Kamošky z mojasvadba, pokračujeme na koniku
Cafte cicky, takze nova tema, aby sme nepisali siahodlhe IPcky
heslo: vidime sa vo stvrtok 😉
heslo: vidime sa vo stvrtok 😉

•
28. apr 2009jani, rezim ako v skole 😃
0
jani ja som este nic take nemala.. vcera som spozorovala daky sopel, ale kedze to nemalo visacku s napisom hlienova zatka, som strasne mudra, ci to bolo ono alebo nie 😃 rano ma bolelo brusko ako pri kramoch, zatial najviac, ale tiez nie velmi.. tak ja neviem :-N a to sme boli povodne dohodnuti na 30.4. 🙂
Caute 🙂
Jani bud rada ze mas malu este v brusku, ja ked sa chcem ucit pri Petkovi tak si ho tiez musim polozit na brucho aby bol kludny :-N 😃 ale dnes posledna skuska a potom uz "len" statnice 😃 😃 Ozaj Jani, to na magisterske sa ucis to iste co na bakalarske plus to co pribudla za tie dva roky, alebo sa ucis len to z poslednych dvoch rokov ?
Jani bud rada ze mas malu este v brusku, ja ked sa chcem ucit pri Petkovi tak si ho tiez musim polozit na brucho aby bol kludny :-N 😃 ale dnes posledna skuska a potom uz "len" statnice 😃 😃 Ozaj Jani, to na magisterske sa ucis to iste co na bakalarske plus to co pribudla za tie dva roky, alebo sa ucis len to z poslednych dvoch rokov ?
Mary mam pocit, ze na nasej skole sa ucis stale dookola to iste. Aj ked na magesterske sa ucis uz len z poslednych dvoch rokov. Niektore veci sa tam ale opakuju, cize asi tak. Ja som z toho ucenia nanic. Nemam poriadne vypracovane otazky a k niektorym sa vobec neviem dopatrat. Ani na internete nic take nieje. Mam pocit, ze studujem nejake vesmirne vedy, alebo nieco podobne :-N
Jani tak to si vystihla, ja sa teraz ucim na controlling a je toho cca na 60-70 stran, ale stale dokola to iste len inymi slovami, dalo by sa to zhrnut tak max na 5 stran, a pritom su to len take teoreticke zvasty, co si niekto vymyslel a popisal a my sa to musime ucit :-N asi sme sa mali dat na matiku, aspon tam je nieco konkretne 😃
Jani pomalicky 😞 Ale mam pocit, ze moj mozog sa zacina aktivovat, lebo si zacinam pamatat co som precitala 😃
Ale zistila som, ze mi staci vediet len tri vety ku kazdej otazke, aby ma nevyhodili, tak to je uz celkom pozitivne 😃 A vo stvrtok prileti sesternica a idem pre nu do Wien, tak sa tesim. Spravim si oddychovy den 😃
Ale zistila som, ze mi staci vediet len tri vety ku kazdej otazke, aby ma nevyhodili, tak to je uz celkom pozitivne 😃 A vo stvrtok prileti sesternica a idem pre nu do Wien, tak sa tesim. Spravim si oddychovy den 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli