Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
@mipa79 Dobrý deň .Bohužial nemám nič čo potrebujete.
@monca1977 Dobrý deň.
To čo ponúkate všetko mám.Pre Vás by som mala šamana a kamčatské udolie smrti
@kasenka13 tak to nie.ďakujem
@urbanovamonika bohužial tie magnetky čo potrebujete nemám
@lelek1 mám už len bultungin z toho čo potrebujete
@silvinkammm a vy potrebujete nieco od nas?
@ondrusovalucia Dobrý deň.Mala by som pre Vás magnetky mokele mbembe,luz mala,asura,ladový červ,gog a magog a kamajtači.Od Vás by som chcela qualupalík,mayska pyramída,bigfoot a wendigo.Ďakujem
@lelek1 bohužial tie mám všetky
@ondrusovalucia dobry mala by som Pre Vás UFO a ine
@urbanovamonika možete mi poslať čo ešte máte?
@silvinkammm dobry den napiste adresu do ip
@silvinkammm dobre tak prosim vas aspon bultungin nam zaslite dajte vediet postovne a celkovu sumu a iban, kupim si ho diky
@silvinkammm mame bigfoot, nesie, Gog a magog, zahhak, UFO, bezhlavý jazdec, vodník , šaman, Yeti, zlatokop, Viking, lesovik , leviathan, pirana , kraken, luz mala, tikoloshe, impundulu, la llorana, qualupalik, baba Jaga, meteorit,
@rainbow1313 dobry den, kupim 27 a 45 dakujem
@rainbow1313 potrebujeme 6 a 35
@mipa79 dobry den, potrebujeme qalupalik a mantikoru. Mam pre va tiez nejake co potrebujete. Som z ba ruzinov, petrzalka
Ahoj mamicky, ponukam na vymenu 2x Ogopogo, Corpo Seco , alebo ak mate zaujem vymenim za figurky pepppa pig vsetko nove nehrane 4cm vysoke
nemame -Bezhlavy jazdec, Tornado, Saman, Kraken, Pirana,Big Foot, Mayska pyramida, Mantikora, Niky Nanka, Nessie, Wendigo, Vlkodlak, Modra sopka, ,Bixi, Vodnik, Nasnas, Roswellské UFO, Modrá sopka, Leviatan, Qalupalik, Baba Jaga, Sialeny zlatokop,,Yara Ma Yha Who,Mokele Mbembe,
Dakujem
@rainbow1313 dobry den,kupila by som 1,5,8,9,11,28,29,33,39,47.Dakujem

@lelek1 gorpo seco nam tiez chyba,a jeden ktory nazov?