icon

Je lepšia detská pestúnka s kamerou Topcom alebo Avent?

misscelaneous
24. okt 2015

Mala ma 8 mesiacov a rozmyslame, ze vymenime nasu vysielacku (Avent bez monitoru) za taku s kamerou a staru dame k rodicom. Ake mate skusenosti s Topcom alebo Avent prosim? Ktora znacka alebo aj konkretny model bol u vas spokojnost? Nechceme wifi kameru a ani pripojenie cez mobil ci cez pocitac, fakt nam staci baby pestunka. Za kazdu skusenost a recenziu budem velmi vdacna 🙂 Dakujem.

8291
•
24. okt 2015

Ahoj ved ona je už veľká,načo vám je pestinku mi sme ju nemali vôbec ani ked bola bábo.niesu to zbytočne vyhodené peniažky?

kikina84
•
24. okt 2015

my sme mali topcpm s kamerou a boli sme maxi spokojny..urcite by som nemenila na inu

inspiration2
•
24. okt 2015

aj ja mam presne ten istý problém 🙂 moja má rok a pol, ale keďže stále cestujeme a spávame po hoteloch tak to jednoducho potrebujem, nemyslim si, že pestunka su zbytočne vyhodené peniažky. Rozmýšlam na Avent ale rada si prečitam skusenosti

ukulela
•
24. okt 2015

so znackou nepomozem (my sme objednali za 50 € z ciny - a sme spokojni), ale vrelo odporucam. je to skvela vec. maly ma uz rok, ale stale vyuzivame - napr. ked spi von v kociku. (preto ale musel moj drahy vysielacku "vytunit" - lebo detska jednotka s kamerou bola len do siete. a to mi nevyhovuje, kedze prave tu chcem mavat aj von, tak moj kutil k nej prirobil stipec a dratiky a baterku 🙂 sice nie velmi esteticke, ale uzasne prakticke, zacvaknem na rucku kocika a pidlim do kuchyne. a nie len na spanok von, ale aj ked maleho musim nechat v ohradke/postielke chvilu bez dozoru, tak aspon vidim, ci len vystraja, alebo sa daco stalo ...
na nasom pisu dosa 260 m von(co jeaj realne - ale bez murov/inych prekazok) a 50 dnu. treba si to citat a podla toho zvazit, na co ju chcete pouzit. tiez sme zvazovali drahsiu, s dialkovym ovladanim kamery atd - ale kedze ju vyuzivam zvacas,ked maly spi, resp, ked je v ohranicenom priestore, tak to nebolo treba.

hope80
•
24. okt 2015

Mame topcom s kamerou a som max spokojna...dosah signalu je super a vydrzi dlho aj bez pripojenia na kabelco som velmi ocenila .... Urcite odporucam!!!!