Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
@modrokamencanka dobry den mam adlet aj mokele mbembe ale potrebovala by som krakena 😃
mam na predaj Bunyip, Wendigo, Sibirsky jednorozec, La Llorona, Mumia, Tornado, Mayska pyramida sme z Dca
POTREBUJEM: nasnas, sialeny zlatokop, lesovik, bultungin, mokele mbembe, tornado, la liorona, asura
NA VÝMENU: wendigo mayska pyramida, yeti, vodnik, modra sopka,
@nikinka1111 ahoj co konkretne potrebujes? Ja ny som mala zaujem o Kamcatske udolie smrti na vymenu mam Asura a impundulu
@majuska1012 mne by sa hodili obe 🙂 🙂 takže napíšte mi do správy adresu môžeme vymeniť
Ahoj mamicky, ponukam na vymenu
2x Ogopogo,
Corpo Seco ,
Wendigo
Kamcatske udolie smrti,
2xKorzar,
2xAdlet,
2xNiki Nanka,
2x nessie
alebo ak mate zaujem vymenim za figurky pepppa pig vsetko nove nehrane
nemame - Sialeny zlatokop, Tikoloshe, Sibirsky Jednorozec, Tunguzsky meteorit, Qalupalik,
Bezhlavy jazdec, Leviatan, Vodnik, Pirana, Saman, Bixi, Zahhak , Mantikora, Ľadový červ, Bunyip, Vlkodlak, Bixi.
Dakujem
@erikalucas ahoj,máme babu jagu vymením za červeného draka.
@nikinka1111 pisala som IP
@ondrusovalucia dobrý večer. Dalo by sa vymeniť tornádo za vodník?
@milek prepáčte gog a magog už je prec
@katka_bogdanov samozrejme
@ondrusovalucia a zišlo by sa vam aj niečo odomna?
@katka_bogdanov tornado
Kocky,zháňam posledné 3 magnetky Mantikora, Piraňa, monkle mbembe. Mám veľa na výmenu,alebo kúpim,ďakujem 🙂
@joja55 chyba nam Asura, Bunyip, meteor, ak by ste mali, odfotim, co nam ostalo.
@gam Dobry vecer. Mam zaujem o Asura, vymenim za ufo a yara. V pripade zaujmu poslite IP

@larah Dobry den ja by som od vas kupila bermudsky trojuholnik a laloronu ak ich este mate dakujem