj by, ale tento mesiac uz zas nehrosiii...aspon pre mna... 😒 mirip, to hej, u mna je dolezite to maso, ja ked jem maso, ostatne ide bokom ani nemusi byt.... 🙂 ja som taky masozravec 🙂
ja zase napr. ked mám rezeň tak nechcem ani šalát ani uhorku aby sa mi nepokazila chuť rezňa ale včera som to domiešala, že paštekový chlieb, paprika,paradajky, voda, jogurt, voda, broskyňa a všetko ok som myslela že to nemdopadne dobre ale nič sa nedialo 😀
ahojte
to ja miesam bezne...az sa divim, ako to zvlada moj zaludok, ale kebyze si mam vybrat zelenina, ci maso...tak maso 😝 😀
Ahojte, som doma a čakám kým mi kamoška zavolá, bo ideme stresovať na kofolku. Zajtra sa vydáva... ja sa tak tešíííím 😵
Mirip a ty si mi dnes krásne zdvihla náladičku, keď som objavila tvoje čiarky v albumoch 😵
bavíte sa o jedle. Jooooj, tak ja lečo milujem 🙂
Ahoj Alex 😉 Ja som zase bola mimo celý deň ako som na prvom našla // a v šoku
ahojte.....no, jedlo, vdacna to tema 🙂
ja drzim delenu stravu (sem tam zhresim 3 kockami čokoladky) 😅 , tha čo už narobim, ked manželik pokusa stale vecer, no idem dalej cvicit, teraz idem brusaky
som sa branila v tomto teple cvičiť ale asi budem aj cez horučavy, aspon to rychlejsie pôjde 😉
kuky kuk čo robiš?