Kapor vo vani, a pustený na slobodu
Ahojte,
chcela by som vedieť váš názor ...
Kamarátke syn si prijal pred Vianocami kapra, kúpili mu ho. 2 dni bol vo vani, malý sa s ním hral a o 2 dni ho pustili do vody.
Mnoho ľudí sa pobúrilo na tom, ja osobne nie. 2 dni ju idú ukameňovať.
Myslím, že nič zlé na tom nie, ale ...
Podľa vás?
@kiks_1 no ono je to tak, ze pod ruskom vianocnej atmosfery sa tato rodinka zahrala na rybich dobrodincov a s dobrym pocitom na srdci poslali mileho kaprika na takmer istu pomalu smrt. Keby ho humanne zabili, mohli ho aspon spotrebovat a kapor to mohol mat rychlo za sebou. Teraz sa niekde chudak trapi, bez tukovych zasob, nezazimovany...
Ach, keby toto bol najvacsi hriech tejto doby, bolo by to super.
Neuznávam. Asi majú veľa financií, na "zbytočnosti". Ak si na rok malý bude prijať tigra, tak mu ho kúpia a o 2 dni pustia?
Kam ho pustili? Maju vlastne jazierko kde prikrmuju? Alebo ho svihli do najblizsej rieky?
Ak ho postili niekam do rybníka alebo jazera tak tam umrie... Jedine ak nejaké jazierko kde ryby dokrmuju a starajú sa o ne, tam by teoreticky mohol prežiť ale ani to nie je iste... Tie kapre sú vyhkadovane, nie sú vykrmene na zimu aby neboli príliš mastné, chudák bol dlho v chlorovej vode co ničí ziabre...
Poslali ho na smrt. Nemali ho ani kupovat!!!
zabili ho, nabudúce nech kúpia filé
Jasne, najlepsie kupit deckam zive darčeky, a potom ako sa chlapec "pohral", tak ho akože pustia na slobodu, ake slachetne 💩 ... Mali radsej vysvetliť chlapcovi, ze to nie je hracka, a ked ho uz kupili chudaka, tak ho mali rychle zabiť, nech to ma za sebou cim skor...chudak. nabuduce nech kupia šteniatko a ked sa pohra a zisti, ze to nie je hracka, nech ho "pustia" na ulicu😣
Najprv sa chudák kapor trápi v nejakom sude s ďalším stovkami chudákov kaprov kdesi pred supermarketom, potom sa trápi v igelitke cestou do vane, pár dní hrá divadlo pre deti a potom namiesto milosrdnej smrti a úžitku pre človeka, ho pustia do vody ... nuž čo dodať ... škoda, že sú ľudia tak neznalí :-/
@kiks_1
Ukamenovat by som ju.neukamenovala ale ten kapor zdochne.... osobne neuznavam zive hracky pre potesenie dietata
Dostane sok a zdochne ... to ho mohli radsej si dat k veceri urobili by lepsie.
Hlavne nechapem ze rodicia vobec nechapu co urobili.
Potom v dietati pestuju uplne chybne myslenie-a potom ze tu mame tolko citovych invalidov.
Mali dietatu vysvetlit ze to nie je hracka a je vychovany na jedenie/rovnako ako ked sa na dedine chova prasiatko,sliepky..../
Ze sa nenarodil v prirode a preto by sa nevedel branit proti dravym rybam,alebo skratka ze nevedia kde sa narodil a v cudzom prostredi by neprezil....-toto pochopi i dieta.
Nemusi vediet ze ta ryba je proste geneticky nevyspela oslabena a chovana na granuliach....
A celkovo-je to ziva bytost.
Ked ho nechceli jest,do vane isto nepatril.
@osky ti rodcia to urobili v štyle Rybar chytil zlatu rybku a ta mu sľubila že ak ju pusti na slobodu,splni mu želanie" 🙈🙈🙈 blbe že male deti potom uveria ako sa ma kapor na slobode dobre. Ja som takto do 3.triedy ZŠ verila že ježko papka jablčka ,lebo veď všade mu ich kreslia na chrbat 😂 až päťka za tuto otazku na prirodovede ma dostala do reality o ježkoch 🤣

Aj tak umrie v tej vode, oni nie su odchovane na volny vybeh