Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
POTREBUJEM: nasnas, ľadový červ, lesovik,gog a magog, olgoj chorchoj, bixi, kamajtaci, ninky nanka, bultungin, mokele mbembe,ogopogo, tornado, roswellske ufo, la liorona, luz mala, asura
NA VÝMENU : šaman, 2xpiraňa, 2xbunyip, qualupalik,2xyeti, 2xvlkolak, mayska pyramida, viking, drakula,bigfoot,wendigo, vodnik
Dobrý deň...My máme navyše 34-bermudský trojuholnik, 30-tikoloshe, 19-kamajtači ak by ste niekto potrebovali..nám chýba ešte veľa...ak by ste chceli práve tieto tri a máte nejaké na výmenu napíšte 🙂
Chyybaju nam posledne tri Bigfoot, Pirana a Asura, mal by niekto? Na vymenu mam: zikkurat, saman, olgoj chorkoj, viking, qualupalik, ogopogo, sialeny zlatokop, cinsky drak
@ondrusovalucia dobry, mate este bigfoot a pirana? Mam na vymenu olgoj chorchoj a ogopogo
@linklink dobry ano mam
@ondrusovalucia dobry den mám pre vas na výmenu Gog a Magog,Ninky Nanka,Roswellske UFO
nám chýba viacej co by sme od vás potrebovali asi 7.
@ondrusovalucia mozme vymenit postou?
@tancik napiste ip
@linklink ano
@ondrusovalucia napisala som vam spravu a alurar idem na postu, poslite mi prosim adresu
@mipa79 Dobrý deň, iba meníte alebo by ste aj predala? Nemám nič z toho čo potrebujete, ale zopár vašich nám chýba 🙂
@kasenka13
ahoj, ja by som potrebovala Yeti a Mantikora, ak ešte potrebujete Tornádo
POTREBUJEM: nasnas, ľadový červ, lesovik,bixi, kamajtaci, bultungin, mokele lmbembe,tornado, la liorona, luz mala, asura
NA VÝMENU : šaman, mayska pyramida, bunyip, qualupalik,yeti,vlkolak, wendigo, vodnik
@ondrusovalucia mame pre Vas luz mala,kamjataci a zobrali by sme qualupalik,bunyip
@lenkahribik dobry den, mala by som zaujem o corpo seco dam vam aj dve pre vas luz mala a bezhlavy jazdec by som mala pre vas
@ondrusovalucia Dobrý deň, ponúkam Vám Kamajtači a Mokele Mbembe za Vaše Mayska pyramída a Wendigo. Ďakujem Lenka
@mojgoral Dobrý deň, predávate?

@macaw Dobry den mame vlkolak a ladovy cerv.Nam treba Tunguzsky meteorit a tornado