icon

Kamera k dieťaťu

damianh
28. jan 2018

Ahojte maminky máte nejaké skúsenosti s kamerami na sledovanie malých detí? Potrebujeme poradiť či je lepšia tá s monitorom alebo tá čo sa pripojí na WiFi s aplikáciou v telefóne. Za odpovede a skúsenosti ďakujem😊

kikkik
29. jan 2018

ahoj ja mam motorolu wifi kameru určite lepšie ako monitor svagr mi tam dal ale iny program nie ten motorolovy a mame to na tablete aj dvoch mobiloch , cez lokalnu wifi netreba ani net, pouzivame aj na dovolenke

badoga
29. jan 2018

ahoj aj ja rozmyslam o wifi kamere, naco kupovat dalsi panel s displayom, ked sa da kamera prepojit na mobil, ktory aj tak mam pri sebe. Chcem sa spytat ktoru motorolu mas a ako sa sprava ked je slabsi wifi signal? pocula som ze niektore kamery hlasia vypadok hlasnym zvukovym signalom, co moze budit dieta. dakujem

pupavica
29. jan 2018

je fakt že v tom telefóne to môžeš mať stále pri sebe ale nikdy nevieš kedy treba wifi vypadne a čo potom

kikkik
30. jan 2018

Je to motora focus 75 alebo 85 samotná kamera a aplikacia tinicam pro tuším nejaké 4e cez google obchod praveze to máme tak že keď vypadne net nevadí ide to aj tak a dosah aj 100m od domu v lete robím na záhrade alebo v skleníku a v pohode robí to aj fotky a video dieťaťa poukazuje teplotu v izbe

damianh
autor
30. jan 2018

@kikkik to ste si vyriešili vy nejako sami keď vypadne net že to ide alebo je to tak originál?

kikkik
30. jan 2018

@damianh to mi švagor nastavil nejak že nastavil ip adresu tak aby ju tá kamera rozpoznala neviem ja sa v tom nevyznám musela by som sa no spoznat ale napr na dovolenke nám to ide bez netu jednoducho tablet a kamera spolupracuju