icon

Kamery pred skúšobnými kabínkami v Pepcu

25. mar 2025

Čo si o Tom myslíte ? Sníma kamera aj priestor kabínky keďže zrkadlo je aj pred foťákom ? Ja som toho názoru ja vidím kameru ona vidí mňa

Kamery pred skúšobnými kabínkami v PepcuKamery pred skúšobnými kabínkami v Pepcu
zuzanapjat
25. mar 2025

ano

kitycat
25. mar 2025

A je ta kamera otocena na kabinku alebo do predajne? Pochybujem, ze niwkto swdi cely den a pozera sa

tana85
25. mar 2025

tak to je brutal ak to tak je. v pepcu predavaju aj podprsenky, takze v kabinke je vidiet kadeco…a to je jedno ci sedi a pozera, toto nemoze byt v sulade so zakonom, neverim

domkakvet
25. mar 2025

Vobec toto neriesim, ale nahodne som takto kameru zachytila aj v inych predajniach a je mi to jedno, asi som divna.

ekira1
25. mar 2025

@kitycat kamery bývajú otočné a za čiernym krytom, aby nebolo vidieť, kam je otočená. A áno, SBS sedí celý deň za kamerou a sleduje. A záznam sa uchováva, nie som si istá či týždeň, alebo 14 dní..

taktotedanie
25. mar 2025

Mala si sa opytat predavaciek

pasomnica
25. mar 2025

V pepcu sú kabínky?

fairyy
25. mar 2025

aj my sme.si to s muzom vsimli, ale sosovka kamery bola do priestorov predajne otocena...ci ju niekedy otacaju aj na kabinky neviem 🤷 ale kym sme skusali my tak sa ani nepohla

renesance80
26. mar 2025

@fairyy ona saani nepohne je nadstavena na jeden smer vacsinou na vytazene miesta, kde je pohyb ,alebo nemozu predavacky dovidiet cez zrkadla a pod.