Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
@anika1111 Zdravim. Potrebujete este Viking?
@slavkapa80 Rada by som vymenila naraz viac, ako len jeden kus. Ďakujem za pochopenie.
@lenkahribik V pohode. Dakujem
@slavkapa80 Dobrý vecer, pisem adresu do ip.
@evamarek77 Dobry vecer prepacte,ale nepredavame, maly to meni kus za kus ,
Ahojte, na vymenu mame Viking a Bunyip. Ak sa niekomu tieto hodia, tak kludne ponuknite hocijake za ne. Nam vela chyba. 😉
@majuska1012 Dobry vecer vzali by sme vodnika a yamara ya ho, na vzmenu mame modru sopku, babu jagu, vikinga, bixi, corpo seco, samana, tasmanskeho diabla a vlkolaka , hodilo by sa vam nieco ?
@milek dobry vecer, nam toho viac chyb aj tie co ponukate. Mozete mi dat modru sopku a babu jagu.
@majuska1012 Pisem adresu do ip
Do zbierky nam chyba uz len Ninky Nanka, tornado, mokele mbembe a gog a magog a na vymenu mame vikinga, bixi, corpo seco, samana, tasmanskeho diabla a vlkolaka ,
@kasenka13 dobry, je to este aktualne?
@lenkahribik Dobry den, potrebovala by som UFO a mam pre Vas viac na vymenu - pozrite si, prosim Vas, moju ponuku vyssie. Dakujem.
@mafashion kludne vymenim aj viac za Vase UFO - dakujem
@lenkahribik kludne vymenim aj viac za Vase WENDIGO - dakujem
@margaretka15 uz nie mame este neake doma na predaj ale som mimo domu
@ondrusovalucia dobrý večer, mame Mokele Mbembe, Luz Mala, a La Llorona na výmenu, potrebovali by sme od vás Babu Jagu, Maysku pyramídu a Tunguzský meteorit. Vieme sa dohodnúť?
@maminka76 dobry vecer zajtra sa vam ozvem
@brankova este je to aktualne?
@margaretka15 ano
@mischel218 Dobrý deň, rada by som vymenila Vaše WENDIGO za napr. moje LUZ MALA. Ponuku mám na fotke vyššie. Ďakujem.

@lenkahribik zdravim. Mozeme vymenit Bunyip za vlkolaka? Dakujem