Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
@maminka76 Prosím este mate vlkolaka?
Chcem sa opýtať či máte ešte magnetku Asura
@petrahankova áno na výmenu, radšej by sme vymenili viac naraz, nech sa to oplatí. Ak máte niečo pre nás, ponúknite.
@maminka76 mam pre vas len bigfoot,nahodou este nasnas nemate?
Dobrý deň. Mám nejaké magnetky na výmenu:
Zvyšné:
Yeti, Leviatan, Baba Jaga, Impundulu, Loď duchov, Bunyip, Tornado, Bixi, Mumia, Francúzsky meteorit, Gog a Magog,
Potrebujeme:
Bezhlavý jazdec, Mantikora, Vlkolak, Yaea Ma Ya Who, Ľadový červ, Šaman, Mokele Mbembe, Luz Mala, Olgoj chorchoj, Kamajtači, Zahhak, Bultungin, Drakula
@petrahankova nasnas nemame
@maminka76 a tak jednu teda nevymenite?
@petrahankovajednu sa neoplatí posielať. Ale už som ju vymenila, v dvojici.
@zora53 môžem poprosiť vlkolaka?
@mirka2003 dobry den vezmem od vas sibirsky jednorozec a nasnas ZA DRAKULU A YARA MA YHA WHO sme z vrakune a vy.?dakujem
Mame vlkolak ,yara ma yha who za sibirsky jednorozec a cinsky drak.dakujem odkial ste ja z vrakune
@emajbova dobry den nam by sa zisiel cinsky drak ,sibirsky jednorozec a ninki nanka a vam?
@lemge vlkolak a mantikora mame
@monicka331 my mame taketo navyše , nepotrebujes? .. uvidim co mi napise @zora53 , dam ti vediet
@monicka331 Ak ešte potrebujete čínskeho draka, tak mám na výmenu....som tiež z Vrakune 🙂
@kubkacik .Dobrý deň mate este magnetky šialený zlatokop,piraňa,yeti?Mala by som zaujem o vymenualebo by som si aj odkupila.Ak Vam este chyba ja by som vam mohla dat La Llorona,bezhlavy jazdec a bermudsky trouholnik.Dakujem

@karinuska22 je to ešte aktuálne?