Kapustová polievka v tabletkách, vyskúšal už niekto?
počuli ste o tom? dnes som to citala na www.kapustovapolievka.sk. Neskusala niektorá? 😅
no ja som si objednala tie kapsule uzivam to tyzden a akosi ani deko zo mna nejde.neviem pockam budem dalej brat ale ak to po tyzdni dvoch nepojde dole prestanem to uzivat a poslem im to naspet. 😒
no nepomohlo to vraciam to.postovne stalo ale 5eur .objednavala som si ze chcem schudnut do25kg za nejakych 80eur.
To snáď nemyslíte vážne?Čítate to vôbec?Kapustová polievka v kapsuliach??Už len z názvu mi ide desná chémia. Vážte si svoje zdravie prepána:( Nemôžete od tabletiek čakať zázraky a vonkoncom nie len keď sedíte na prdeli a čakáte na výsledok!(nevravím o vás tu ale všeobecne). Človek keď to berie tak si koleduje o prúser. 😒 Začnite cvičiť a zmeňte stravovanie a uvidíte výsledky už za dva týždne!Ale poctivo dievečence🙂Verte mi ide to , ja so vravím z vlastnej skúsenosti.
má niekto ešte skúsenosť?
Aj ja som si objednala túto kapsulu, ale iba tu stojí v skrini. 3 dni som ich užívala, ale nič sa nestalo. Akoby som nič ani nebrala. Ale pred pár mesiacmi som užívala ALLI, a tie sú dobré. Zhodila som 10kíl za 6 mesiacov bez cvičenia a mohla som jesť koľko sa mi chcelo. Aj mastné jedlá. Lenže Alli sa nesmie užívať viac ako 6 mesiacov, a ako som ich prestala brať, pribrala som 5 kíl. Mohla som začať cvičiť, a nedopadla by som takto.
Ja som to mala a na mne to neurobilo ani kilo dou, zbytocne vyhodene peniaze ☹

Ja mám skúsenosť s tou polievkov.Funguje je až príliš.Za jeden týždeň som schudla 7kg.Som rada že niečo obdobné tiež z kapusty je už v kapsuliach.Objednala som si to a uvidíme či je to také účinné ako tá klasická kapustová polievka/tukožrútska/.