Kapverdské ostrovy - Boa Vista prosím o vaše informácie
Ahojte, neboli ste niekto na ostrove Boa Vista? Prosím ak ano ozvite sa. Zhanam informácie o ostrove.
Dakujem
@mirgall ja som myslela, že ceny tam budú nejaké riadne pálky. Ale ako čítam za štvorkolku a auto to ani nie je moc. Za tie peniaze to určite stojí, človek aspoň si urobí výlet, dostane sa tam kam iný na pešo nie.. 🙂
@krystofkal
Aj podla mna su to priatelne ceny ako vsade vo svete. Akurat prehnane ceny su tam za drogeriu, pitie v baroch a aj za suveniry,ale tie sa nastastie daju zjednat 🙂
@ruzoveokuliare
nemas za co 🙂 dufam ze sa vam tam bude pacit tak ako mne.
Krasnu dovolenku prajem☺
@mirgall už len kvôli tomu zjednávaniu je dobré, že človek jazyk ovláda, že? 🙂
@krystofkal to ano, mat aspon nejake znalosti anglictiny je urcite dobre. Aj ked si potrebujes nieco vybavit na hoteli,lebo delegatka tam nie je stale.
@novana no to som.nejak neriesila ci nase ck robia zajazdy na kapverdy cez zimu a uprimne aj tak najradsej chodim cez rakuske ck cize preto ak aj daco chcem a kamos to vyhlada cez rakuske tak radsej cez nich ale aj si porovnavam ceny tak posiela aj aj.mna hlavne zaujimalo to pocasie 🙂
pocasie je tam super aj teraz...vratili sme sa cokoladkovo hnedy... :D boli sme v Salinas see ostrov sal...a z kazdej strany slovak a cech :D
@mirgall ale myslím že to tak bude všade nie len na kapverdách, že jazyk je dobré vedieť. Alebo aspoň základné pojmy 🙂
@saloonka Dobrý deň, rada by som sa od vás informovala či neviete okolo mája, júna aké je počasie na boavista a teplota vody ? Ďakujem

@mirgall Ďakujem ešte raz, si ma potešila 🙂