icon

Kapustová polievka v tabletkách, vyskúšal už niekto?

vilki
14. sep 2011

počuli ste o tom? dnes som to citala na www.kapustovapolievka.sk. Neskusala niektorá? 😅

dagica
11. nov 2011

Ja mám skúsenosť s tou polievkov.Funguje je až príliš.Za jeden týždeň som schudla 7kg.Som rada že niečo obdobné tiež z kapusty je už v kapsuliach.Objednala som si to a uvidíme či je to také účinné ako tá klasická kapustová polievka/tukožrútska/.

mimkao
12. nov 2011

@dagica aké balenie si si objednala? Koľko stálo poštovné?

dzulia
29. dec 2011

no ja som si objednala tie kapsule uzivam to tyzden a akosi ani deko zo mna nejde.neviem pockam budem dalej brat ale ak to po tyzdni dvoch nepojde dole prestanem to uzivat a poslem im to naspet. 😒

mimkao
1. jan 2012

@dzulia daj potom vedieť aj nám, či ti to zabralo. Aj keď je to asi blud tie tablety. 😒

dzulia
6. jan 2012

no nepomohlo to vraciam to.postovne stalo ale 5eur .objednavala som si ze chcem schudnut do25kg za nejakych 80eur.

lussy211
13. jan 2012

To snáď nemyslíte vážne?Čítate to vôbec?Kapustová polievka v kapsuliach??Už len z názvu mi ide desná chémia. Vážte si svoje zdravie prepána:( Nemôžete od tabletiek čakať zázraky a vonkoncom nie len keď sedíte na prdeli a čakáte na výsledok!(nevravím o vás tu ale všeobecne). Človek keď to berie tak si koleduje o prúser. 😒 Začnite cvičiť a zmeňte stravovanie a uvidíte výsledky už za dva týždne!Ale poctivo dievečence🙂Verte mi ide to , ja so vravím z vlastnej skúsenosti.

poleva
14. apr 2012

má niekto ešte skúsenosť?

cynthia16
27. sep 2012

Aj ja som si objednala túto kapsulu, ale iba tu stojí v skrini. 3 dni som ich užívala, ale nič sa nestalo. Akoby som nič ani nebrala. Ale pred pár mesiacmi som užívala ALLI, a tie sú dobré. Zhodila som 10kíl za 6 mesiacov bez cvičenia a mohla som jesť koľko sa mi chcelo. Aj mastné jedlá. Lenže Alli sa nesmie užívať viac ako 6 mesiacov, a ako som ich prestala brať, pribrala som 5 kíl. Mohla som začať cvičiť, a nedopadla by som takto.

slagy
5. okt 2012

Ja som to mala a na mne to neurobilo ani kilo dou, zbytocne vyhodene peniaze ☹