Karma a reinkarnácia
Ahojte,verite v karmu a reinkarnaciu? Kratko po porode mi zomrel syncek,moze za to karma? Cia,moja ci jeho? Ako funguje reinkarnacia a co ak zomrie dieta napr.v brusku,alebo ak ide o spontanny potrat? Ako toto vysvetluje karma ci reinkarnacia?
haha no tak to je dobre 🙂 To by si ju potom asi ozaj mala precitat 🙂
@0silvia0
Citam rozne knihy a predtym, nez som si precitala toto, tak moj postoj k tomu, comu sa hovori reinkarnacia bol dost zamietavy.
Teraz sa mi to cele ukazalo v uplne inom svetle a zase zapadli niektore casti chybajucej mozaiky.
Inak este som ju nedocitala 🙂 Takze viem, ze sa este nieco zaujimave dozviem.
Ano pozerala som tie linky dakujem.
@alk05 Ahoj, viem, že si smutná, ale mala by si sa venovať svojmu zdraviu, napr. zdravá výživa, spánok, otuvanie vodou a tak. Aby si bola celkom zdravá. Neviem, čo bolo príčinou toho čo sa stalo, ale aj tvoj partner/manžel by mal byť úplne zdravý, pre neho by malo platiť to isté. Tiež nie alkohol a fajčenie. Aby ste pripravili všetko najlepšie pre príchod budúceho dieťatka. A hlavne netráp sa, to tiež neprospieva.
Ahojte, vie mi niekto vysvetliť ako funguje karma ? Prežila som veľké sklamanie v láske a moja duša je smutná až na smrť..... Nerozumiem tomu, od odborníčky na tieto veci som dostala odpoveď , keď pozerala náš predošlý život , že sme v predchádzajúcom živote boli spolu a cely život mi tam ubližoval... vraj je to preto, lebo ja som mu predtým robila to iste . Ale keď som minulý život trpela ,prečo aj tento , neodpykala som si to už vtedy? A vraj keď sa na to vykašlem tak to bude v budúcom zase tak .. ale ako sa na to nemám vykašľať , keď on sa vykašľal na mňa ? Ako to vlastne funguje ? ďakujem
@mercedes666 napis do diskusie medzi nebom a zemou, tam ti kocky budu vediet poradit

@spirit16 vidím, že čítame podobné knihy, tú istú knihu som jej poradila aj ja vo včerajšom príspevku 🙂