Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
@margaretka15 písala som niekomu ak sa neozve tak máme.
@rainbow1313 dobrý večer,máte ešte mayska pyramída, kamajtaci a tungunsky meteorit? Pošlete aj poštou? ďakujem čísla 14,19,42
prosim vas ak niekomu nejake na konci ostanu navyse neposlete alebo nepredate za symbolicku cenu? syn sa rad hra s magnetkami na chladnicke este je vo veku kedy mu je jedno aka magnetka hlavne nech neprehltne ten magnet, co sa pri tychto neda. Dakujem vopred
@boredka uložte si ma, ak mi na konci niečo zostane, rada vám pošlem. ešte mi chýba polovica, neviem čo tie deti na nich vidia... 🙂
@monciatko87 ano, je voľný.... máte niečo na výmenu?
@nikinka1111 dakujem ste zlata, pekny den zatial 🙂
@boredka napíšte mi potom správu, rada sa zbavím aj nejakých magneiek z chladničky 🙂 ( královstvo lesných strážcov apod 🙂 )
@stastnunka mám yeti a kamajtači...
@budzi ktoré by ste potrebovala? mne chýba z vašich Olgoj Chorchoj...
@stastnunka mam pre vas adlet a bermudsky trojuholnik. Vymenite za Corpo seco a La lorona? Dajte vediet.
Halooo prosím Kraken odkiaľ.ste.??
Zdravim, predava niekto? Kupim, chyba nam zatial vela.. Dakujem
@janulat áno, jasné 😊
@nikinka1111 kúpa či výmena? 🙂
@stastnunkasupeeer! Pisem spravu. 🙂
@nikinka1111 dobry den, mate este nejake? Vdaka😄
@ericca2 dobry zhanam vlkolaka 2x mate este? Posledne co potrebujeme😃
@margaretka15 dobrý deň, áno mam ich ešte. A mali by ste aj vy niečo pre mňa na výmenu?
@stastnunka výmena ak sa dá 🙂
@budzi Dobrý den, ja by som mala zaujem o olgoj chorchoj a vymenim mame navyse kamajtači, nasnas, kraken, vlkolak, gog a magog, corpo seco, mokele mbembe, zahak, mayska pyramida, vodnik. Nepotrebujete nic z toho? Dakujem.
@nikinka1111 určite,za ktore?

@kvietocka mate este vlkolaka?