Kamarátstvo
Ahojte baby, mám veľkú dilemu a neviem ju rozlúštiť ...
Mám kamarátku , byvame v jednej dedine, máme deti obe, sú to kamaráti ..mala som ju strašne rada, ale postupne som zistila že nie je taká ako sa prezentuje...máme veľa názorov iných , ok to sa dá zniesť , na koronu proste ok , veď nemusíš mať s každým jeden názor ..treba rešpektovať aj ten opačný ,aspoň ja si myslím ...
Ale napríklad veľmi chce aby som ohovarala
Aj ľudí z dediny , proti ktorým nič nemám
Neviem či jej môžem veriť , pretože veľa krát sa mi stalo že mi zvestovala o nejakej kamarátke niečo ,ktorú poznám a viem že si to mala nechať pre seba...ona mi to hneď povedala, tym pádom si musím dávať pozor na to čo poviem..a išlo ozaj o osobné veci...
A oklamala má v dvoch veľmi dôležitých veciach ...pre mňa dôležitých a ktovie o koľkých neviem ...
Rozmyslam že nie ju úplne vylucim ale aspoň obmedzim...ja som už unavená z toho neustáleho ohovárania toho a toho .. normálne má vždy stiahne so sebou...😏
Hm, výrazne by som obmedzila kamarátcak, lebo toto je nechutne
@pribinak áno veď to ,že ja už rozmýšľam že sa odclenim , už to aj na deti vplýva ..
Podraziť ma hocikto môže, aj kamarat, s tým akosi musím rátať, do ľudí nevidim. Ale po druhom raze už viac šancí mat nebude.
@viestta vieš čo ja som unavená strašné z toho ohovárania ...a vieš ako sa hovorí , že s akými ľuďmi sa stretávas ,takym človekom si ...asi tak tak nejak
ja nemam priatelov s ktorymi by som sa vyrazne rozchadzala v nazoroch🤷♀️mam takych co maju rovnaky nazor na zivot, a nemaju potrebu riesit inych
Po pravde, nemám kamarátku ohovaracku. Bud tie ohovaracky zistili, že so mnou nenájdu spoločnú reč, alebo som to s nimi ukončila ja, pretože toto nie je nič pre mňa.
Ohováranie je značne detinské, takže s takým človekom si ani nemám čo povedať. A to, že ťa oklamala v dvoch veciach, to by u mňa bola stopka a spiatočka.
Toto isté som zažila nedávno, a musela som ju postupne vylúčiť zo života.. Nemám záujem tráviť čas s ľuďmi, s ktorými si nerozumiem, a kt. nonstop niekoho len ohovárajú 😐
Podľa mňa toto nie je na dilemu ani diskusiu na internete, lebo sama vieš čo máš robiť. Proste dotyčná je známa. Kamarátky si inak predstavujem.
Na začiatok ti chcem povedat, ze ma mrzí situácia v akej sisa ocitla. Nemáš, to ľahké. Úprimne ti poviem, deťom by som cisvetlila, aké je zle oho aranie, a ty sa od nej strán co najďalej, je to obycajna zakomplexovana drbna.

Pre mňa človek, ktorý mi klame,nemá čo robiť v mojom živote.