Kastrácia kocúra
Ahojte, velmi lutujem ze som dala vykastrovat mojho kucira. Strasne mi je za nim smutno od rana za nim placem, stale si to vycitam. Ublizila som mu. Stale je malatny, slabucky :( :( . Uz aj zvracal.. :( .. mali ste to niekto tiez tak? Preslo vas to? :(
@orchidea89, teraz by som ho aspoň týždeň aj viac von nepustila. Môže si vytiahnuť stehy, spôsobiť infekciu a zostatkove hormóny sú ešte v tele, môže sa pobiť a v tomto oslabenom stave by to nemuselo dopadnúť dobre.
@vroni doktor mi povedal, ze moze ze ak je mu dobre a uz neni taky malatny kludne moze.
Vo vnutri nevydrzi, stale chce ist von
@orchidea89 musi vydrzat, nechaj ho par dni dnu, nemoze ist este von tak skoro po operacii
@orchidea89 ak mas nad nim 100% kontrolu, mozes si dovolit lutovat 🙂 ak pobehoval hoc sj zriedka sem tam, tak to bolo nutne “zlo” a nelutuj nic. Predstav si, ze pocas svojich uletov spravi maciatka, a ak ini majitelia nemaju peniaze, tak by uch vyhodili na ulicu. Co je horsie: kocurik s nevolnostsmi 2-3 dni po kastracii, alebo 5 maciatok vidiet pri kontajneri? Viem, ze je to tazke, aj ja to prezivam, ked mi zvieratka idu na akukolvek operaciu, ale niekedy to je nevyhnutne. Len fyi, ja macky nemam rada, ale mam 10 maciek, vsetky takto pozbierane. Odchyt, kastracia a pobehuju na zahrade, pretoze bohuzial su majitelia zvierat, kt. su nehorazne nezodpovedni a ani nemaju kontrolu nad svojim jednym zvieratom, ani neprijimu zodpovednost za nehodu (mlade) a ani sa nevedia o nehodu postarat etickym sposobom…

Uz je mu dobre,dneska cely den pobehoval za mackami. Ale uz aj papa