Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
@rainbow1313 dobrý večer, mali by sme záujem o nasnas(26)bultungin(27)adlet(37)mayska pyramida(42).mate ešte? Ďakujem za info
AKUTALIZÁCIA
ahojte
POTREBUJEM: dracula, asura, olgoj chorchoj, kamajtači, nasnas, mokele mbembe, leviatan, ogopogo, la liorona, luz mala, ľadový červ
NA VÝMENU : tasmansky diabol, 2x šaman piraňa, baba jaga,
@rainbow1313
@mirka2003 mame ninki nanka,za modru sopku da sa?
@yvetta22 nemam modru sopku ☹
Ahojte, nepotrebujete niektora sibirskeho jednorozca?? Mame na vymenu
Ahojte
Mám na výmenu/predaj: Bigfoot, Bunyip, Qalupalik
Potrebujem: Bermudský trojuholník, Kamajtači, Nessie
Ahojte, mame na vymenu Viking, Bermundsky trojuholnik, Bunyip, Mayska pyramida, Bigfoot. Chyba ma este vela. Tak kludne ponuknite, urcite vymenime. 😉
AKUTALIZÁCIA
ahojte
POTREBUJEM: olgoj chorchoj, nasnas, mokele mbembe, ogopogo, la liorona, luz mala, ľadový červ
NA VÝMENU : tasmansky diabol, šaman piraňa, baba jaga,bezhlavý jazdec, maysk pyramída, tungunský meteorit, kamčatské údolie smrti, bunyip, bermudský trojuholník
@zuzka1301 Zdravim. Ak este plati vasa ponuka, zobrala by som si Babu Jagu a Leviatana. Dakujem
@modrokamencanka Zdravim. Potrebujete este Viking a Mayska pyramida? Ak ano mozeme vymenit za strasidelny klaun a Olgoj Chorchoj. Dakujem
@slavkapa80 áno, ešte ich mam
@monicka331 Zdravim. Mate este na vymenu?
@slavkapa80 Dobry vecer , mam zaujem o bigfoot , pozrite foto co by sa vam hodilo.
@ondrusovalucia
dobry den, mame olgoja chorchoja. Mozte mi na vymenu poslat tasmansky diabol?
@budzi dobrý deň samozrejme napíšte mi adresu do ip ďakujem
@ondrusikovalucia Dobry den , vymenite magnetku ogopogo za kamcatske udolie smrti? Dakujem.
Mam: Asura
Zhanam/kúpim: Čínsky Drak
@milek dobý deň asi ste chceli odznačiť mňa ? lebo tú ktorú ste označili na MK ani nie je :D
@ondrusovalucia Hej presne :D len najskor mi tam skocil iny nick a váš som pisala po pamati :D
@milek napíšte mi do ip adresu
@zuzanka2411 Zdravim, my potrebujeme sibirskeho jednorozca, mate este?

@aliosa11 mate Mokele Mbembe a Ninki Nanka?