Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
Ahojte, nam chybaju Adlet, Ogopogo, Wendigo, Tornado, Mokele Mbembe, Lesovik, Yara MA Yha Who, Olgoj Chorchoj a Yeti.
NA vymenu/predaj ponukame: Corpo Seco 2x, Luz Mala 2x, Tung.meteorit 2x, Cinsky drak 2x, Bigfoot, Sibirsky jednorozec 2x, Gog a Magog 2x, Qalupalik, Ladovy cerv, Ninki Nanka, Bezhlavy jazdec, Tasmansky diabol, Zahhak.
ahojte, ostali nám magnetky - vlkolak, nessie, viking, zahhak, vodník, gog a magog, asura,olgoj chorchoj, tunguz meteorit, sibírsky jednorožec, saman, bixi, čínsky drak, modrá sopka, ninki nanka, nasnas, bultungin, wendigo, bezhlavý jazdec, bermud.trojuholnik, šialený zlatokop, tornádo, la llorana, pirana, luz mala, ľad.červ
za ks/0,10 cent + pošta
@goodfellow Pekny den, je mozny i osobny odber? Chyba nam tunguzsky meteorit, gog a magog a pirana. Tiez som z ruzinova. Vdaka
Predam magnetky po 0,30€/1ks + posta
Asura
Mayska pyramida
Voodoo/Bultungin
Saman
Vlkolak 2x
Bezhlavy jazdec 2x
Bermudský trojuholník
Kraken
Tornádo
@goodfellow dobry vecer, je mozny aj osobny odber, tiez som z Bratislavy? dakujem za odpoved
@montemotherone dobrý večer, potreboval by som Asura
Ahojte, prosím Vás nemáte ešte niekto Leviatan a Mantikora. 🙏 Chýbajú nám už len tieto dve. Môžem posunúť tornádo, big foot a qalupalik. Ďakujeme pekne! 🙂 Lívia
@liviadanova mám Mantikoru
Predám Mantikoru 40 centov+ pošta (alebo osobne Trenčín
dobry den rada by som vymenila Lesovika za modru sopku mate ju este volnu? Dakujem Katarina
Ahojte este mam magnetky bermudsky trojuholni2x,luz mala 2x,tikoloshe,qalupulik1x, potrebujeme leviatan,wendigo,mantikora,corpo seco,mokele mbembe,impundulu,yara ma yha who,gog a magog a drakula 😉
Mám ešte nejaké magnetky čo sa nám zvýšili a zháňam 1 nálepku maja z Lidlu dám aj 2 magnetky za 1 nálepku.
Máme ešte Bigfoot, Baba jaga, Tunguzský meteorit, Vlkolak, Yara ma yha who, Kamajtači, Mokele Mbembe a Modrá sopka.

Má prosím niekto Tasmánskeho diabla? Vďaka