Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
mám navyše: Turguzský meteorit, kamčatské údolie smrti, kamajtači, asura 2x, tasmánsky diabol 2x, bermundský trojuholník. Cena 0,3 euro za kus
ahojte, ak by niekto potreboval, ostalo mi - la llorona, bermudsky troj., gog a magog, tunguz meteorit, bixi, šialený zlatokop, 0,10/1ks
dobry den, kupim magnetky: Asura, Bezhlavý jazdec, Bultungin, Corpo Seco, Čínsky drak, Gog a Magog, Kamajtači, Kamčatské Údolie smrti, Kraken, La Llorona, Ľadový červ, Lesovik, Mantikora, Mayská pyramída, Ninki Nanka, Olgoj chorchoj, Piraňa, Roswellské UFO, Šialený zlatokop, Tasmánsky diabol, Vlkolak, Vodník, Zahhak
dakujem za ponuky 🙂
Chybaju nam este tieto: adlet, wendigo, tornado, bezhlavy jazdec, sibirsky jednorozec, tunguzsky meteorit, lesovik, baba jaga, zeti, asura, bunzip, olgoj chorchoj.
Vymenim, mam zvysne:
tasmansky diabol, ogopogo, nessie, vlkolak, cinsky drak, mokole mbembe, drakula, ladovy cerv, mayska pyramida, gog a magog, corpo seco, impundulu, zikkurat, bigfoot, yara ma yha, viking
Zostala mi jedna magnetka, Leviatan, darujem za postovne. Ak si niekto prosi napiste spravu 🙂
Dobrý deň, zhaname vlkolaka, vodnika, modrá sopka, bunyip, Tasmansky diabol,majska pyramída, piraňa, luz mala. Máte niekto?

Predám 0,30eur/kus